Tat Telur Portugis yang susah nak jumpa


Tart telur Portugis bagi saya sangat2 sedap...!! Tapi nak jumpa sikit punya susah.. Ni pun terjumpa kat kedai Kek King's.. terus beli.. makan sorang2.. my dear tak nak.. lagi syokla sebab dapat makan banyak.. ahhah

{ 26 comments.. read them below or add one }

mama3heroo mama3heroo May 15, 2013
nampak menarik..tetiba terus teringin nk mkn..nk ckit..
ieyda ieyda May 15, 2013
sedap sgt ke kak? ieyda penah makan sekali, xleh masuk lah..hihihii
Cik Fatin Cik Fatin May 15, 2013
sama lah,feveret tart telur portugis nih.selalu beli dekat kedai kek king's jugak :)
Unknown Unknown May 15, 2013
hahahaha... syok la.. shima pun suka tart nih..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 15, 2013
salam K.Ina..
Portuguese egg tart ni kan.. mmg kegemaran hubby cma..cma mkn ckit2 je.. hihi
Ibu Lala Ibu Lala May 15, 2013
akk pun suka tat telur portugis ni. kat bakery king mmg selalu ada. kat kfc pun ada jual.

selamat menjamu selera.
AnonymousAnonymous May 15, 2013
mmg sedap sgt ni !
Masya Masya May 15, 2013
nama dia tart telur potugis ker?? skrg suka makan tart telur sbb hari tu nampak kat blog kak fieda.. masa dia buat .. tu.. kebetulan kfc ada offer sejak tu jadi suka.. dulu x reti makan...
Unknown Unknown May 15, 2013
nampak sedapppppp ;D
Izan Ishak Izan Ishak May 15, 2013
kak izan pun suka! dah lama tak makan ni...
lynndamya lynndamya May 15, 2013
haha sedapnya ! untung dia xnak..hihi
Unknown Unknown May 15, 2013
Wow! Sedapnya..!! Saya pun suka :)
Unknown Unknown May 15, 2013
sedap ke ina? tak penah makan lah...
QasehnyaRania QasehnyaRania May 15, 2013
tak pernah makan.dan memang tak suka jenis tart2 ni.. sbb telur tu. rasa muak la :)
Unknown Unknown May 15, 2013
alisha tak suka ker ??
Miss N™ Miss N™ May 15, 2013
Nur tak pernah jumpaa...
teringin nak rasa.. :)
AnonymousAnonymous May 16, 2013
tamaknye...hiihii
mkn sorang2 ekkk
jaakechik jaakechik May 16, 2013
tengok pun dah terliur... tp jaa x berapa gemar tat telur. sbb kengkadang mcm muak sikit kot... kdg2 ada mcm bau hanyir...
Unknown Unknown May 16, 2013
sedap nih.. tp mkn byk2 cpt muak kan....huhu
Dayang Deno Dayang Deno May 17, 2013
emmm.. terlit tart mcm ni^^
Unknown Unknown May 17, 2013
nampak meyelerakan! nyumnyum..leh gemok ni..
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty May 21, 2013
sedapnya tart..hehe tapi nurulngah diet!
nanieydotcom nanieydotcom May 29, 2013
Ada beza ke tart telue portugis ngn tart telur biasa kak ina?