Bawah meja menjadi kesukaan Aqilah

Aqilah suka benor main bawah meja tau... Sampai kakak pun join sama.. duk main cak cak bawah tu.. hihi


Bukan main seronok bila main cak cak.. lebor je sengihnya.. (",)


Geram pulak tengok gambar ni.. kalau dari depan, u all nampaklah kecomelan dia.. Eh, dari tepi pun comel jugak kan.. hihii... Mana ada budak2 kat dunia ni tak comel.. (^_^) Opstt nak tambah sikit lagi.. Mana ada manusia dekat dunia ni tak cantik.. semua ciptaan Tuhan adalah cantik & terbaik! (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.


{ 20 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons August 20, 2013
sokong dengan statement ina tu...semua cantik n cumill....aqilah tgk sue aritu terlopong je
syawalsimpsons syawalsimpsons August 20, 2013
sokong dengan statement ina tu...semua cantik n cumill....aqilah tgk sue aritu terlopong je
nita nita August 20, 2013
Ala comelnye..

erm.. samalah ngan anak saya yang dah bersekolah nipun still suka main bawah meja ^^
sue zainun sue zainun August 20, 2013
salam ina..
baru baca psl adik ina..
semoga adik kembali sembuh..insyaallah..banyakkan berdoa..kdgkala kekuatan org sekeliling, harapan dan doa berterusan mampu sembuhkan sakit..
Ibu Lala Ibu Lala August 20, 2013
Budak2 sumenye comel.
QasehnyaRania QasehnyaRania August 20, 2013
Aqilah ada lesung pipit ke?
Mrs Velentine Mrs Velentine August 20, 2013
febret place yea aqilah....jangan tertido dekat situ sudah
azizah :) azizah :) August 20, 2013
aqilah memang comel.. lebih2 lagi pipi dia tu...geramm!
Ema Johari Ema Johari August 20, 2013
dah besar...semakin comel.
Puan Kutu Puan Kutu August 20, 2013
aqilah suka main bawah meja..bawah meja acik pun main hari tu.hehe
D Yatie D Yatie August 21, 2013
betul betul betul.
semua ciptaan Allah itu cantik & indah.
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah August 21, 2013
betul tu kak.. kecantikan ni subjektif kan..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha August 21, 2013
pipi tombam aqilah ne...


btw,meja makan kita samalah :P
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 21, 2013
Salam K.Ina..

hihi..bawah meja jgk port yg best ye aqilah.. hihi..

comel2..bila la dpt jumpe alisha & aqilah ni.. :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 21, 2013
Salam K.Ina..

hihi..bawah meja jgk port yg best ye aqilah.. hihi..

comel2..bila la dpt jumpe alisha & aqilah ni.. :)
Deqla Manjew Deqla Manjew August 21, 2013
hahaha.. bawah meja tersorok..tu yg syok..xde sape boleh cari dia.. so dia boleh main puas2..hahaha..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN August 21, 2013
@QasehnyaRania

ada secoet yg sekali pandang xjelas sgt.. kikikii
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 08, 2013
geram tgk pp aqilah mcm nak cubit2 hehe