Botol air Upin & Ipin


First time saya jumpa botol air Upin Ipin ni masa pergi umah adik saya dekat Pengkalan Hulu.. Berkenan plak saya tengok.. Nak beli time tu tak sempat.. So, hari Khamis baru ni adik saya datang umah, terus beli 3 botol air upin ipin ni untuk Alisha.. Sebotol Alisha dah minum, so, sempat ambik gambar 2 botol je.. (",)

Mula2 rasa air ni, rasa biasa je.. takdalah sedap mana.. tapi bila saya try minum yang dah letak dalam peti ais, mak oiii... sedap la plak dengan sejuk2 tu. nyaman je tekak.. ahhah.. Sebotol air ni murah je.. tapi dah lupa brp rm.. Air upin ipin ni perisa Peach + Strawberry.. Alisha bukan main suka, asyik duk cakap "Pin Pin".. hihii.. Ohya, botol air ni saya tak buang pun, bukan ape, comel sangat.. (^_^)

{ 32 comments.. read them below or add one }

Masya Masya May 20, 2013
amir suka perisa laici mmg sedapp.. hahahaha.. berbotol² dia suka tau... saya jer.. x larat nak belikan... mahal
Ann Ishak Ann Ishak May 20, 2013
haah cute sangat tapi jangan guna semula ya, tak baik untuk kesihatan katanya :)
Fiza Rahman Fiza Rahman May 20, 2013
Kimi klo gi kedai mesti nak beli air ni ☺☺
maria firdz maria firdz May 20, 2013
Comel botol ni.. Tp x pnh jmp lagi..
Sweetmama Sweetmama May 20, 2013
kalau x silap boboiboy pun ada botol air mcm ni, pernah beli yg boboiboy punye botol air, sebotol RM2.90 kalau x silap, botol dia mmg menarik sbb bdk pun senang nak minum sedut je..
mama_ka0ri mama_ka0ri May 20, 2013
comeii!! kalau anak2 sy tgk mesti diaorg suke!!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 20, 2013
Salam K.Ina..
hehe..comel botol ni kan..
cma try minum air die tak sedap pun..
seri ngan faiz je yg sedap meyedut :p
Papa Mifz Papa Mifz May 20, 2013
eh nak beli jugaklah...hehe
shahdiana shahdiana May 20, 2013
ina..bila balik ipoh nanti bawak diorang pegi mydin..ada kedai makan upin ipin lagi..aiskrim upin ipin pun ado..mesti alisha suka sangat...boleh tangkap gambar macam-macam pesen....anak-anak yana habis hati..tapi pendapat yana makanan kureng sikit la...nak try sekali apa salahnya...
nini nini May 20, 2013
kiut kan,..pandai depa berniaga.....
eita eita May 20, 2013
sini takde plok jupe..
Sally Yatiey Sally Yatiey May 20, 2013
Comelnya botol air ni ;D
anitadiana anitadiana May 21, 2013
memang comel lah ina..mana ada jual..tak pernah nampak pun kat k.l ne...ke kak ita tak tahu pun..
Syeeda Syeeda May 21, 2013
sy pun baru jumpa dekat minimarket mggu lepas..
Mimi Azirah Mimi Azirah May 21, 2013
nih kalo aina n auni nmpk kompom berebut nak...huhuhu
lizz lizz May 21, 2013
sara memang suka botol upin ipin ni...
Deqla Manjew Deqla Manjew May 21, 2013
comel.. sebut pin2 takpe.. jgn ayah pin ye alisha..haha..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana May 21, 2013
adik cukup suka air ni !
Nora Karim Nora Karim May 21, 2013
akak pun tak buang botol tu... akak isi air suam dalam tu... berebutlah alisya n faris minum... hehehe
Si Matatajam Si Matatajam May 21, 2013
Kalau Khalish tengok mesti nak gak ni
ayut ayut May 21, 2013
mmg comel pon btol yer..bdak2x klu nmpk kompem suka...hihi
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim May 21, 2013
botol lawa sangat n banyak perasa tapi air nya manisssssss sangat..huhu
azizah :) azizah :) May 21, 2013
yup comel sangat! xbanyak kedai ada jual ni...
Mas Zull Mas Zull May 22, 2013
assalamualaikum intan..yer la comel sangat mak budak pun suka upin ipin ni...:)
Puan Kutu Puan Kutu May 23, 2013
tarikan utk budak2..mmg comel..betul3..
Cik Nur™ Cik Nur™ May 29, 2013
mmg menariklah botol tu..
tgk pun botol tu mmg boleg digunakan semula... :)