Hadiah kelima duit berblog untuk Alisha & Aqilah

Kali ni saya nak gtau pasal pakaian yang saya beli untuk Alisha & Aqilah guna DUIT NUFFNANG.. Actually dah lama beli tapi tu la, baru buat entry... wajib buat entry ni.. bukan pe, senang nanti saya nak buat kira2 dah berapa banyak duit Nuffnang yang saya guna untuk anak2 saya ni (",) 


Tujuan utama sebab nak beli seluar dekat Alisha.. dia dah takda seluar panjang.. dah makin tinggi gayanya.. Normally, kalau shopping baju2 untuk pakai biasa2 ni, saya lebih suka beli dekat TESCO sebabnya murah + senang parking + tempatnya sesuai untuk mereka yang berkeluarga ada anak2 ni haa.. Tapi kalau baju untuk raya, kami beli dekat super market la... sebab kat sana, pakaian yang berjenama tu offer bukan main banyak lagi.. dapatla murah kan... dekat sungai petani ni, kami akan pergi dekat The Store @ CS... Alaaaa itu je pun shopping complex yang besar kat sini.. (",)


Baju dekat Tesco memang murah2 la u all.. Kualiti kain dia pun bagus tau.. Harga murah sangat... tu yang tak leh beli sehelai sebab jadi "geram"... hahha


Saya pun tak ketinggalan beli pakaian yang sedondon antara Alisha & Aqilah... Saya memang berkenan tengok budak2 sedondon.. comel je.. Ni kira pakaian pertama merekala yang sedondon.. 

Ikutkan pakaian raya pun saya nak sedondon tapi tu la, saiz pulak yang takda.. takleh la sedondon.. harap warna je la yang sama.. (",).. Total keseluruhan pakaian dorang ni hanya RM84 sahaja.. murah kan.. (",)

HADIAH PERTAMA GUNA DUIT NUFFNANG : LAPTOP
HADIAH KEDUA GUNA DUIT NUFFNANG : BASIKAL 
HADIAH KETIGA GUNA DUIT NUFFNANG : DVD PLAYER BLU-RAY 
HADIAH KEEMPAT GUNA DUIT NUFFNANG : PENDRIVE 32GB 
HADIAH KELIMA GUNA DUIT NUFFNANG : PAKAIAN DI ENTRY INI

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon..

{ 30 comments.. read them below or add one }

izan mama mia izan mama mia August 01, 2013
wah sedondon le mereka



p/s bookmark dah sampai semalam ,,
tq yew
permatabiru permatabiru August 01, 2013
suka juga beli bj tesco untuk pakai seharian..sebab murah dan kai lembut..legging pun banyak utk bdk2..kn
syawalsimpsons syawalsimpsons August 01, 2013
alhamdulillah ina guna duit tu sebaik yang mungkin....kire duit tu kiter nampak la di salurkan ke mana kan
Zee Suhaini Zee Suhaini August 01, 2013
cantik kak..
memang suka nak sedondonkan anak2 ni..nampak comelll jer..
mama3heroo mama3heroo August 01, 2013
salam ramadhan # 23
mst byk earnings kan..barang yg di beli tu pun hebat2 jgk..bile lah m3h nk merasa cmtu..
Deqla Manjew Deqla Manjew August 01, 2013
baju kat tesco mmg murah2.. cantik pun cantik kan.. wahh byk jugak hasil duit dari nuffnang.. bagus la.. nmpk ke mana duit tu digunakan.. ;)
Deqla Manjew Deqla Manjew August 01, 2013
psstt dear.. deqla dah dpt bookmark raya tu.. x sgka dpt gift comei jugak, utk gantung kat henpon kan tu? hihi.. mekaceh byk ye ina.. ;)
umi alya umi alya August 01, 2013
duit nuffnang akak beli keperluan Alya sebab akak wat blog ni sebab dia, yang dapat dulu masih berbaki lagi ditambah pula hari ini..

alhamdulillah.. rezeki anak2 kan..
Ayu Zan Ayu Zan August 01, 2013
ayu, nak cashout pun xlps lg. harus mintak tips akak ina ni..

Ann Ishak Ann Ishak August 01, 2013
alhamdulillah rezeki baju raya anak2 :)
Mimi Azirah Mimi Azirah August 01, 2013
saya pun suka belikan aina dan auni pakaian sedondon....bila org tgk dorg pk kembar..hahaha
Haryati Faizal Haryati Faizal August 01, 2013
yati suka gak shopping kt parkson tmn sejati tu....dl kt CS la tp klu time2 cuti parking slalu tkde....lg time nk ry ni
Mama Idlan Irsyad Mama Idlan Irsyad August 01, 2013
k.ja pun suka beli brand ni ina oi. nasib la anak kita ni lain jantina.. kl x, makin byk la baju diorg ni sama..hehe..

erm sepasang lagi utk bdk2 tu, k.ja mmg plan nk p TESCO jugak kot.. hehe..
Dylla Abas Dylla Abas August 01, 2013
ok...yg sedondon tu mmg sgt comel!!

p/s : bookmark dah sampai..mekasih ye :)
azizah :) azizah :) August 01, 2013
cantik kak warna sedondon tu..sabar nak tgk alisha n aqilah pakai.. hee
IbuNoey IbuNoey August 01, 2013
bestnya akak..hehe..lagi best dua beradik tu..dapat merasa duit NuffNang..hehe..
SeputihSalju SeputihSalju August 01, 2013
aritu kami beli baju tido nurul kat tesco jugak,murah..rm 10 sepasang.. kain pun cntik.. sedap je pakai..
Ibu Lala Ibu Lala August 01, 2013
sedondon gitu. cantik cantik.
Shima Salleh Shima Salleh August 01, 2013
alhamdulillah!
Shima pun suka tgok anak2 baju sedondon..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 01, 2013
Salam K.ina..

alhamdulillah...murah rezeki anak2.. :)
cantik baju flower2 tu.. :)
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah August 01, 2013
waaa banyak kali cash out ye kak ^^
Cik Nur™ Cik Nur™ August 02, 2013
kita sama, suka tgk budak2 pakai pakaian sedondon...

kadang2 pasangan suami isteri yg pakai sendodon pun nur suka tgk. :)
deno deno August 04, 2013
mesti comel pakai sedondon!:)
deno deno August 04, 2013
mesti comel pakai sedondon!:)
Myra Jay Myra Jay August 06, 2013
Okla, kita nampak hasil duit tu kemana kan :D
Puan Kutu Puan Kutu August 18, 2013
byk dh hasil duit nuffnang ina.untung la anak2 dptbaju baru..baju girl mmg mura n cntik2 kt tesco.baju boy mahai,tak byk pilihan,ke aiman yg ssh nk crik saiz?haha

klu baju raya kami beli di parkson,baju jenama byk kt sana