Alisha terkucil..

Saya tak leh nak guna komputer arini.. broadband satu jer... memandangkan my dear tak keje arini.. so, kene bagi laluan dekat my dear la.. duk sibuk nak ngadap saham dia tu... haihh.. Nak cite ni pasal Alisha

Normally, saya kejut alisha time bangun sahur tu, memang dia tak terkucil lagi tau u all... tapi pagi tadi, tengok2 dah lenjun.. Saya terpikir mesti sebab SEJUK.. Sebab sahur tadi, saya terjaga tengah hujan lebat.. normally kan kalau hujan akan kerap kencing... Nasib baik saya memang lapik toto + tilam baby dekat alisha tidur.. so, takdalah kene tilam atas katil tu kan... saya just basuh toto & sarung tilam baby tu je la...

5 hari train potty train time tidur, hari ke 5 baru terkucil.. okla.. kalau takda terkucil tak adventure la potty train tu kan.. muahahaa
P/s : Siapa yang bagi link entry bookmarks raya yang u all dah dapat tu, nanti saya baca tau... yang lain kalau nak bagi jugak, boleh je (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang d
ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 26 comments.. read them below or add one }

intanfirdaus247 intanfirdaus247 August 02, 2013
kira Alisha da bagus la..sebab hari ke 5 baru terkucil..
mama_ka0ri mama_ka0ri August 02, 2013
a ah..semalam hujan lebat betul..dia sejuk la tu sampai terkucil..hihi..

p/s : belum sampai lagi la bookmark ina..:(
Aini Yunus Aini Yunus August 02, 2013
wahh..terbaik lah alisha. hari ke5 train baru terbabas oke la tu...
IbuNoey IbuNoey August 02, 2013
kalau time sejuk,kak,sy pun mesti nak terkucil sekali..haha..
Effa Eddy Effa Eddy August 02, 2013
heheh.. nasib lah berlapik
Mas Zull Mas Zull August 02, 2013
assalamualaikum intan...mekacih yer book marks raya tu...:)

http://maszull.blogspot.com/2013/08/kad-raya-dari-blogger-lagi.html
Ema Johari Ema Johari August 02, 2013
biasalah kalau hujan lebat..anak tidur lena...tak sedar nak terkucil ni...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 02, 2013
salam K.Ina..

alhamdullillah...at least alisha berjaya 5 hari tu.. :)

yeay! cma pun dah dpt bookmark akak.. mekasih k.ina :)
eita eita August 02, 2013
2 3 hari ni memang hujan pun..
sekali sekala terbabas...
Jemarisuri Jemarisuri August 03, 2013
terima kasih ina dh dpt dh..tp js wat dlm insta dulu nti next sbm blk js wat entry tu ye...

hehe
Shima Salleh Shima Salleh August 03, 2013
biasala tu.. abg aqil pun time cuaca sejuk mmg terkucil.. hihihi.. bukan selalu dia terkucil kan ..
Shima Salleh Shima Salleh August 03, 2013
biasala kalau time terkucil tu mesti waktu cuaca sejuk... abg aqil pun kdg gitu hihihiii...
Shima Salleh Shima Salleh August 03, 2013
biasala kalau time terkucil tu mesti waktu cuaca sejuk... abg aqil pun kdg gitu hihihiii...
Masha Meisters Masha Meisters August 03, 2013
hehhe...baru mencabar kewibawaan si mama dye...hehe
Puan Kutu Puan Kutu August 04, 2013
perkara biasa la bila sejuk.aiman smp skang kadang trkucil gak klu cuaca sejuk.haha..

tq ina bookmarknya tu ek..comel!

http://puankutu.blogspot.com/2013/08/kad-raya-pertama-terakhir-2013.html
ayut ayut August 04, 2013
akak ayut dpt dh jugak bookmarks...mekaseh yer.
nama pon tgh trainning kan kak..takpe nnt lame2x biasa dh...
Cik Nur™ Cik Nur™ August 04, 2013
pencapaian yg bagus..5 hari baru sekali terkucil..

Nur ada up entry jugak. :)

terima kaseh ye kak ina. :)
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat August 04, 2013
perkara normal bagi kanak2 yg tgh tranning...hihihi
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse August 05, 2013
hihi..2 hari lepas adiknya (Aneesa) baru first time diapers dia bebas dari sebarang najis.. Tapi, semalam terburai gak..slow2 train ye..jom sama2 gigih toilet train anak..kikiki.Semangat! :)

p/s: Soalan? Tunggu soalan terkumpul tau.hahah..kalau betul n tepat boleh dapat hadiah. :p
Laa..takpe ina. Bukan rumah sendiri pun boleh deco2 sikit sesedap mata juga. Saya tinggal rumah MIL, kalau deco karang, ade yg kena panggg..kahkah..takdelah kena pangg, tp rumah MIL ni mmg dah di deco berzaman, takkan nak ubah. Pasrah..hihi. ;p
Jom..nnt mana tau ada bercuti ke melaka, boleh la singgah rumah saya. :)
Ayu Zan Ayu Zan August 05, 2013
tq kak ina utk bookmark yg comel lote tu.
kawan ayu kata.. "cantiklah kawan ko.."
Deqla Manjew Deqla Manjew August 05, 2013
takpe la dear.. dia terkucil.. dah nama pun terrr.. terbabas sikit je tu..
aizamia3 aizamia3 August 05, 2013
biasalah tu.. lelama nanti ok dah dia.. ;)
Aju Mohit Aju Mohit August 06, 2013
sejuk sangatlah tu ina smpi terkucil si alisha ni ;), takpe pasni ok dah kan
Mimi Azirah Mimi Azirah August 06, 2013
Ala kak biaselah tuh kan...permulaan kan ok
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah August 21, 2013
cabaran tu kak.. lepas ni turn fifi pulak.. adesh..