Kami dah kembali (",)

Alhamdulillah semalam kami dah selamat sampai ke Sungai Petani... Saya nak up entry hari ni pun malas... bukan pe u all.. kesihatan kurang mengizinkan... Saya, Alisha & Aqilah diserang selesema & batuk... K la u all.. tak leh nak tengok blog lama2 ni.. kepala tengah sakit lagi.. Tapi kan, saya nak jugak tempek sekeping gambar saya dengan Alisha & Aqilah... Sorry tau jika gambar kurang memuaskan.. kamera baru, tak reti pulak saya nak setting... tak habis lagi nak "belajar" ni.. hahhah



Ohya, saya nak ucapkan TERIMA KASIH dekat u all.. Walaupun seminggu saya "tiada" di blog, tapi u all sudi jugak singgah dekat blog saya ni... Sampai 300++ komen, dalam tempoh seminggu ketiadaan saya yang saya kene baca.. Alhamdulillah jugak, UV tetap jugak dapat maintain dengan 4 angka.. (",)


Hadiah yang saya janjikan untuk TOP KOMENTAR BULAN FEBRUARI hari tu, saya dah beli tau... Nanti saya update lagi yer.. Tunggu esok or lusa.. 

{ 38 comments.. read them below or add one }

Masya Masya May 22, 2013
selamat kembali .. tu dia.. sorang menguap .. sorang garu kepala .. ibu dia gak maintaine senyum dgn kamera .. hahahahahahaaa
Masya Masya May 22, 2013
selamat kembali .. tu dia.. sorang menguap .. sorang garu kepala .. ibu dia gak maintaine senyum dgn kamera .. hahahahahahaaa
mama ila mama ila May 22, 2013
ibu...alisha..aqilah..tiga2 pun comel =)
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P May 22, 2013
selamat kembali.. kak Ina nampak tembam sekarang :)
mama3heroo mama3heroo May 22, 2013
haha..ngantuk ke aqilah..
Mimi Azirah Mimi Azirah May 22, 2013
Selamat kembali kak ina
nea lopah nea lopah May 22, 2013
waaaa...comelnya mak dara dan anak daranya.
Mas Zull Mas Zull May 22, 2013
assalamualaikum intan...wah selamat sampai yer ...byk nya komen tu...jenuh nak membalasnyakan...;)
Dylla Abas Dylla Abas May 22, 2013
of course la kitaorg tetap dtg sini..walaupun k.ina b'cuti..tp blog tak sunyi kan :)
JunAina JunAina May 22, 2013
Comey ja anak dgn ibu.
eiela eiela May 22, 2013
cantik baju aleesha tuh
syawalsimpsons syawalsimpsons May 22, 2013
alhamdulillah dah sampsi...ada yg egat ina
Deqla Manjew Deqla Manjew May 22, 2013
aqilah tu mesti tgh menguap kan..hihi... wahh byknye komen.. slh sorg pengomen ada nama deqla x? haha...
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra May 22, 2013
gud luck akak untuk baca suma komen, hihi..alhamdulillah selamat sampai..;-)
azizah :) azizah :) May 22, 2013
sempat lagi aqilah mguap! btw comel gambar ni..heee

ekk jijah lupa bagi alamat.. t jijah pm yer :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 22, 2013
salam K.Ina..
Heheh..comel tiga dara ni..
shian kene serang demam..
semoga cepat sembuh semuanya ye...
Ibu Lala Ibu Lala May 22, 2013
Selamat kembali ina.
QasehnyaRania QasehnyaRania May 22, 2013
alhamdulillah.selamat sampai.

sama la,sy pon selsema, batuk, sakit tekak ;)

cepat up n3 ye;)
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi May 22, 2013
makin cantik dan berisi pula akak tengok awak ni...senyum sokmo...
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim May 22, 2013
ADEH NURULPUN NAK UMUM TOP KOMENTAR BULAN NIE TP SIK JER BZZZZ MANJANG..HUHUHU..
Tihara Tihara May 22, 2013
selamat pulang, yey dapat kamera baru :)
Sweetmama Sweetmama May 22, 2013
comelnye 3 beranak ni..

musim panas ni tekak kering je, batuk k.eija pun x sembuh2 lg ni, hope ina anak beranak cepat sembuh..
deno deno May 22, 2013
banyaknya komen... jemuh nak baca satu2 tu... btw kak, hepi dapat jumpa akak hari tu :)

p/s: akak, cuba letak balik link blog deno kat bloglsit sbb bila deno post tak keluar entri baru.. link deno : www.dayangdeno.blogspot.com
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha May 22, 2013
ingatkan eca je xdpt on9.hahaha.ne baru on9 kak.
Aisy Nasiha Aisy Nasiha May 22, 2013
Semoga anak2 cepat baik ye.. Anak anak akak pun kalau jalan jauh beberapa hari mudah kena demam dan selsema..
Aju Mohit Aju Mohit May 22, 2013
semoga ina dan anak2 sihat sahaja, selamat kembali heheh
jaakechik jaakechik May 23, 2013
syukur akak dah selamat sampai rumah kembalu. selamat berehat yer kak. caj energy byk2 nanti bru best blogging..hihi..

jaakechik jaakechik May 23, 2013
jaa penah gak dpt coklat dr mekah x lama dulu mada kwn ayah jaa g mekah.... sedap jugak lemak2 manis gitu....
Mama Adam Mama Adam May 23, 2013
comel tiga beranak =)
welcome back!
ieda immi ieda immi May 23, 2013
aduh musim nie ina ..
jaga diri baik2 dan anak2 ..

aah ina kelihatan tembam sikit .. happy kan ;)

seronoknyee balik kg .. akk nie ari2 duk kg ;)
Fiza Rahman Fiza Rahman May 23, 2013
Selamat kembali. Byk tu komen ☺☺
Puan Kutu Puan Kutu May 23, 2013
selamat pulang kepangkal jalan.haha mestiseronok bercuti balik kmpg..ina nmpk tembam..:)
Azi Azi May 26, 2013
banyaknya komen...
Masya Masya May 28, 2013
bilalah agaknya kak fieda nak kembali aktif berblog balik kan huhuhuhuhu....
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey May 29, 2013
Cntik kak ina senyum. Pipi tu naik cntik..