Besarnya 'kolam' Alisha... (^_^)

Actually, Alisha ni dia memang suka mandi dekat kolam tau u all... Opsttt sebenarnya suka main air je lebih... hihii.. Kalau dia mandi dalam bilik air, suka sangat duduk berendam dalam baldi... Tapi  saya sentiasa tengoklah kan... Lagipun, kalau mandi dengan  Alisha pun best jugak... tumpang sekaki main air... hihii


Alisha yang tengah seronok sebab air paip jatuh atas kepala dia.. 


Sampai terlentok2 kepala melayan perasaan.. hihii.. Bukan pe, sekarang ni kan, duk panas je cuaca.. bila air jatuh atas kepla memang rasa best je kan.. sejuk je.. (",)


Alisha ni sebenarnya ada je kolam renang yang beli dekat shopping complex tu... cumanya saya pergi tinggal dekat Chemor @ rumah my parent.. yela, dekat rumah sewa saya ni mana ada ruang sangat.. rumah parent saya tu luaslah sikit + air pun laju.. Kalau balik Chemor, barulah alisha main... (",) Takpa2, nanti duk rumah parent saya 40 hari dia boleh mandi kolam... hihii

{ 61 comments.. read them below or add one }

Mira Adzlia Mira Adzlia October 18, 2012
hihi..sebijik mcm sy kcik2 dlu..suke mndi dalam besen kunun berangan mcm kolam renang..hihi
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna October 18, 2012
comelnya kolam..kena tengok gak intan.. takut dia nak keluar tu "kolam" nya terbalik..
Aisy Nasiha Aisy Nasiha October 18, 2012
Amboi berendam dlm baldi pun jadi ye... Mmg best jd budak2 kan? Ina, ms alisha berendam dlm baldi ni kena tgk 24jam ye..walaupun dh biasa , takut dia lemas..ank jiran sy penah meninggal sb lemas dlm baldi..sedih..mak dia tgl skjb je ke dapur..
izan mama mia izan mama mia October 18, 2012
gelap gambar..xnampak..hihihi..budak mana tak suka air kan..
Saya Disini Saya Disini October 18, 2012
nnti balik kg main puas2 ye
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P October 18, 2012
budak2 suka main air, jaga2 Alisha kepala jangan sampai terhantuk kepala paip bila berdiri
Mrs Velentine Mrs Velentine October 18, 2012
hehehe//comel jer dia layan air jatuh kat kepala dia..
mamavogue mamavogue October 18, 2012
cuaca panas ye..
kat sini ujan je pulak sampai mama ngan hakim selsema + batuk.
Tapi Alhamdulillah Hakim dah sembuh, mama nyer yg masih tak sehat..
Nurul Husna Nurul Husna October 18, 2012
Tahan ke alisha main air? x sejuk ke? hehe
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief October 18, 2012
alisha sama dgn qalief suka main air....hehehe suka alisha yer duk dalam KOLAM tu hiks
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ October 18, 2012
ehehe...dlm baldi pun blh jadi kolam ye alisha...

oh ye..alisha nmpk 'seksi' dgn rambut bsh mcm ni... hihi :)
PinkUmmi PinkUmmi October 18, 2012
suke dtengok Alisha time mandi...comel je muke die...
Tihara Tihara October 18, 2012
as salam, nanti alisha leh berendam puas2 ey :)
syawalsimpsons syawalsimpsons October 18, 2012
mmg budak besar ni mmg suke berendam dalam baldi kan...syawal pon, tp bagi kolam kat umah nenek dier...melalak. x mo msk, dah msk, x mo kuar, sanggup ajak abah die
lizz lizz October 18, 2012
comelnyer alaisha mandi dalam baldi yer....bagus alisha tak main sabun...kalo anak saya pakej main + main sabun sekali...
Nida Mohd Nida Mohd October 18, 2012
ahaha..igtkan bath tub baby tu rupanya baldi..layankan je lah
Naz Naz October 18, 2012
air laut takut..air kolam suka lak dia..
Si Matatajam Si Matatajam October 18, 2012
Bebudak ni memang kalau bleh asyik nak berendam ja kan..ha ha..Khalish pun camtu, berendam ja kt dlm bathtub...sampai kecut jari..hi hi
shidaR shidaR October 18, 2012
wahhh..kecik betoi tu pn syokk je tgk dia mndi heheee :D
Ummu Muhammad Ummu Muhammad October 18, 2012
tetibe nampak alisha nah besa!!! mmeng mcm kakak da ;) mest tk saba tunggu adik ;)
Aisy Nasiha Aisy Nasiha October 18, 2012
nak tambah komen leh?
alisha seksi...haha
◕ Kawaii D Y S H A ◕ ◕ Kawaii D Y S H A ◕ October 18, 2012
alolo muat lagi masuk baldi, nti nak beli kolam gak anak beranak berendam kasi kembang
Cik Nur Cik Nur October 18, 2012
hehehehe...sejuk je tgk alisha main air.. :)

elok ngam2 dia pula baldi tu... :)
nita nita October 18, 2012
betul punya besar kolam Aleesya..hihihi
azizah :) azizah :) October 18, 2012
hehehe comey jer alisha lentok2 tu...hehe
rieda_ffya rieda_ffya October 18, 2012
best..rase nak join je alisha..
syiela syiela October 18, 2012
alisha yg seksi...

