Alisha dapat baju raya? (^_^)


Actually minggu lepas saya ada terima satu bungkusan.. rupanya daripada Wanieys (",).. Wanieys bagi hadiah sebabnya saya selalu komen blog dia.. Alahaiii segan saya, yela, wanieys pun selalu singgah sini, saya pun selalu lah jugak ke sana.. takda pulak harapkan balasan... (",)


Yang lagi buat saya segan tu, bukan setakat saya dapat tudung bawal 2 tone + kad raya tapi siap dengan Alisha pun dapat baju... (^_^)


Time ni alisha duduk atas meja, so, Wanieys takkan nampak lah labuh baju tapi ok je.. tak labuh & tak singkat.. (",)

Rezeki Alisha, selalu auntie2 bagi barang dekat dia.. hihii... Baju yang Alisha pakai ni lah baju yang wanieys bagi.. cantikkan... (",) Time ni alisha baru je lepas mandi.. so, saya bagi lah alisha try baju tu.. sekali si alisha tak nak bukak.. hahhahah


Tapi lepas je Alisha 'landing' atas meja, tiba2 dia datang dekat saya cakap "Cantik... bukak".. hihii.. dia bagitahu baju tu cantik & suruh bukak.. Sayanglah tu.. hehheh... Saya suka tengok baju ni, tak bagi pun alisha guna bawak keluar lagi sebab nak jadikan baju raya... ahhahhahahha... Boleh gitu?.. muahhaha

Apa2 pun, thanks tau Wanieys sebab bagi tudung + dress alisha + kad raya.. (",).. Ohya, u all yang belum kenal lagi wanieys ni, pergilah terjah blog wanieys tau... Serius hokay.. Wanieys memang peramah yang amat..!! Kami dah sembang2 dekat handphone pun.. hihi... Setiap jejak u all dia akan balas + Waniey ni pun rajin blogwalking tau.. (",)

P/s : Tiba2 rasa macam comel plak Alisha dengan rambut tak bersikat + masih basah... hihi (^_^)

{ 49 comments.. read them below or add one }

Si Matatajam Si Matatajam August 07, 2012
Alhamdulillah murah rezeki Ina dan Alisha...Cantiknya tgk baju budak pompuan ni..
shida'R shida'R August 07, 2012
wahhh kakak rezeki hehee :)
Azi Azi August 07, 2012
alisha mmg comel .... cantik dresss raya alisha...
mama_umar_maryam mama_umar_maryam August 07, 2012
persahabatan maya yg indah :)..semoga berkekalan
ros_reeza ros_reeza August 07, 2012
wah, best2.. dpat hadiah :)
bukan mak je, tpi anak pun dapat kan..
Mrs Velentine Mrs Velentine August 07, 2012
untunglah..rezeki..sya dpt kad jer dr wani...hehe
nanakimie nanakimie August 07, 2012
hehe....untung alisha ye:)rezeki sis satu family,abah alisha xjeles ke^-^
ieda ieda August 07, 2012
wahh comeynyaaa
bagus betul wanieys nie .. suke hargai pembaca blog dia ;)

comel tu alisya .. warna pun cantik ;)
syawalsimpsons syawalsimpsons August 07, 2012
best tau ada yang menghargai...
Wanieys Wanieys August 07, 2012
adeh kak ina malu pulak wani siap buat entry lagi...thanks tau kak ina heheeee...sama2 juga kak ina...alahai comel jer alisha pkai dress tu geram tgk nasib elok2 jer hahaaaaa......

kg wani dgn kg husband dekat jer xkisah raya mn dulu sbb raya pertama boleh sampai kedua-dua rumah hihihi...
Masya Masya August 07, 2012
alhamdulillah .. murah rezeki alisha yer... rambut tu x menahan dgn x bersikat lagi .. mmg btl² lps mandi
mummy_ayu mummy_ayu August 07, 2012
murah rezeki..dapat baju raya..cantik plak tu..
izan mama mia izan mama mia August 07, 2012
cantik dress tu,..sesuai sangat untuk alisha...hah tu,..bakal besan kot..hihih..jgn marah waniey n ina...mana tau,...hihihhi....waniey mmg peramah sangat....
jemarisuri jemarisuri August 07, 2012
rezeki ramadhan lagik buat alisha...comeinye...
Cik Nur Cik Nur August 07, 2012
Alhamdulillah, rezeki alisha dan ibunya.. :)

cantik baju alisha tu.. sesuai dgn dia, pandai waniey pilih.. :)

