Alisha main masak2 dengan Aqilah

Alisha memang seorang kakak yang sangat pandai main dengan adik dia.. Actually bukan dengan adik dia je.. dengan mana2 budak pun sama je (",).. Baru2 ni, dia main masak2 dengan Aqilah...


Alisha kalau main masak2, memang tak cukup kalau guna mainan dia je.. mesti nak diangkut sekali barang kat dapur (",)


Tak tahulah apa yang Alisha masak.. siap masak, terus suap dekat Aqilah.. tengoklah dia suap guna apa tu.. hahah.. Aqilah pulak bagi respon yang bagus.. apa kakak dia bagi, semua dia nak masuk mulut.. ahhah


Gambar kat atas ni pulak, actually saya gtau alisha, saya nak air satu.. so, dia ulang balik cakap "air satu?" sambil tunjuk jari satu... time saya order air dengan alisha tu, lagak saya macam customer order air dekat restoranla.. hihii

{ 22 comments.. read them below or add one }

mama3heroo mama3heroo May 16, 2013
haha..cian adk dia..
Masya Masya May 16, 2013
hahahaha... ni pesen amir jugaklah ni.. alisha oklah perempuan.. amir tu lelaki.. suka main masak² jugak.. mengajuk pelayan kat restoran.. lagi² kalau dapat kalkulator.. habislah sibuk nak mengira...
Dylla Abas Dylla Abas May 16, 2013
all-rounder la Alisha ni..semua pun dia bleh jadi..bagus..bagus :)
Joanna Yunus Joanna Yunus May 16, 2013
heheheh akak teringat Qayyum dulu masa main dengan sumaiyyah... tiba2 akak dengar qayyum jerit2 mama adik!!! ingat kan apa le... rupanya adik dia dok ketuk kepala dia dengan senduk, dia sikit pun tak marah adik dia, jerit je... adik!!!!! alahai...

bab main masak2 pulak abang dia selalu kena paksa main dengan dia dulu, nasib le abang dia ni penyabar ikut je apa adik dia nak
aizamia3 aizamia3 May 16, 2013
adik terima je apa yang kakak suapkan.. ;)
guna senduk selamat sikit tak terus masuk dalam mulut adik.. ;)
mrs mell mrs mell May 16, 2013
seronoknya ade anak dara.. sok boleh bantu mama..
jaakechik jaakechik May 16, 2013
jaa kekecik dulu pon suka gak main masak-masak... main cikgu-cikgu ni.. hikhik.. teringat pulak kenangan lama... agagaga,,,
nita nita May 16, 2013
hahaha... seronok tengok diorang main (^_^)
Deqla Manjew Deqla Manjew May 16, 2013
hahhahhaa.... kemain besor lagi "sudu" yg alisha guna utk suap aqilah tu.. bagus aqilah.. bertindak mengikut arahan...hikhik
Sally Yatiey Sally Yatiey May 16, 2013
Besarnya "sudu" yang dia guna utk suap aqilah! haha!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 16, 2013
Salam K.INa..
hihi..suka tgk..jelas kemesraan 2 beradik ni..
alisha..cik cma nk air jus 1 jgk! :)
QasehnyaRania QasehnyaRania May 16, 2013
amboi2.. sakannya kak long ye..

alahai aqilah.. :)
Haryati Faizal Haryati Faizal May 16, 2013
msk2 cam kat kedai makan la tu...budak2 mang suke meniru... tp kdg2 seronok jugak bila tgk gelagat diaorg
deno deno May 17, 2013
wah... seronok main ye...
anitadiana anitadiana May 17, 2013
besaunya sudu masuk kat aqilah..comel aje 2 org adik beranik ne main sama-sama..
Azi Azi May 17, 2013
bestnya tengok diorang berdua ni.. muka aqilah ni saya rasa ikut husband ina kan...
azizah :) azizah :) May 17, 2013
heheh so cute! dengan ibunya layan sekaki sekali..heee
Cik Nur™ Cik Nur™ May 17, 2013
amboii besonya suda dia suap adik tu..hihih...

nanti bila aqila dah besar sikit lagi best main masak2...silap hari bulan dgn ibu pun dia ajak join.. :)
Mrs Velentine Mrs Velentine May 20, 2013
wah main masak2 yea dia
Fiza Rahman Fiza Rahman May 20, 2013
Hehehe...aqilah redho jer kakak suap dgn sensuk beso tu ☺☺
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim May 21, 2013
nampak mcm alishya bertambah kurus plak dalam gambar nih..hehe tapi semakin tinggi.ikut ina