Jom Redeem - drypers redemption program julai 2013 - disember 2013


Tahun lepas, saya beli pampers anak2 brand Pet-pet tau u all.. Tapi satu hari saya terbaca yang Drypers ni boleh redeem.. Sejak dari tu saya terus tukar kepada Drypers.. Kuatnya penangan redeem.. hihi.. Saya baru sekali redeem.. masa batch pertama @ jan 2013 hingga Jun 2013.. tapi hadiahnya belum dapat lagi.. Sekarang ni dah ada redeem batch kedua pulak @ Julai hingga Disember 2013.. 


Saya dah tengok catalog dia.. Berkenan sangat dengan hadiah macam dalam gambar atas tu.. tapi point dia nak banyak sangat.. 460 POINTS.... Mesti saya tak sempat nak tebus.. yela, yang pakai pampers Aqilah sorang je.. satu pampers Aqilah, POINT DIA 17.. Mana sempat nak kejar 460 points dalam tempoh 6 bulan.. Satu pek pampers Aqilah guna pun sebulan lebih... Adehhh ruginya... Berkenan sangat.. nak beli sendiri, Fulus tak berapa nak banyak.. hihiii


Kalau u all nak redeem jugak, u all pergilah tengok dekat website DRYPERS tau.. Kalau u all nak tengok barang pe yang boleh redeem, lepas login, u all klik YOUR DRYPERS - DRYPERS CLUB - SCROLL KE BAWAH, NANTI U ALL AKAN JUMPA DHFC REDEMPTION PROGRAMME..

Kalau u all tak nak redeem, GUNTING BARKOD BAGI DEKAT SAYA YER.. hihii.. Nanti bolehlah saya redeem CAKE MAKER tu haaa... kikikiii.. Saya memang minat redeem camni.. maklumla, nak beli poket tak berapa nak "gemuk".. suri rumah lah katakan.. (^_^)


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 21 comments.. read them below or add one }

intanfirdaus247 intanfirdaus247 01 August, 2013
huhu..akak x ada anak sedara kecik kalau nak reedem
Puan Mell Puan Mell 01 August, 2013
alar... syukrii pakai huggies.. huggies xde redeem ker? hahaha
Shima Salleh Shima Salleh 01 August, 2013
oo boleh redeem rupanya hihihi...
Dah lama tukar pampes afiq dr drypers ke fitti sahaja.. lebih murah.. klu biyak sama je dua2 tu terkeluar jgk poo poo nye dr pampes hahahaha... time biyak byk la kikikik

Anyway terima kasih byk2 sbb shima pun dpt bookmark dr Ina.. TQSM dear!
Fiza Rahman Fiza Rahman 01 August, 2013
Gigih mengumpul barcode. Tapi tak redeem lagi ☺☺
Mama Adam Mama Adam 01 August, 2013
owh.... pasni boleh la try drypers utk baby
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ 01 August, 2013
salam K.Ina..

huhu.. baru je buang plastik barcode tu..
alahai...
azizah :) azizah :) 01 August, 2013
ooo ada redeem2 yer drypers ni.. utk permulaan newborn bakal anak jijah pon guna drypers.. t leh la simpan barkode ni..hee
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 01 August, 2013
ble redemm?..eca da lama pakai ne..masa kecik dlu,skrg pakai kotex je...kotex ada redemm x?kakakaka :P
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 01 August, 2013
sori akak, xpt nk tolong.haha solehah xda baby lagi :)
Nida Mohd Nida Mohd 02 August, 2013
Laa..boleh redeem rupanya..baru tau..huhuhu
Cik Nur™ Cik Nur™ 02 August, 2013
menarik juga yea barang2nya...
akak mcm kakak sepupu sy, suka redeem2 ni. :)
Mimi Azirah Mimi Azirah 02 August, 2013
Sy dh lme jd club nih kak...memg leh redeem...thnks kak gitau...sy nak jgak adiah tuh
Mimi Azirah Mimi Azirah 02 August, 2013
Sy dh lme join club nih...memg de tempoh redeem nih..thanks kak ina gitau...sy pn nk jgak...

P/s - kak, bookmark sy dh trime..nti sy up entry.
Deqla Manjew Deqla Manjew 02 August, 2013
best la dpt redeem kan.. ;)
Deqla Manjew Deqla Manjew 02 August, 2013
http://norumara.blogspot.com/2013/08/bookmark-raya-dari-ina-intan-berlian_2.html

^_^
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 02 August, 2013
trio cute cake maker tu cantik...
IbuNoey IbuNoey 02 August, 2013
kak,thanx info baru ni..smlm laju je Noey tgk web drypers..hehe..
Effa Eddy Effa Eddy 02 August, 2013
wahhhh pampers pun boleh reedem. Ni berita baik.. Tapi masih menanti cahaya mata
Ema Johari Ema Johari 02 August, 2013
baguslah boleh redeem...akak dh lama tak pakai jenama drypers ni
Puan Kutu Puan Kutu 04 August, 2013
sy mmg pengguna setia drypers dr zaman aiman baby,skang afia kt rumah pakai cd,jadi drypers yg M80 tu tahan berbulan.klu outing je pakaikan drypers..cmno nk redeem?haha

yg point sikit tu boleh la kot.tp tggu hujung taun la..:)
AnonymousAnonymous 08 September, 2014
Cam mana nak tebus point ye. Sy xtau la