Ibu Alisha & Aqilah dah TEMBAM


Ramai plak yang komen dekat entry SEBELUM NI, yang saya dah tembam.. hihii.. Thanks tau.. saya memang suka.. jenuh nak naikkan berat badan 50kg ni tau... hihii... Tapi tu la u all.. saya ingatkan, bila balik Terengganu, orang akan cakap saya ni makin tembam ke.. makin gemuk ke.. makin berisi ke... tapi sorang pun tak cakap camtu.. sampai saya paksa suruh dorang cakap camtu.. muahhahhahah

Orang yang jumpa saya duk cakap, badan maintain la.. kurus la.. tu je.. yang saya ni xcited bercerita berat badan naik, tapi dorang tak perasan... ahhaha... Eh, nak tanya gak ni, yang u all duk komen saya dah tembam ni, u all komen berdasarkan BENTUK MUKA SAYA tu ker.. Yela, muka saya tu, kalau senyum je.. tulang pipi timbul, dah gaya macam kene cucuk botox... hahhahha 

{ 30 comments.. read them below or add one }

mrs mell mrs mell May 23, 2013
muka sekali imbas cam kawan sy lah! nina nama dia..
azizah :) azizah :) May 23, 2013
cantiklah kak.. berseri2 muka akak.. nampak akak dah tembam dari muka..hee
nini nini May 23, 2013
mkm soy collagen nurbeautyline...bleh naik badan kak
Puan Bui Junaidi Puan Bui Junaidi May 23, 2013
TAKDER TEMBAM PUN..HAHAHA..^_^
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 23, 2013
Salam K.Ina..
klu tgk dari pic dulu mmg gayanya dah sedikit berisi..tang pipi dgn badan2 sekali..
hihi.. :)
eita eita May 23, 2013
tetap maintain macam dulu jugak...
Zira Aziz Zira Aziz May 23, 2013
tembam ke?... macam x je..maintain slim :)
QasehnyaRania QasehnyaRania May 23, 2013
skali pandang mcm naik kat pipi je..
body still maintain.. hihi
Mas Zull Mas Zull May 24, 2013
assalamualaikum intan...okay la tu maintain jer badan intan tu...:)
umi alya umi alya May 24, 2013
ylh gara2 rumpai laut tp akak awal2 lagi kecundang, JEMU & tak konsisten, :(
Tihara Tihara May 24, 2013
alhamdulillah, tak payah naik2 dah la ina, comey dah kurus2 tu hee :)
Tihara Tihara May 24, 2013
klik digi utk alisha dan aqilah :)
suhaina laui. suhaina laui. May 24, 2013
slim ajew ina...pipi tembam xpe awet muda ;)
Azi Azi May 26, 2013
rasanya ina xgemuk sgt, cuma berisi sikit dr yang dulu. based on pada gambar yang kurus dulu. tp nak komen lelebih pn xboleh sbb xpenah jumpa..
deno deno May 26, 2013
muka bulat tak bermakna gemuk tau kak.. deno muka je bulat, tp badan mcm lidi.. abah selalu panggil deno belalang sbb kurus dan kecik.. hehe
Haryati Faizal Haryati Faizal May 26, 2013
oklah berat byk tu, kurus sangat pun tak elok...
Masya Masya May 27, 2013
iyerlah pipi ina jer nai tembam, badan ina mcm maintaine jer.. ke.. sebab mmg ina tinggi tu x nampak naik
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI May 27, 2013
tgk gmbr kurus je lg kak..hihi
Mrs Lurve Mrs Lurve May 27, 2013
pipi dh nmpk chubby hehehehe
jaakechik jaakechik May 27, 2013
jaa jugak ler yg belum tembam2 lagi...huhu... jaa nak gemuk tp belum bjaya nampaknya... kena beranak lagi 5-6 org bru jaa gemuk gamaknya... agaga....
ayut ayut May 27, 2013
tembam dlm kategori blh control adalah yg terbaik...hihihi..berat badan nek tp body still ok tu yg best :)
Sayangku Zie Sayangku Zie May 27, 2013
akak tengok slim molim lagi walaunpun berat dari dulu ina memang slim lah..
Deqla Manjew Deqla Manjew May 27, 2013
amboii smpt bergambo kat pondok tepon..hihi.. nmpk kurus la plak dlm gmbr ni.. deqla pun ssh nk gemok.. tp semlm timbang berat dah naik sekilo lagi... suka x terkata!! hihi..
sal ya sal ya May 28, 2013
akak pun nak balik Ganu jugak.
ros_reeza ros_reeza May 28, 2013
tang mana yang tembam?.. hihi.. Kak Ina ni maintain je :)
Fiza Rahman Fiza Rahman May 28, 2013
Ha'ah...pipi tu nampak bulat.
Cik Nur™ Cik Nur™ May 29, 2013
yg pasti akak makin cun.. :)
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey May 29, 2013
Nani rasa tang pipi tu.. :) :)