My little precious Part 4

Alhamdulillah... dah masuk tajuk entry PART 4 pun.. Ohya, pada mereka yang belum tahu, setiap 6 bulan, saya akan upload gambar perkembangan Alisha.. dengan kata lain, saya akan ambik gambar alisha setiap bulan.. kiranya macam hari lahir bulanan alisha lah.. hihii.. setiap 5 haribulan, saya ambik gambar dia... Tapi ada jugak terlupa nak ambik ngam2 5 haribulan.. so, akan terselit la gambar yang 2 3 hari awal or lambat dari tarikh tu... (",)

So, jom layan gambar alisha ni... walaupun tak semegah takpalah.. janji perubahan wajah alisha setiap bulan tu saya dapat tengok.. & alisha pun mesti suka nanti kan bila dia dapat tengok gambar dia tiap2 bulan yang saya tempek dekat blog ni.. hihi


04/04/2012


04/05/2012 - Rambut alisha yang pada masa ni masih lagi pendek.. jelas nampak rambut dia yang curly tu.. hihi.. Untuk pengetahuan u all, rambut alisha ni jenis yang lurus atas & kerinting bahagian bawah tau... kalau lagi panjang rambut dia, mesti lagi jelas nampak kerinting tu berada pada bahagian bawah... sebenarnya, masa saya mengandungkan alisha, memang saya duk berangan2 nak rambut anak yang separuh lurus separuh kerinting.. hehheh


05/06/2012


04/07/2012


05/08/2012


05/09/2012 - Alisha dah pun berumur 2 tahun.. muka pun dah nampak makin matang tapi mulut tetap jugak muncung... hehheh..


Gambar Alisha dari SEHARI hingga 5 BULAN, KLIK SINI
Gambar Alisha dari 6 BULAN hingga 12 BULAN, KLIK SINI
Gambar Alisha dari 13 BULAN hingga 18 BULAN, KLIK SINI

P/s : Gambar alisha ni saya ambik kiranya macam janji ambik gambar je.. takdanya nak pergi siapkan dia cantik2 baru ambik gambar.. hihii



{ 57 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons September 10, 2012
nampak perbezaan muka alisha..kengkadang syawal pon mano gamba yang cantik sue framekan dolu2..teringat je..pandang lama je muka syawal time kecik2..sayu hati ni...sampai terPK.."dah lain muka syawal..dah besar..."
Myra Jay Myra Jay September 10, 2012
Suka tengok rambut Alisha, cantik ;)
Wanieys Wanieys September 10, 2012
memang makin matang alisha ni....yer la dh 2y kan...bulu mata tu panjang m lentik geram tgk hihi
kakcik kakcik September 10, 2012
Tahu2 esok, anak dah lebih besar dari ibubapa, kan? :)
Mrs Velentine Mrs Velentine September 10, 2012
lah seumur my wani tapi alisha ni nampak matang...mungkin sebab dia kakak kot...tp tetap cute..click nuffnang kamu
kak tini (umialya) kak tini (umialya) September 10, 2012
x mekappn xper, tetap comel gitu..
zachflazz zachflazz September 10, 2012
semakin hari semakin cantik kau Alisha... so cute amat
izan mama mia izan mama mia September 10, 2012
alisha..semekar namamu..besar nnt lg comel..
Kakzakie Kakzakie September 10, 2012
Apa yg memikat mata Alisha tetap cantik. Cerahkan mata dia. Itu yg kakak suka...
lizz lizz September 10, 2012
comel alisya ni...sweet sangat...rambut alisya samer ngan rambut qaysara la...
pinky pinky September 10, 2012
mulut muncung tu trademark...hahhaha
Nazayiena Nazayiena September 10, 2012
Cantiknya rambut Alisha.....
Sally Yatiey Sally Yatiey September 10, 2012
Cantik gambar alisha... Nampak perubahan.. Hee.
fiza fiza September 10, 2012
Alisha nampak matang. Tak nampak macam umur budak 2 tahun.
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 10, 2012
suke pic yg last tue..hehe..

bgus la Ina amik pic die tiap bln.. dpt la Alisha tgk muke die yg brubah ari demi ari time kecik2, hehe..

