Gambar kami 4 beranak (^_^)

Angin kerajinan yang sepoi-sepoi bahasa dah sampai dekat saya yer.. So, baru hari ni saya rajin update blog selepas 2 minggu cuti beraya dari berblog.. (^_^).. Tak mau cakap banyak, terus nak tempek gambar kami di hari raya pertama... WARNA KAMI TAHUN NI ADALAH WARNA FAVORITE SAYA... SAMA JE DENGAN WARNA BORDER BLOG SAYA NI.. (^_^)


Actually pagi raya, alisha pakai baju kebaya tau.. tapi lepas dah cantik-cantik.. dia nak membuang pulak.. masuk tandas, kain basah kene air, terus saya tukar baju lain.. nasib ada 2 pasang.. (",)


Jangan tanya saya kenapa wajah my dear kene tutup yer... Kan dah tulis "Saya pemalu".. kikikiii.. Kalau ada yang teringin nak tengok wajah buah hati pengarang jantung saya tu.. u all godek2 la entry saya ketika tahun pertama saya berblog... adalah terselit gambar my dear dekat situ...


Ohya, Aqilah sorang je baju warna hijau.. sebab nak jugak bagi dia pakai baju kurung, tapi takda warna yang sama dengan kami.. tu yang beli jugak walaupun warna hijau... Gambar saja je tempek 3 keping sebab si ibu & si abah berialah senyum sampai ke telinga.. si anak, sorang duk meraung, sorang duk control ayu.. hihii

Opsttt baju warna baju Aqilah, tanpa disangka mengikut tema warna Mak anjang & Pak anjang dia.. (^_^)

P/s : Thanks dekat my mum sebab sponsor baju raya kami ni yer.. (^_^)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 29 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons August 19, 2013
sue dah tgk si pemalu tu..kikiki...mmg pemalu betoi kan....ina bookmark tu dah sampai lama..baru nak bgtau..TQ
nanakimie nanakimie August 19, 2013
hehe....tagline hubby sis ye tu:)

ala,nati suh alisha bergambar dengan kebaya dia semula ye^-^
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha August 19, 2013
aqilah xsuke ke gmbr family..kekekeke
mama3heroo mama3heroo August 19, 2013
salam aidilfitri dr m3h..hehe
Cik Mun Cik Mun August 19, 2013
selamat hari raya :)
Fiza Rahman Fiza Rahman August 19, 2013
OK...nak godek n3 lama ina...hehehe...

Hahaha...memang susah nak amik gambar anak beranak ina. Sama lah dgn kita. Mak pak dah over senyum. Dpt kat anak tak ready lagi.
mama_ka0ri mama_ka0ri August 19, 2013
kenapa ngan si adik tu?? sedih jer amik gamba..mak kemain lagi sengih..hihi..papepon selamat hari raya ina..:)
Dylla Abas Dylla Abas August 19, 2013
suka tengok budak kecik pakai baju kurung...cute sgt2 :)
JunAina JunAina August 19, 2013
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Kiriman dah sampai tapi tak sempat lagi nak tayang2...
Mrs Velentine Mrs Velentine August 19, 2013
alolo..comelnya mereka semua..hehe
Sayangku Zie Sayangku Zie August 19, 2013
alahai naper abahnya tu...
biasalah ina anak sorang muka kesana sorang muka kesini.. huhu
D Yatie D Yatie August 19, 2013
Selamat hari raya awak! Kite ad wat contest duit raya. :))
Cho Zila Cho Zila August 19, 2013
suami pemalu nak buat camnerkan.. yang penting ada gambar sekeluarga di hari raya sangat pentingtu...
azizah :) azizah :) August 19, 2013
laaa nape aqilah nangis ni..dah xcomel gambar..hee btw alisha comel sgt tau! sopan jer senyum ayu gitu..
UmmiAbi UmmiAbi August 19, 2013
Alisha memang ayu..comel sgt..Aqilah manja2 giu.
Sweet family..:)
Selamat ari raya ye k'ina.. Maaf zhr & batin.. Datangla umah..hehe
Puan Kutu Puan Kutu August 19, 2013
aqilah asal tgkp gambar je muka sedih..tak sihat gak ekk masa ni?kesian dia..
QasehnyaRania QasehnyaRania August 19, 2013
alhamdulillah.

adik cm na ina?
ctfand ctfand August 19, 2013
Salam Aidilfitri..:)Si kecik tu takde mood..he he
IbuNoey IbuNoey August 19, 2013
warna tema kita sama,kak..tapi Noey tak nyempat amik gambar masa raya...
Ema Johari Ema Johari August 19, 2013
lalalala...nape nangis aqilah tu...
Sweetmama Sweetmama August 19, 2013
tema maroon ye,
hehe..aqilah meraung xmo didukung la tu agaknye, biasalah tu anak2 ni ikut mood, samalah k.eija pun time nak bergambar family mama n papa dh elok tersenyum, anak2 x pandang kamera..sabar je la..
izan mama mia izan mama mia August 19, 2013
aqilah tak sedia nk bergambar laaa...
Sally Yatiey Sally Yatiey August 19, 2013
Selamat Hari Raya Kak Ina :D
Deqla Manjew Deqla Manjew August 20, 2013
meriahnye raya ina sekeluarga.. tp ada yg kurangnya.. nape pic hubby tu mcm tu..?kalo malu takkan nk bergmbr kan..hihi..
Shima Salleh Shima Salleh August 20, 2013
alololo nape pulak aqilah nanges tuh...
Shima Salleh Shima Salleh August 20, 2013
alololo nape pulak aqilah nanges tuh...
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah August 21, 2013
pagi raye.. semue nampak bahagie.. seronok..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 21, 2013
Salam K.Ina..

ooo...tema tahun ni kaler merah maroon ye.
soo suwit.. hihi ..aqilah kenape tu... muke stress je.. nk berjalan raye ye.. :p