My Precious Part 1 - Aqilah

Gambar perkembangan wajah Alisha dah sampai part 5, Aqilah baru nak mula dengan part 1.. (^_^) Seronok bila dapat kumpul perkembangan wajah anak2 tiap2 bulan.. bukan apa, nanti kita dapat la tengok balik dari umur sehari & dapat tahu, apa yang berubah dekat wajah mereka.. (",)


23/10/2012 = Aqilah ketika berumur sehari


30/11/2012 = Sebulan


22/12/2012 = 2 bulan


23/01/2013 = 3 bulan


22/02/2013 = 4 bulan


22/03/2013 = 5 bulan dah suka menyembur.. bertambah2 gugur rambut ibu dia.. hihi


22/04/2013 = 6 bulan dah start makan solid food.. first solid food, aqilah makan buah kurma puri (",)

Tunggu aqilah dah umur setahun nanti, saya akan tempek lagi 6 keping gambar (",)

{ 18 comments.. read them below or add one }

Mama Adam Mama Adam May 14, 2013
Wahhh... puri kurma. Sedapnya...
Betul la... letak satu entry senang. Kalau sendiri nk tenung pun best. Kalau tidak, jd mcm saya. Belek2 satu persatu. Leceh sikit
Fiza Rahman Fiza Rahman May 14, 2013
Memang best tangkap gambar anak dari bb sampai dah besar ☺☺. Boleh tgk perubahan wajah mereka.
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna May 14, 2013
cepatnya dah 6 bulan kan.. pandai je senyum tengok kamera.. hehe..
Joanna Yunus Joanna Yunus May 14, 2013
sekejap je dia dah besarkan
anitadiana anitadiana May 14, 2013
comelnya..kak ita pun ada gak pic anak-anak mcm ne ..tapi tak pernah buat lah ina..nanti kak ita buat gak lah..he..he..nak tiru boleh....
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 14, 2013
Salam K.ina...
hih..dari bulan ke bulan semakin bambam muka aqilah ni.. :)

seronok tgk muka suci bby ;)
Haryati Faizal Haryati Faizal May 14, 2013
kenangan yg boleh diabadikan smpi bila2... klu rindu bley tatap balik gamba zaman kecik2 kan
Deqla Manjew Deqla Manjew May 14, 2013
paling suka tgk gmbr yg berbuih mulot tu..haha.. kompem2 mesti ada kan mcm tu..alahaii comel aqilah dari baby lagi!
Cik Nur™ Cik Nur™ May 14, 2013
membesar dengan sihat.. :)
semua ni kenangankan.. :)
Mimi Azirah Mimi Azirah May 15, 2013
aqilah makin lama makin shumilll
Mrs Velentine Mrs Velentine May 15, 2013
NAMPAK COMEL..TAK BANYAK BERUBAH
sal ya sal ya May 15, 2013
dah lama tak dtg sini. dah besar dah aqilah ye...
jaakechik jaakechik May 16, 2013
kejap je anak membesarkan kak. suka gak ada blog ni, boleh tepek cerita/gambar dan bebila masa kita buleh klik dan baca balik. sume tu kenangan utk kemudian hari tuuu....
deno deno May 17, 2013
untung budak2 skrg, lahir2 je dah ada gambar.. zaman dulu susah, mana mampu beli kamera.. gambar masa baby deno pun takde.. hihi
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim May 21, 2013
untungnya jd surirumah setiap pekembangan anak mmg diikuti..nurulnie nak ambikl gambr kadang sempat kadang tak sempat..