Bestnya bila sekali sekala merasa tidur di hotel


Masa kat Terengganu, saya duk umah sepupu saya.. manakala mak & abah saya plak tidur kat HOTEL PRINZPARK.. Hotel ni memang best la.. lenkali saya wat review yer (",) Walaupun kami tidur umah sepupu saya, tapi kami ni ibarat macam duk hotel prinzpark jugak.. yela, siang je terus g sana.. jumpa opah & atuk Alisha.. hihii..

Alisha plak suka duk hotel, tengoklah tu, siang2 hari siap berselimut bagai.. last2 terlena.. (",) Disebabkan alisha suka duk hotel, time kami nak balik Kedah tu, kami bermalam semalam dekat Kota Bharu... Dalam duk cari hotel, Terjumpalah Hotel GRAND RIVERVIEW.. memang canggihlah hotel tu... saja try tanya harga... mak oiiii RM300++ semalam... tu pun katil single... takkan nak duk situ kot... tak mampu... muahahhah..

Last2 kami duk dekat CRYSTAL LODGE je... RM149 semalam... setakat 100++ kami mampulah... 2 3 ratus semalam, 10 kali pikir, belum tentu pilih hotel tu lagi... (",).. Alisha & Aqilah bukan main suka dapat duk hotel.. Sampai je kat hotel Aqilah siap "menyanyi".. hahha... saya dah siap cakap kat my dear, pasni leh g tidur kat hotel lagi... g duk hotel kat Alor Star pun jadila.. asal dapat tidur hotel... hahahha... bukan setakat anak suka, sebenarnya, ibu alisha & aqilah ni pun suka.. kikikiii

{ 19 comments.. read them below or add one }

QasehnyaRania QasehnyaRania May 31, 2013
cepat up entry review pasai hotel tu ye.
kot2 tersesat ke trganu dah ada info :)
syawalsimpsons syawalsimpsons May 31, 2013
seronok alisha dapat tido hotel ye...buatmasa ni rasanyer syawal N izz x penah lagi tido hotel
Mas Zull Mas Zull May 31, 2013
assalamualaikum intan...sukanya die dpt dok hotel yer...;)
izan mama mia izan mama mia May 31, 2013
ehe.. nampak sangat alisha teruja tuu..ehe..samalahn ngan mia tuu,,teruja sebab katil serba serbi putih..siap lompat2 lagi,..ehe..tapi akak seriau tido hotel..ehe
Sally Yatiey Sally Yatiey May 31, 2013
Bestnya tidur hotel ;D hehe
mama_ka0ri mama_ka0ri May 31, 2013
hehe...sape2 pon rasanya suke tido hotel..sy pon suke jgk!!

♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 31, 2013
salam K.Ina..
awwww..nmpk alisha cekci walau diselimuti..
cma pun suka tidoq hotel..rasa jakun ckit.. heheh
Jemarisuri Jemarisuri May 31, 2013
betoi2..sekali sekala seronok gak duk hotel ni...hihi
Deqla Manjew Deqla Manjew May 31, 2013
deqla pun kalo dpt tdo hotel mesti syokk.. maklum la, tersgt la jrg dpt merasa..kohkoh.. comel alisha dlm selimut..
umi alya umi alya May 31, 2013
Ina pergi bila kat KB? akak baru jer berkursus kt Hotel GRAND RIVERVIEW minggu lepas..
Ema Johari Ema Johari May 31, 2013
siang-siang selimut sebab dlm bilik hotel aircondnya sejuk kan..

eh, ina tinggal kat mana?...kalau ada rezeki bolehlah jumpa kan...sbb mlm esok nak ke Kuala Kedah.
Haryati Faizal Haryati Faizal May 31, 2013
samalah cam anak2 yati... pantang dpt pi tido hotel... mang seronok sgt lah
azizah :) azizah :) May 31, 2013
memang suka tidoo hotel..tp kalau g mane2 pon jijah suka cari hotel sri malaysia..murah..
Mimi Azirah Mimi Azirah May 31, 2013
Sekali sekala tidur hotel memg best
Cik Nur™ Cik Nur™ June 01, 2013
memamng best tido hotel...
tapi kalau selalu parah la..
hihihi..

Nur pun kalau gian nak bcuti sgt mmg sewa hotel murah kat taiping ni..hihi
Pn. Sheila Pn. Sheila June 01, 2013
wah.... seronoknyer dia.... hehe
Deq's Qienz Deq's Qienz June 03, 2013
hamboii kan main suke dia ek..
Masya Masya June 04, 2013
amir kalau pg tido hotel dia teruja kalau nampak kolam mandi jer.. kalau takda muka pun mcm nak blk jer.. x mau tdo huhuhuhu....