Video aksi Alisha ketika dapat hadiah TAB

Semalam saya ada bagitahu u all nak letak video aksi Alisha time dapat tab kan.. So, ni haa video tu.. Kalau u all nak tengok, tengokla.. TAPI perhatikan aksi alisha di minit2 terakhir.. tak perlu diajar.. dia tahu je button on tu dekat mana.. Lagi satu, dia on je TAB, terus main PAO.. hihii.. Tapi sekarang ni, PAO pun dia tak layan sangat dah.. bukan apa, saya dah banyak upload game education.. kiranya dia dah banyak pilihan.. 

video

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.


{ 16 comments.. read them below or add one }

Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha August 21, 2013
pao sakan...hehehehe..anak sedara eca tab dia mcm ne da rosak...skrg duk guna ipad parents,da jadi mcm dia punya je...dah tu nasib baik dlm tu ada satu software ABC...tu je dia layan selain tgk video upin&ipin.ngeeeeee
D Yatie D Yatie August 21, 2013
Alololo.. comel! Seronok nyeer dia...
nanakimie nanakimie August 21, 2013
hehe..comelje alisha:)
fizafantagirO fizafantagirO August 21, 2013
tak boleh nk tgk vid .. kene block kt ofis ni :p mesti sukaa alisha :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 21, 2013
Salam K.Ina..

suke tgk alisha.. pandai die godek2 tab tu ye.. :)
Maria Firdz Maria Firdz August 21, 2013
Salam ziarah.. lama tak jngah blog ni sbb kesibukn...
Sally Yatiey Sally Yatiey August 21, 2013
Seronokkkk betul alisha ;D hee
Haryati Faizal Haryati Faizal August 21, 2013
budak2 ni cam takyah ajar, otomatik je dia pandai nak guna benda tu.. kdg2 anak2 lebih bijak dari kita pulak...hihi
Deqla Manjew Deqla Manjew August 21, 2013
x dpt la tgk videonye ina....huhuhu...
azizah :) azizah :) August 21, 2013
seronok betol alisha yer...
Ibu Lala Ibu Lala August 21, 2013
Budak2 ni cepat belajar kan. X payah ajr pun dia tau. Ank akkbguna ipad ni utk tgk katun. So x payah beku cd bagai. Tp konker ipad tu cam dorang punya je. Tensen betui. Jangan kasi rosak sudah la.
dak-eiza dak-eiza August 21, 2013
eksaited dia dpt main pao
bukan kata alisha je gian pao..auntie pon sama laaa
Masya Masya August 21, 2013
kat rumah baru dpt tengok video alisha hahahaha.. kemain suka dan teruja dia yer... blhlah geng amir.. amir pun suka main pao jugak
Puan Kutu Puan Kutu August 22, 2013
budak2 skang mmg takpayah ajar.tau je tekan sana sini,l expert dr kita

suka tgok muka teruja alisha..senyum kemain
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 08, 2013
ala mula2 malu hihihi...comel muka teruja alisha...pandai alisha main tab