Gambar Alisha & Aqilah

Rasa macam dah lama wajah anak2 kesayangan saya ni tak tempek kat sini.. Ni kes pasal ibu dorang malas update blog la ni.. hihi.. Bukan apa, sejak kamera rosak ni, mood tu kurang.. nak kene beli kamera dulu baru boleh laju2 update blog macam sebelum ni.. hihii... Harap sangat my dear beli kamera sebelum balik Terengganu minggu depan, nanti boleh ambik gambar banyak2.. (^_^).. After balik dari Terengganu, bolehlah saya update cerita kami kat sana.. hihii

So, bagi u all yang rindu dekat Alisha & Aqilah.. layanlah gambar yang kabur ni yer.. (",)






{ 26 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons May 07, 2013
mata asik la tgk aqilah je..sweet sanagt..teringat sore alisha petang semalam..
Deqla Manjew Deqla Manjew May 07, 2013
wahh makin comel.. hasil gmbo kamera baru ke dear? hihi
Mama Vogue Mama Vogue May 07, 2013
Comel nyer la anak dara dua org nih..!!
Shima Salleh Shima Salleh May 07, 2013
amboi siap pakai selimut lagi hihihi
Shomel!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 07, 2013
salam k.ina..
kabur2 pun ttp blh tgk wajah 2 gugurl comelssss ni.. ^^
lizz lizz May 07, 2013
comelnyer alisha & aqilah ni...
Azi Azi May 07, 2013
xde la kabur sgt gambarnya... ok gak cuba kurang mantap la.. hihi
ieda immi ieda immi May 07, 2013
comel aqilah !
bulat mata .. ikut mama ke papa nie ;)
Haryati Faizal Haryati Faizal May 07, 2013
hihi...dua beradik yg comei...
deno deno May 07, 2013
tomey2 budak2 kecik nih! geram deno.... hihi^^
Mama Adam Mama Adam May 07, 2013
Hahahah... saya dh lama x pakai camera. Malas nk keluarkan. Pakai phone dan terus upload. Tu yg kualiti gambar blur je.

Tp, gambar ni kira ok la. Not bad. Masih clear lagi
mrs mell mrs mell May 07, 2013
hehehe... cute je adik beradik..
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah May 07, 2013
2 2 bulu mate melentik.. cantik..
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha May 07, 2013
salam IB...
lame sungguh tak singgah cni...aqilah semakin membesar dh yer.. alisha pun skrg semakin manis senyuman... comel je tgk dua beradik ni..tak lama lagi isha pun ade kwn mcm alisha jugak...tak sabar nak tunggu.. :)
Kesuma Angsana Kesuma Angsana May 07, 2013
hehehe makin besar dan comey !
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI May 08, 2013
sakan qila tgk kamera..hihi
Z ie Z ie May 08, 2013
aLAHAI COMEY.. DUA BERADIK NI..
azizah :) azizah :) May 08, 2013
alisha bulat matanya..comell
Mas Zull Mas Zull May 08, 2013
assalamualaikum intan...comel2 nyer..;)
Cik Nur™ Cik Nur™ May 09, 2013
geramlah tgk depa dua ni.. :)
Mrs Velentine Mrs Velentine May 09, 2013
suka tengok mata aqilah
Myra Jay Myra Jay May 10, 2013
Alahai comelnyerrrrrrrr 2 beradik ni :D