Cara Aqilah berdiri pegang meja

Kami 3 beranak tak baik sepenuhnya lagi...Selain kami diserang batuk selsema, nampaknya, dalam badan kami dah panas agaknya ni.. sebab macam saya sendiri, kahak & hingus dah bercampur dengan darah.. Aqilah plak, mata dah penuh dengan tahi mata... Alisha plak muntah... Nak kene masak air barli ni... bagi badan sejuk semula... 

Berjalan sakan kami ni.. balik dari Terengganu hari Isnin minggu lepas.. pastu singgah Kelantan.. Selasa balik Kedah... Hari Jumaat kami balik Parit Buntar.. Hari sabtu kami balik Chemor, Hari Ahad, kami balik Kedah semula... nampak tak, mesti badan kami letih tu yang tak baik2 lagi ni.. TAPI alhamdulillah jugak, hanya kami 3 beranak je tak sihat.. My dear, tetap dikurniaan kesihatan yang baik (",) 

K la, terus kepada cerita Aqilah... Si anak solehah ni, belum 7 bulan lagi dah pandai berdiri... siap lepas tangan sebelah plak tu.. hihii.. U all boleh tengok antara step yang Aqilah buat masa nak berdiri.. gambar ni, my dear yang ambik.. (",)





Aqilah jenis budak yang berani tau..!! Tak kisah walaupun terjatuh time nak berdiri tu.. janji dia berjaya... tak kenal putus asa dia ni.. hehhe... Bila dah berdiri, duk tepuk2 meja plak.. suka sangat... ehheh

{ 24 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons May 27, 2013
aqilah VS izz...sangat2 sama perangai tau..muka pon dah nak sama tau...geram lak...cam ne leh sama erk...pandai husband ina nak amik gamba...best3
lynn kamarul lynn kamarul May 27, 2013
in shaa Allah mesti aqilah cepat berjalan nnt.. hehe


moga ina & anak2 cepat sembuh. ina family sy lengkap dah sekarang.kami semua dah berkumpul di bawah 1 bumbung semula. Alhamdulillah cuma bila ada anak2 bsepah skit umah. sy lak jenis x suka bersepah..hehe sabra je ngan kerenah anak2
Masya Masya May 27, 2013
mmg budak kuat semangat ni..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI May 27, 2013
suka dia ea..moga cpt sihat semuanya...
Mrs Lurve Mrs Lurve May 27, 2013
hai aqilah...
baru aunty dpt tgk kamu semula hehehe..lebatnya rambut kamu
Mimi Azirah Mimi Azirah May 27, 2013
Yg penting kaki sebelah landing kat handphone n lagi sebelah landing kat keyboard.
jaakechik jaakechik May 27, 2013
pandai aqilah ni berdikari sendiri...
ayut ayut May 27, 2013
awal aqilah dh berdiri...bgus2x..perkembangna yg bek :)
Mas Zull Mas Zull May 27, 2013
assalamualaikum intan....sekejap jer Aqilah dah nak pandai berjalan ...;)
izan mama mia izan mama mia May 27, 2013
ehe..habis semua dia pijak tuu..hhuhu..baguslah..tak lama lagi boleh lawan lari dgn kakak dia dah..hahah
Sayangku Zie Sayangku Zie May 27, 2013
samalah macam Rayyan dulu... jatuh bangun jadi mainan dia lah...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 27, 2013
salam K.ina..
huhu..teruk gayanya tu..klu tak sembuh, g jumpa doktor k..

aqilah ni berani btl..hihi.. cepat belajar.. :)
anitadiana anitadiana May 27, 2013
yang ne memang cepat lah ina..kak ita pun tak ingat anak-anak kak ita tak lah secepat ne..tapi dah pandai berjalan sebelum 1th..
ieda immi ieda immi May 27, 2013
tudiaaa
pijak keyboard ..
comel aqilah ..
azizah :) azizah :) May 27, 2013
hebatnya aqilah.. cepat pembesarannya.. xlama lagi bertatih pula..
Deqla Manjew Deqla Manjew May 27, 2013
yeayyy... aqilah berjaya berdiri.. gigihnya dia.. suka lak tgk..hihi.. ohh x sihat ye..skng mmg musim skt kan..moga cpt sembuh ye..
Ema Johari Ema Johari May 27, 2013
perkembangan yg sihat
sal ya sal ya May 28, 2013
habis semua dipijaknya. adoyaiii...
ros_reeza ros_reeza May 28, 2013
eh,, dah pandai Aqilah.. cepat je masa berlalu ye kak INa,..
Fiza Rahman Fiza Rahman May 28, 2013
Amboi...sebelah kaki atas keyboard, sebelah lagi atas HP yer ☺☺

Anak kedua memang berani & tak putus asa. Macam anak dara saya tu.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha May 28, 2013
perghhhhhhhh..comel gila aqilah berdiri dah..tahniah syg... :)

Cik Nur™ Cik Nur™ May 29, 2013
kuat betul aqilah kan..
cepat jalan rasanya dia ni nanti.. :)
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey May 29, 2013
Da nk dpt kaki daaa.. Lepas ni best la leh main kejar2 ngn alisha