Minggu depan kami akan balik TERENGGANU..!!

Saya malas sungguh nak bukak blog sekarang ni... adehhh.. nak entry pun naik malas.. penangan sebab kamera rosaklah ni.. hihii.. Apa2 pun, saya nak bagitahu u all, hari RABU MINGGU DEPAN kami akan balik Terengganu @ KUALA TERENGGANU..!!

Serius memang sangat2 tak sabar... Dari tahun lepas saya menunggu saat ni... Lagi 9 hari kami akan jejak Terengganu.. yeayy!! hihii

Ohya, ada sape2 yang duk dekat Kuala Terengganu tak??.. Nak ajak u all datang rumah auntie saya dekat Cendering... sepupu saya kawen.. nanti boleh jumpa.. hihii (^_^)


UPDATE :

Sepanjang di Kuala Terengganu, kami akan tinggal di rumah saudara saya di Kuala Ibai..  So, kalau sapa2 nak jumpa Alisha or Aqilah or saya *ececeee silalah gtau yer.. kalau free boleh jumpa, tapi tak janji tau.. TAPI kalau u all dapat datang umah auntie saya kat Cendering, confirm kita boleh jumpa sambil makan sambil sembang... hihii


Minggu depan kami akan balik TERENGGANU..!!

{ 27 comments.. read them below or add one }

Tina Othman Tina Othman May 06, 2013
Bestnya, selamat pergi & selamat kembali
Mama Adam Mama Adam May 06, 2013
Owhhh... ingat ajak makan kepok lekor. Hihihi. Selamat berkenduri
Mimi Azirah Mimi Azirah May 06, 2013
ala xde kg kat terengganu pung
Nour Adieb Nour Adieb May 06, 2013
wahhh, best nya. sy bulan 6 br balik ke kampung halaman. insyaAllah :D
Riedaffya ibrahim Riedaffya ibrahim May 06, 2013
wah...x sabar nak balik kg ye..kat mane kg ina ni?kan kalo sy free bole jumpa ina..
Mas Zull Mas Zull May 06, 2013
assalamualaikum intan...wah seronoknya dpt balik kg...;)
deno deno May 06, 2013
wah hepinya akak.. hihi^^ btw akka, kuala ibai tu tak jauh mana dari rumah deno.. hehe... :) oh ya kak, bila tarikh kenduri tu?
puan.mila puan.mila May 06, 2013
sy kat KT, dkt sgt tuh ngn cendering n kuala ibai..tp skrg kt kuantan, rasa xblik time tu..dtg ganu p jalan puas2 ye sis :-)
Dylla Dalila Dylla Dalila May 06, 2013
bestnya nak pergi bercuti!!

follow sini..jom jenguk2 my blogshop :)
http://missdshop.blogspot.com
UniMeOw UniMeOw May 06, 2013
besnye leh balik ganu...bli kopok lekor byk2 yer...hehe

slamat!!
Jemarisuri Jemarisuri May 06, 2013
js time tu tak blk kg..kalau tak blh jumpa..^^
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan May 06, 2013
Owh..bestnye kalau dpt jumpe tp nieza tak berani janji coz sekarang sibuk ulang alik rumah mertua...mil tak sihat..dah 2 minggu dah..ina tggl no fon..nnti kalau jd pergi nieza sms
azizah :) azizah :) May 06, 2013
best2...baru je balik dari terengganu..hee
nini nini May 06, 2013
sis nini orang terengganu...kalau nak beli aura white ke maixara ke habaq la..hehehe dan dan kan
shahdiana shahdiana May 06, 2013
brapa hari balik sana ina..wah best..cepat-cepat buat appointment dengan ina...heheheh
QasehnyaRania QasehnyaRania May 06, 2013
selamat pergi dan selamat pulang ye :)
Cik Nur™ Cik Nur™ May 06, 2013
wahh,,seronoknya..
semoga selamat sampau terengganu...

♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 07, 2013
Salam K.ina..
hihi.excited nk balik ganu..

huhu.. cma jauh..x dpt nk datang..
Fiza Rahman Fiza Rahman May 07, 2013
Bestnya. Selamat bercuti. Semoga perjalanan dipermudahkan olehNYA. Rumah kakak saya kat kijal ☺☺
Deqla Manjew Deqla Manjew May 07, 2013
balik ganu nk ngundi kan? deqla pun baru je kembali berblog..cuti sbb xde mood....huhu...
Mrs Velentine Mrs Velentine May 09, 2013
semoga perjalanan kak ina sekeluarga dipermudahkanNya
deno deno May 13, 2013
insyaallah kak... :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha May 22, 2013
ole2 tuk eca ada x..ne nak bgi alamat rumah baru ne :D