Alisha sedih di pagi raya

Tahun ni kami beraya dekat rumah my dear dulu.. So, pagi raya tu saya telefonlah parent saya nak bagi Alisha cakap..

Tunggu punya tunggu, atuk & opah Alisha tak jawab telefon.. *eh, butang baju Alisha tercabut lah.. ahhah


Sampai Alisha pun dah hilang mood nak sembang.. Last2 bila abah saya dah jawab call, Alisha dah tak nak cakap.. (^_^) Ohya, ni la baju kebaya yang saya cakap Alisha pakai pagi raya tu.. tapi lepas pergi tandas terpaksa tukar baju kurung biasa sebab baju kebaya dah basah..

Lagi satu kan, u all tahu tak, lepas transfer gambar, baru perasan rupanya saya tak ambik pun gambar full alisha pakai baju kebaya... jangan kata baju kebaya.. semua baju raya Alisha & Aqilah, semua saya lupa nak snap gambar time dorang guna... adehhh

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 22 comments.. read them below or add one }

Ainim Suju Ainim Suju August 20, 2013
alahai, kesiannya alisha. dia merajuk sbb atok tak jawab call ye. comel je dia.
umi alya umi alya August 20, 2013
Alololo.. comelnya alisha berbaju kebaya, akak lagi tak ambil langsung gambar dak alya berbaju raya
syawalsimpsons syawalsimpsons August 20, 2013
alahai kesian alisha merajuk ngan atok la tu
IbuNoey IbuNoey August 20, 2013
pandai mejok la anak dara ni..:)
JunAina JunAina August 20, 2013
Aina pun tak ada gambar raya neria2 raya pertama tu apa yg sempat ja raya kedua-ketiga langsung tak ada.
zachflazz zachflazz August 20, 2013
saya turut berdoa, Intan.
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy August 20, 2013
kesiannya dia...xde mood ea nak raya
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI August 20, 2013
mmg muka ilang mood tu..ghuhu
Deqla Manjew Deqla Manjew August 20, 2013
alolo. majuk la tu alisha.. nnti ina pakaikan la smula baju tu then snap pic..nk tgk jugak.. hihi
Mrs Velentine Mrs Velentine August 20, 2013
mmg nampak dia sedih kak ina
nanakimie nanakimie August 20, 2013
ala...xpe nanti suruh alisha melaram semula dengan kebaya and baju raya yang lain ye.hehe
Sayangku Zie Sayangku Zie August 20, 2013
alahai menung apa tu alisya
Sally Yatiey Sally Yatiey August 20, 2013
Mesti cantikkkkk baju kebaya alisha ni.. :)
Dylla Abas Dylla Abas August 20, 2013
muka sedih pun tetap comel >_<
Ibu Lala Ibu Lala August 20, 2013
Akk pun x ambik gambo. X de la kenangan ry 2013.
QasehnyaRania QasehnyaRania August 20, 2013
Kakak rindu nk balik beraya kat chemor kot
azizah :) azizah :) August 20, 2013
buat muka camtu pon comel gak alisha ni..hehee
Ema Johari Ema Johari August 20, 2013
nape nak sedih-sedih beraya ni alisha...
Puan Kutu Puan Kutu August 20, 2013
lawa baju alisha ni.nti bebila tgkp la bg full..nk tgok..kompem meletop kau..pingang ramping bak kerengga lak tu.hehe
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah August 21, 2013
kak.. nanti pakai kan balik dan snap.. teringin nak tengok..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 21, 2013
Salam K.Ina..

sian alisha..rindu atuk ye..
mesti tambh3 comel bile dpt tgk diorg berkebaya :)
Masya Masya August 21, 2013
maraton komen psl alisha.. kat opis dpt baca jer... geramnya tgk dia mesti cantikkan pakai kebaya.. rugi x amik gambar penuh .. bebudak mmg mcm tu mudah bosan kalau tunggu lama moody....