anak akak kalau blk kg terus terjun kolam yg sedia ada dalam bilik air tu berenang... jenuh la tukar air pulak lepas tu
mama aryan mama aryan October 18, 2012
seronok alisha main air ye..
SumeSakan SumeSakan October 18, 2012
hahaha sama macam sara nih..suka berendam....kalau mandi sndr sukanya dia...kalau orang nak jiruskan satu toilet dia lari...sabor je lah...
Myra Jay Myra Jay October 18, 2012
Hheee, dalam baldi pun Alisha muat ye... :)
Janji dapat berendam dah ok, lepas ni lega la Alisha dapat berendam :D
fiza fiza October 18, 2012
Balik chemor nnt mandi kolam puas2 yer dear. Tak puas berendam dlm baldi yg sempit tu @_@. Anak dara saya pon mcm tu gak ina.
sal ya sal ya October 18, 2012
budak2 mmg suka air. kat sini pun sama. tp seminggu dua ni kerap je hujan.
Kesuma Angsana Kesuma Angsana October 18, 2012
teringat anak2 KA masa kecik2 dulu !
QasehnyaRania QasehnyaRania October 18, 2012
Hye ina.. sehat? Alisha sehat? Tak puas ghasanya bc n3 guna hp..huhu
picca pon tecik jer.. Guna samsung tak boleh tinggai komen,guna nokia,hrp2
komen ni masuk la yer ..amin..
Masya Masya October 18, 2012
kalau iyer pun bagilah besen besar ina hihihihi, kesian dia dok kat dalam baldi tu hihihihi.. nampak kepala jer...
zachflazz zachflazz October 18, 2012
kolam comel, namun muat tak ape. untuk latihan hadapi situasi yang ketat. hehe... salam alisha.
Dylla Abas Dylla Abas October 18, 2012
rambut alisa dh panjang la..cantik :)
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail October 18, 2012
sama la kita alisha oi,, well done,, high five :D
Nora Karim Nora Karim October 18, 2012
kena cari baldi besar sikit lagi la.. sebab Alisha dah besar... hehehe
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa October 18, 2012
wah muatlah alisha d dlm kolam tu..haha..nak join bole x?
jaakechik jaakechik October 18, 2012
jaa pon dah auto publish utk esok pasal anak jaa mandi gini jugak. tapi dalam besen la..hihi...
UniMeOw UniMeOw October 18, 2012
amboi besnye maen air..

mama cter,,uni pun cmnie gak masa kecik..kalo letak dlm besen,,tido.. bila angkat,nangis..haha
deno deno October 18, 2012
kiut je alisya dlm "kolam" dia :)
Azi Azi October 18, 2012
samalah cam anak-anak sy suka main air.. tp sy kasi rendam dlm besin dlm baldi takut jatuh.

alisha nampak cam anak dara dah tu...
eita eita October 18, 2012
baru ingat nak join sekali...
besar sangat kolam alisha....takut pecah lah plok...hahahahah
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse October 19, 2012
syoknye Alisha..
Aleesya sy pun lama x berendam sbb kaki die cedera tu.. byk kali terpandang pool kecik die tanya "Aleesya dah boleh swim tak?" ksian die..
lynn kamarul lynn kamarul October 19, 2012
anak teruna sy pun klu dtg umh mesti nak mandi dalam baldi kat bilik air tu, hehe budak2 kan
Riena Haiqal Riena Haiqal October 19, 2012
hahahahaha.. besar betul pulak kolam dia ye.. muat2 utk dia jer.. hahahahahaha.. comel nya Alisha....
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat October 19, 2012
hihihi cam syifa....cr ada jugak nak wat entry pasal nie...tapi tak kesempatan lagi busy edit blog orang...
Izan Ishak Izan Ishak October 19, 2012
oklah tu boleh lagi main dlm baldi. pasni puaslah dpt mandi kat kolam besar bila balik chemor eh~
ayut ayut October 19, 2012
besar ye kolam alishaaa....hahaha.jd la.sronok jgk dpt berendam ^^
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha October 20, 2012
suka la tu..nnti akak berpantang,hari2 dia dok mandi kolam dia tu.hehehe
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan October 21, 2012
muat2 je alisha dalam baldi tu :)
Deqla manjew Deqla manjew October 22, 2012
hahaha.. teringat masa kecik2..suka gak berendam cam ni..tp dalam besen la..hikhik
9n0L4 9n0L4 November 07, 2012
hihi. nape la berendam dlm baldi tu. sempit. ibu kene beli pool ni satu. :)