Roti inti sosej & telur

Saya kalau time lapar, ada je duk tingat nak masak pe2.. so, baru ni saya masak Roti inti sosej & telur.. Bagi saya, ianya sedap, sedap sebab perut tengah lapar.. ahhah.. 


Nampak tak, siap dengan sayur bayam saya letak.. ahhah.. Dah dalam peti ais ada bayam, tu yang letak bayam.. (",)


Walaupun resepi ni takdalah sedap sampai tak hengat donia, tapi saya tetap gak nak letak resepi.. hihi.. CARANYA : TUMIS BAWANG MERAH, MASUKKAN SOSEJ PASTU MASUKKAN TELUR PASTU MASUKKAN BAYAM PASTU MASUKKAN TOMATO + LADA SULAH = SIAP..!! Ikutkan hati nak letak lada hitam, tapi sebab malas nak tumbuk, so, saya letak lada sulah.. ehheh.. Kalau u all nak try pun boleh.. sekali sekala tukar selera.. (",)

P/s : Thanks pada mereka2 yang dah banyak try resepi yang saya share.. & terima kasih untuk semua entry yang u all buat tu yer (",)

{ 29 comments.. read them below or add one }

Masya Masya May 14, 2013
sempoi .. yg mcm ni lah licin makan kan.... senang dan cepat dimasak.. enak dimakan
Unknown Unknown May 14, 2013
OUUCH,TERUS BERKERIUK BUNYI PERUT BUI TENGOK ENTRY NI SBB MMG TGH LAPAR..UWAAAA
diari farisha diari farisha May 14, 2013
wow! sedapnye..memang berkhasiat
syawalsimpsons syawalsimpsons May 14, 2013
sue buat puding roti pon ikut ina punya resepi tau
Unknown Unknown May 14, 2013
mmg simple ... tp yg penting sedap di tekak.. ekekeke... ni pic dari kamera baru ke?? wahh... cantik gak eh..terang..
maszull maszull May 14, 2013
assalamualaikum intan...boleh la try nanti..;)
ain zulkarnaind ain zulkarnaind May 14, 2013
terliur juga sbb sy pun tgh lapaq ni haha
Unknown Unknown May 14, 2013
Sedappppppnya! ;D
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 14, 2013
Salam K.Ina..
hih.simple2 mcm ni la licin pinggan mkn tau..
nyumieh!
duniaanita74.blogspot.com duniaanita74.blogspot.com May 14, 2013
janji anak-anak suka kan ina..kak ita buat apa yg anak dan kita boleh makan sekali....boleh aje...
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ May 14, 2013
salam ina..betul tu klu perut lapar semuanya jadi sedap! :)
AnonymousAnonymous May 14, 2013
mmg sedap sgt ni ina!
Umialya Umialya May 14, 2013
alahai Ina, udah le ptg ni akak tgh lapar..
eija_sweetmama eija_sweetmama May 14, 2013
simple tu yg sedap,
lg pulak kalau sosej tu bdk2 suka makan..
eiela eiela May 14, 2013
simple-simple pun janji sedap, perut pun kenyang.
Fiza Rahman Fiza Rahman May 14, 2013
Menarik. Bley try ni ☺☺
Unknown Unknown May 14, 2013
ouch !
sedappp nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Miss N™ Miss N™ May 14, 2013
mcm ni lah sedappppp.. :)
laparnyaaa..hihih
Maria Firdz Maria Firdz May 15, 2013
Tgk pun dh mnyelerakan...
Mimie Mimie May 15, 2013
memg meleleh air liur
Unknown Unknown May 15, 2013
simple dan mudah...tuk anak2 makan pun bley...
QasehnyaRania QasehnyaRania May 15, 2013
mkn cn gini mmg sedap.. slalunya suami su yg suka buat mcm ni.. simple :)
Unknown Unknown May 15, 2013
ganti sosej ngan isi ketam pun sedap gak
jaakechik jaakechik May 16, 2013
kreatif laa kak ina nih!
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty May 21, 2013
kadang nampak simple tapi yang simple tuhlah yang menjilat jari.hihi
Unknown Unknown July 16, 2013
bole buat utk bersahur ni. hihihi..salam ziarah.. :)
ziza999 in d house ziza999 in d house February 11, 2014
i loikeeee..
ini lah yang dikatakan masakan main campak ajer...
yang penting yummy.