GiveAway Follow dan Like Blogshop WanitaGorgeous

Nak ajak u all support GiveAway Follow dan Like Blogshop WanitaGorgeous yang dianjurkan oleh IBUNOEY.. Hadiahnya best tau..!! Mana tahu ada rezeki u all untuk menang.. (",)

Tiga (3) pemenang akan dipilih secara random. Berikut merupakan hadiah bagi pemenang bertuah:

1. 1 x Top/Dress Dari blogshop WanitaGorgeous

2. 1 x Top-up Prepaid atau Cash RM10

3. 1 x Top-up Prepaid atau Cash RM5

Best tak hadiah dia... so, apa lagi, jom join ramai2.. Moga ada rezeki saya untuk menang dress.. muahahaaa.. 

TARIKH TUTUP : 31/08/2013
PASTIKAN U ALL FOLLOW 3 LINK IAITU BLOG WANITAGORGEOUS, FANPAGE WANITA GORGEOUS & BLOG IBUNOEY

P/s : Tak rugi u all follow blog IBU NOEY sebabnya IBU NOEY ni peramah.. (",)




{ 11 comments.. read them below or add one }

Joanna Yunus Joanna Yunus August 29, 2013
Selamat bersegmen dan nak juga mencuba
Puan Kutu Puan Kutu August 29, 2013
macam best ni..kena tiup angin rajin ni..blog ga tu dh lupa password dah lama st tak join.haha
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 30, 2013
Salam K.Ina..
selamat bersegmen & good luck.
ade mse nnti cma join :)
IbuNoey IbuNoey August 31, 2013
tq,kak...good Luck..
Deqla Manjew Deqla Manjew September 02, 2013
happy GA.. good luck.. ;)