Perkembangan aqilah


Hari tu saya bagitahu u all yang Aqilah dah start nak merangkak kan... Untuk pengetahuan u all, sampai sekarang, dia tak teror lagi merangkak.. duk 3 4 langkah.. gedebuk tertiarap balik.. hahhah..

Tapi yang paling syok tu, tak teror lagi merangkak, sekarang ni, dia dah mula duduk + nak berdiri plak dah... ni nampak gayanya, memang kes betoi2 tak sabar tengok kakak ke hulu ke hilir berlari la ni.. heheh

Ohya, Aqilah bukanlah duduk betoi macam kita lagi tau.. tapi baru nak belajar duduk.. duduk senget tu... @ duduk guna vontot sebelah je... hihii.. Bila dia duk macam tu, siap angkat tangan sebelah lagi.. tapi lagi sebelah letak atas lantai sebab nak support takut terbalik.. kikikii

{ 26 comments.. read them below or add one }

anitadiana anitadiana May 08, 2013
aqilah tak nak merangkak lah tu..terus nak jalan..kak ita pun aqil kot tak merangkak terus nak jalan...9bulan ke 10 bulan dah berjalan...masa genap setahun dah berlari dah..
Sura Mohd Sura Mohd May 08, 2013
geramnya tengok Aqilah buat muka camtu..cumell..rasa nak picit2 idung tu..:)
Sally Yatiey Sally Yatiey May 08, 2013
Comel! ;D Tak sabar dah nak kehulu hilir macam kakak alisha ;D
syawalsimpsons syawalsimpsons May 08, 2013
wahh geng ngan izz la ni..izz dah berdiri n meniti sendiri...pastu tergolek dok..mmmm
Mama Adam Mama Adam May 08, 2013
Hihi. Nk kejar kak alisha x lama lagi
Ann Ishak Ann Ishak May 08, 2013
pipinya buat ku geram...ermmmm :)
Masya Masya May 08, 2013
kemain lebar lg dia senyum suka yer...
ieda immi ieda immi May 08, 2013
gud aqilah .. dah semakin melaju kan ;)
Dylla Abas Dylla Abas May 08, 2013
ceria sgt tgk Aqilah..paling best bila entri ada gmbr mcm ni..baru ada feel nak baca :)
Deqla Manjew Deqla Manjew May 08, 2013
hai si comel..xpe. nnti lama2 mesti awk pndai merakak.. dgn gigih dan lajunye.. yeahhh chaiyok2..hihihi
nita nita May 08, 2013
Ala..pandai..
comelnye dia gelak ^_^
Ema Johari Ema Johari May 08, 2013
semakin aktiflah lepas ni
Haryati Faizal Haryati Faizal May 08, 2013
pandai senyum depan camera ye...
Izan Ishak Izan Ishak May 08, 2013
hikhik...pandai dia imbangkan badan wpun duduk ngan vontot sebelah je...
Izan Ishak Izan Ishak May 08, 2013
hikhik...pandai dia imbangkan badan wpun duduk ngan vontot sebelah je...
azizah :) azizah :) May 08, 2013
comel! pandai alisha beraksi depan camera..hee
Pwincess sarah Pwincess sarah May 08, 2013
hehe.. x lama lagi boleh la aqilah men kejar2 ngan alisha..

go aqilah.. :D
Mas Zull Mas Zull May 08, 2013
assalamualaikum intan...sekejap jer dah besarkan...;)
Cik Nur™ Cik Nur™ May 09, 2013
dah beso anak akak ni...
Nur yg baca blog akak ni rasa kejap je dia mbeso.. :)
Shafiq Shafiq May 09, 2013
Kejap je Aqilah dah besar.. :-)
Mrs Velentine Mrs Velentine May 09, 2013
lepasni dapat kaki mmg seronok sakan lah
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 09, 2013
Salam K.Ina..
hehe..aqilah tak sabo nk men kejar2 ngan kakak alisha yeee...
Si Matatajam Si Matatajam May 09, 2013
Silap2 bleh terus bertatih ja tu..hi hi
jaakechik jaakechik May 09, 2013
dah pandai posing dah aqilah ni... comelll!!