Oven Alisha


Helmet hijau ni Alisha jadikan oven.. hahaa... Tu pun saya perasan sebab kami main sama2 tau... Alisha tokei restoran, saya plak pelanggan.. Ohya, saya memang suka melayan alisha yer.. jadi kawan dia, tu yang sampai main masak2 dengan alisha... hahahaaa.. Bukan pe u all, Alisha bukan duk taska... takda kawan nak join.. ibu dia, harus memainkan peranan la untuk membentuk alisha ni (^_^)


Bijak tak Alisha.. ni lah makanan yang saya order dari Alisha... pandai plak siap letak dalam plastik & sediakan sudu (",)

{ 25 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine May 20, 2013
canggih oven dia..hehehe..mama layan jangan tak layan tau..klik2
Masya Masya May 20, 2013
hahaha.. bantai gelak saya ina, sama pulak keletah nya dgn amir ... amir tu lelaki pun suka main maska² pengaruh master chef..
Dylla Abas Dylla Abas May 20, 2013
hehe...bijak..bijak..bijak :)
maria firdz maria firdz May 20, 2013
hehe.. kreatif alisya... :)
Ibu Lala Ibu Lala May 20, 2013
ha ha ha..kreatif la alisha ni. perasan tak ,budak budak memang suka main beli beli kan..
aimi adilah aimi adilah May 20, 2013
hihihihi..... kawan dgn ibu lagi best kot =)
adianiez AIDA adianiez AIDA May 20, 2013
anak2 dara aida pun suka main order order mcm kat kedai... jenuh la ibu & ayah nyer jadi tukar order!
anitadiana anitadiana May 20, 2013
pandainya alisha...keretif lah tu...
mama_ka0ri mama_ka0ri May 20, 2013
hihi...comei jer dia..dah la ade helmet comei..bape intan beli ek helmet tu?
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 20, 2013
Salam K.Ina..
hehe.. jelmet pun buleh jadi oven..kreatip alisha ni :)
shahdiana shahdiana May 20, 2013
mesti puas hati kan dapat ajar sendiri dalam tumbesaran alisha...makna kata ina dapat tengok setiap perkembangan dia secara details...jeles yana bab tu..
Sally Yatiey Sally Yatiey May 20, 2013
haha! pandainya alisha ;D
syawalsimpsons syawalsimpsons May 21, 2013
bijak alisha ni, kao G sekolah mesti dier senang bergaul kan...
Mimi Azirah Mimi Azirah May 21, 2013
hahaha...alisha alisha...memamng pandai la die...mempelbagaikan kegunaan helmet...
Deqla Manjew Deqla Manjew May 21, 2013
hahahhaa... helmet pelbagai guna tu...
Si Matatajam Si Matatajam May 21, 2013
Lepas ni bleh la Alisha bukak kedai makan yek..hi hi
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim May 21, 2013
dia belajar dari omak nyer lah tuh..kan omaknya rajin masak..hehe
azizah :) azizah :) May 21, 2013
sweet sangat! hahaha
Puan Kutu Puan Kutu May 23, 2013
seronok main pondok2 dengan alisha.tauke restoren lg..selalu gak main dengan aiman dulu2..kemain sibuk cita2 nak jadik chef..:)
Cik Nur™ Cik Nur™ May 29, 2013
hehehe...bagus betul imaginasi alisha..
mmg nampak mcm oven pun.. :)
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey May 29, 2013
Hehe lepas tu buat2 makan :) Kreatif la alisha ngn oven die tu