MAIXARA C-SENTIAL hadiah dari my mum


Masa saya balik mengundi baru ni, mak saya bagi MAIXARA C-SENTIAL dekat saya.. time tu dekat umah mak saya ada 3 kotak.. pastu mak saya cakap "nanti kakyong ambik la sekotak"... Saya pun apa lagi, terus la ambik.. hahhaha... Nak beli sendiri, duit tak berapa nak ramai... seratus lebih tu sebotol...

Nanti2 saya cite apa kesan dia yer.. bukan apa, seminggu pun lum sampai lagi saya guna produk ni.. hihi... Ohya, untuk pengetahuan u all, MAIXARA C-SENTIAL ni mengandungi VITAMIN C, COLLAGEN & GLUTATHIONE.. MAIXARA C-SENTIAL ni guna kolagen sisik ikan talapia.. Rasa dia memang sedap.. rasa strawberry (',) 




{ 28 comments.. read them below or add one }

Mira Adzlia Mira Adzlia May 09, 2013
ok...sy tgu testimoni kak ina..hehe :)
Si Matatajam Si Matatajam May 09, 2013
First time M tengok product ni...nanti story mori la yek
Tihara Tihara May 09, 2013
sisik ikan talapia, menarik tu..ikan tu byk omega3 :)
syawalsimpsons syawalsimpsons May 09, 2013
nk tau gak hasil dier nnt
A D I A A D I A May 09, 2013
wah baiknya mak belanja maixara sebotol, mintak mak belanja kita gak leh? hehehe. kita makan ephyra, tapi abis sekotak tak order dah. sebab mmg malas makan supplement/ ubat2 ni.
lizz lizz May 09, 2013
waa lepas ni cantik la ina..
syawalsimpsons syawalsimpsons May 09, 2013
http://hezrina83.blogspot.com/2013/05/pengumuman-pemenang-toto-baby.html

tahniah ina...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 09, 2013
Salam K.Ina..
Yeap.. cma dah 2 minggu bagi faiz consume.. dek kerana ade mcm 'ketuat' kat leher dia.. nmpknya berkesan..hilang ketuat tu..

beli time promo dpt la rm60 sebotol..
cma sendiri baru amek 4 hari dah rasa kulit cam gebu2 ckit..mihmihmih
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 09, 2013
Salam K.Ina..
Yeap.. cma dah 2 minggu bagi faiz consume.. dek kerana ade mcm 'ketuat' kat leher dia.. nmpknya berkesan..hilang ketuat tu..

beli time promo dpt la rm60 sebotol..
cma sendiri baru amek 4 hari dah rasa kulit cam gebu2 ckit..mihmihmih

repost.maaf klu doublepost.line probs :(
Haryati Faizal Haryati Faizal May 09, 2013
jan lupe share ngan kwn2 ye...apa dia keberkesanan makan supplement tu ye
ieda immi ieda immi May 09, 2013
hurmmm bagus juga ;)
eita eita May 09, 2013
waaa..untung nyer
jaakechik jaakechik May 09, 2013
bertuah la dapat mak yg sporting buleh share brg ni...hehehhe... mesti mak kak ina pun cantik ni kan?
Cik Nur™ Cik Nur™ May 09, 2013
cara mkn dia mcm makan gula2 eh...
nini nini May 09, 2013
MAIXARA memang best !!!!
jaakechik jaakechik May 09, 2013
p/s : akak letak feed blog jaa di blog akak yer... tak sangka pulak blog jaa ada bagi trafik jugak utk blog akak. hehehheheee.... maybe byk dapat hits dari 2 entry yg jaa penah selit link akak kot.

www.jaakechik.com/2013/04/pengalaman-menulis-di-blog-orang.html

http://www.jaakechik.com/2013/04/tips-cara-nak-apply-iklan-exabytes.html

jaakechik jaakechik May 09, 2013
P/S/S : akak menang toto baby utk GA di blog honeydew (mummy rina) tau... hihi.. just mention kot akak belum tahu... rezeki si aqilah tuuuu... tahniah ya...

http://hezrina83.blogspot.com/2013/05/pengumuman-pemenang-toto-baby.html
boni kacak boni kacak May 10, 2013
boleh pos kat saya sikit tak??hahaha
Aju Mohit Aju Mohit May 10, 2013
tak pernah dgr lagi produk ni ina, takpe try nnti bgtau kesannya ye
Deqla Manjew Deqla Manjew May 10, 2013
untung la dpt free... kehkeh..owh yer tahniah menang toto!! ;)
Mrs Velentine Mrs Velentine May 10, 2013
wah bestnya kak...nnt cerita tau
Myra Jay Myra Jay May 10, 2013
Ok, nanti bagi testimonial ye :D
intanfirdaus247 intanfirdaus247 May 10, 2013
bagus ni..promo 99 rm je kan
Masya Masya May 10, 2013
ramai kata bgs.. kawan² kat opis pun ramai yg makan... saya tak pernah cuba lagi..
QasehnyaRania QasehnyaRania May 11, 2013
menarik ni. nanti boleh la story mory ye :)
QasehnyaRania QasehnyaRania May 11, 2013
menarik ni. nanti boleh la story mory ye :)
azizah :) azizah :) May 11, 2013
untung kak.. nanti testimoni yer.