:)
Cik Nur Cik Nur August 07, 2012
akak, nur nk tnya sikit boleh,

mgenai nuffnang, kalau nur cash out sekarang, selalunya berapa lama kita akan dapat..?
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI August 07, 2012
wah..rezeki sggh ni kak..hihi.comel laa.
fieda fieda August 07, 2012
seronoknya alisha dapat baju raya la..ibu plk dapat tudung raya..tahniah ye...rezeki nk raya..hii
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan August 07, 2012
ala comelnya alisha pakai gown :)
~Sweet Honesty~ ~Sweet Honesty~ August 07, 2012
melaram la alisya dgn gaun kembang raya ne erk..hehe
CtAyue CtAyue August 07, 2012
murah rezeki alisha.. dpt baju raya..comel pulak tu.. :)
9n0L4 9n0L4 August 07, 2012
wahhhhh. untungnyeeee. nak kne clain dgn waniey ni. hehe.
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P August 07, 2012
Alisha berambut basah macam style Michael Jackson.. cantik baju tu, padan dengan Alisha.
Kesuma Angsana Kesuma Angsana August 07, 2012
rezki2 tu ! but mmg cantik gaun tu
Ibu Lala Ibu Lala August 07, 2012
wahhh murah rezeki alisha dengan mama ye. tahniah...
Cik Nur Cik Nur August 07, 2012
kira makan masa sebulan jugalah ye..
tapi kalau nur cash out sekarang..?
dapat bulan sepuluh jugak ke..?
emma emma August 07, 2012
Wah best nye Alisha, btambah lg koleksi baju raye ye :)
aimi aimi August 07, 2012
best nye dpt baju free =)
Mira Adzlia Mira Adzlia August 07, 2012
untung alisha dpt bju raya gaun munge2...hehe
Masz Sidek Masz Sidek August 07, 2012
alhamdulillah rezeki akak dan alisha...

raya nanti update alisha pakai baju ni yer kak.... :D
deno deno August 07, 2012
wah rezeki bulan puasa :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 07, 2012
alhamdulillah rezeki...alololo...tomenye alisha pakai gaun bunga2..hihih
Sally Yatiey Sally Yatiey August 07, 2012
Comel je Alisha pakai baju tu ^.^
izz iizza izz iizza August 07, 2012
wahh bertuah alisha..cantik baju tu..:)
zareliqa afiqa zareliqa afiqa August 07, 2012
Wahh, comel lar alisha dengan dress dia. Dah mcm princess tu :)
azizah :) azizah :) August 07, 2012
hehe memang kena dress ni gan alisha..comey je..
anisalya anisalya August 08, 2012
alhamdulillah... rezeki ina la tu.
QueeN TerataI QueeN TerataI August 08, 2012
rezeki mak dgn anak di bulan ramadan.. :)
ayut ayut August 08, 2012
cantik dress tu kat alisha..hihihi.
pkai gaun kembang2 la alisha raya nnt :)
Myra Jay Myra Jay August 10, 2012
Cantik gaun Alisha..
Pinky lagi ;D
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. August 11, 2012
wahh.. murah hati betul blogger tu
semoga dia murah rezeki
cantik la baju alisha
tuah badan tu

selamat hari raya dear
jemput singgah blog momoy
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. August 11, 2012
wahh.. murah hati betul blogger tu
semoga dia murah rezeki
cantik la baju alisha
tuah badan tu

selamat hari raya dear
jemput singgah blog momoy
wan nurul hezrina wan nurul hezrina August 14, 2012
waniey mmg best=)dia peramah n baik hati juga=)lawa alisya pakai skirt kembang=)