klik2 tabung Alisha gak.. XD
Rai Rai September 10, 2012
gambar 2 tahun tu da nampak makin iras intan..hehe
Kesuma Angsana Kesuma Angsana September 10, 2012
he he dh makin besar anak dara ni!
SYAH'IZZAT SYAH'IZZAT September 10, 2012
wah u try tangkap pic bdk ni sampai dia dewasa. haha
shidaR shidaR September 10, 2012
bertuah ank mak :)
comel alisha :)
mrs mell mrs mell September 10, 2012
sonoknya tengok pekembangan alisha.. xsaba pulak nak tengok ma 1st baby..hihi xlama lagi sbelah alisha ade adik dia pulak... hehehe
Zie Zie September 10, 2012
Alhamdulillah sihat walafiat.. sebagai ibu itu yg kita inginkan, nak tengok perkembangan anak2.. semakin besar semakin comey kan2... cute jer dia..
Haryati Faizal Haryati Faizal September 10, 2012
jap je dah 2 tahun kan...besar dah alisha ni...
Cik Nur Cik Nur September 10, 2012
makin besar dah alisha ni.. sukalah rambut macam alisha..xpayah nak ke kedai dah.. :)
Riena Haiqal Riena Haiqal September 10, 2012
curlynya rambut Alisha.. cantik sangat..
dah jadi anak dara dah Alisha ni dan tak lama lagi nak jadi kakak.. (^_^)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat September 10, 2012
kejap jer dah masuk 2 tahun alisha ya...Anak cr yg lelaki rambut ikal...yg perempuan semua lurus...hihihi
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P September 10, 2012
muka Alisha nampak perubahan, semakin matang :)
Si Matatajam Si Matatajam September 10, 2012
Budak pompuan ni kalau rambut curly2 ni mmg cute la..
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC September 10, 2012
suka anak2 rambuat kerinting ni, tp anak akak lurus ja... huhu
iietamalek iietamalek September 10, 2012
rambutnyer chumell..ermmm cet jerkan masa berlalu tgk anak membesar..
nur anis nur anis September 10, 2012
tak lama lagi alisha boleh jadi model dah ni..ghihi
deqjamucuxx deqjamucuxx September 10, 2012
bulu mata dia panjanggg :)
jeless
fieda fieda September 10, 2012
gambar terkini tu terus nmpk muka dia dh lain..mmg nmpk matang sgt..comel nyer dia..
fieda fieda September 10, 2012
ina dh apply exabytes baru..? done sony
syiela syiela September 10, 2012
dah nak jadi kakak.. nampak matang :)
sal ya sal ya September 10, 2012
cantik la kalau lurus atas kerinting kat bawah.
Papa Mifz Papa Mifz September 10, 2012
seronok tengok perkembangan anak membesar kan...:)
Dylla Abas Dylla Abas September 10, 2012
bulu mata dia melentik la..suka!
Tihara Tihara September 10, 2012
aah mulut muncong, comey ni beso esok.. nak wat nantu, anak pong takde..hehe :)
jaakechik jaakechik September 10, 2012
comel betul rambut dia...kan? dlm byk2 pic tu jaa suka yg last..ayu giteww hehe..lentik bulu mata!
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) September 10, 2012
x lame lg gmbr alisha ngan adik baby pulak :)
azizah :) azizah :) September 10, 2012
dari mula hingga sekarang nmpk perubahan alisha.. biasanya budak2 tengah membesar kan..heee
Deq's Qienz Deq's Qienz September 10, 2012
dah makin besaw alisha..smg mmbesar gan baik n mjadi ank yg solehah ya.
eita eita September 10, 2012
dah makin besar rupanyer anak dara ni...

♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ September 10, 2012
semuanya gambar2 Alisha comel....trutama rambut dia..kerinting2:)
misshannajr misshannajr September 10, 2012
untung alisha ada ibu macam akak hehe..
C'Jai C'Jai September 10, 2012
mulut muncung ikut sape tu..:)hehe.
Nora Karim Nora Karim September 11, 2012
ha ah la... muka alisha nampak perubahan... boleh gak kita tgk perubahan diakan?

moga menjadi anak yang solehah dan akan menjaga ibu dan ayahnya serta adik2nya dengan baik.... Amin...
adyna adyna September 11, 2012
jap je masa berlalu kan...

pasni nie siap la anak dara kita melaram ..bermake up sana sini.. hehehe

QasehnyaRania QasehnyaRania September 11, 2012
mata alisha yg bulat dan berbulu mata lentik..suke2..cute

mama aryan mama aryan September 11, 2012
cantik rambut alisha,akak kalu ada baby girl pun nak rambut mcm tu jugak,cute je tgk hehe
MamaEma MamaEma September 11, 2012
muga alisha membesar dengan sihat..
Azi Azi September 11, 2012
CANTIK JUGAK RMBUT ALISHA NI.. TP SY XMINAT RMBUT KERINTING/IKAL MAYANG NI..
izz iizza izz iizza September 11, 2012
perkembangan demi perkembangan..dpt la alisha tengok bila besar nnti..:)
9n0L4 9n0L4 September 12, 2012
untung alisha dpt ibu yg suke amek gmbor. ;)
Puan Kutu Puan Kutu September 12, 2012
dulu masa aiman kecik2 sy pun suka amik gambar,dh beso nie jarang dh.hehe

tak nmpk byk sgt perubahan wajah alisya,lgpun pic ikut bulan kan..klu tahunan tu nmpklah perubahannya.apa pun tetap kiut n bermulut muncung.hihi