My Precious Part 5 - Alisha

Sepatutnya saya buat entry ni bulan 3 hari tu, tapi tu la, malas nak g godek gambar.. tu yang terlambat 2 bulan.. hihii.. Ohya, untuk mereka yang baru mengenali blog saya ni, untuk pengetahuan u all, saya akan upload gambar anak saya setiap enam bulan.. dengan kata lain, dalam satu entry, saya akan tempek gambar perkembangan wajah mereka tiap2 bulan (",)


5/10/2012 = 2 tahun sebulan


05/11/2012 = 2 tahun 2 bulan


06/12/2012 = 2 tahun 3 bulan


09/01/2013 = 2 tahun 4 bulan


10/02/2013 = 2 tahun 5 bulan


05/03/2013 = 2 tahun 6 bulan

Alisha sekarang dah pun berumur 2 tahun 8 bulan.. Untuk gambar Alisha dari 2 tahun 7 bulan, kita tunggu Alisha umur 3 tahun nanti yer... time tu saya akan upload lagi 6 keping gambar bulanan Alisha (",)

Gambar Alisha dari SEHARI hingga 5 BULAN, KLIK SINI
Gambar Alisha dari 6 BULAN hingga 12 BULAN, KLIK SINI
Gambar Alisha dari 13 BULAN hingga 18 BULAN, KLIK SINI
Gambar Alisha dari 19 BULAN hingga 24 BULAN, KLIK SINI

TARIKH LAHIR ALISHA 05/09/2010

{ 23 comments.. read them below or add one }

Aini Yunus Aini Yunus May 13, 2013
Comel nye dia.....Sebaya la anak kita.hero aini 29.9.10.hehe...
izan mama mia izan mama mia May 13, 2013
makin besaq dah alisha... makinmelentik bulu mata dia
anitadiana anitadiana May 13, 2013
kejap aje..membesar...arisya minggu depan genap 3th..22/5/-nanti...
Cik Nur™ Cik Nur™ May 13, 2013
bulu mata dia yg mahal tu...
geram nur tgk.. :)
Deqla Manjew Deqla Manjew May 13, 2013
upload je dear.. blog kamu kan...kami pun mmg suka je tgk gmbr anak2 ina ni..x jemu pun mata ni memandang..siyes! ;)
syawalsimpsons syawalsimpsons May 13, 2013
alisha belom masuk 3 tahun, dah terrer macam2 kan
Dylla Abas Dylla Abas May 13, 2013
makin hari makin terserlah wajah "kakak" kt muka Alisha ni :)
Shima Salleh Shima Salleh May 13, 2013
comel... gambar adik mana? hihihi
Haryati Faizal Haryati Faizal May 13, 2013
sebaya ngan fawwaz la alisha, fwz lahir bulan Jan 2010.
Izan Ishak Izan Ishak May 13, 2013
comellah kakak alisha. sejak ada adik ni... nmpk matang sangat dia dari usianya yg baru nak masuk 3 thn tu...
Myra Jay Myra Jay May 13, 2013
Wahhhh bagus lah Ina, siap abadikan gmbar setiap bulan :D
Si Matatajam Si Matatajam May 13, 2013
Makin besaq makin cantik
deno deno May 13, 2013
memori anak2... nanti bila besar, boleh tunjuk kat anak2 gambar masa kecik^^
azizah :) azizah :) May 13, 2013
makin besar makin matang alisha ni..comel!
QasehnyaRania QasehnyaRania May 13, 2013
best :)

jgn mlas2 ye ;)
Fiza Rahman Fiza Rahman May 14, 2013
Besar dah anak dara ni.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 14, 2013
Salam K.Ina..
comel alisha.. yg penting bulu mata tu..
mengancam.. :)
jaakechik jaakechik May 16, 2013
kejap jer besar..cerdik lak tuuuu!