Gaya Aqilah nak berdiri


Semalam saya ada bagitahu u all yang Aqilah dah start nak berdiri, tapi tak tempek gambar kan.. so, hari ni saya tempek gambar.. (",) Tengok lah tu gaya Aqilah.. dia kalau dapat duk gaya camni.. punya suka.. maybe sebab dia jadi tinggi, so, dia akan nampak semuanya la kan.. berbanding dengan meniarap, pemandangan terbatas... Ohya, untuk pengetahuan u all, Aqilah belum pandai berdiri sepenuhnya tau.. tapi baru pandai berdiri setakat dalam gambar atas tu je.. baru setakat lutut je...

Aqilah start pandai berdiri minggu ni.. minggu lepas baru pandai angkat vontot... Yang duduk tu pulak, hari Sabtu baru ni, baru dia pandai.. Ni lah cite si anak solehah saya yang baru umur 6 bulan setengah.. tapi dah tak sabar nak buat macam2.. (^_^)

{ 25 comments.. read them below or add one }

Mama Adam Mama Adam May 09, 2013
Amboiii... x sabar2 nk bangun =)
syawalsimpsons syawalsimpsons May 09, 2013
eh nmpk izz la kat aqilah ni..kikikiki...si izz tu dah meniti tau..mmm...saboo la budak tecik tu..
MyFreeMinded MyFreeMinded May 09, 2013
Cepatnya masa berlalu, rasa cam baru sangat baca kisah aqilah baru nak merangkak...
Mrs Velentine Mrs Velentine May 09, 2013
nampaknya aqilah ni cepat nak jalan..done hi shop...(**MV dah preggy sebulan lebih....mmg teruk alahan...dan mmg kurang berblog..)
Mira Adzlia Mira Adzlia May 09, 2013
lame x bw nih...bsar da aqilah
Falsya Falsya May 09, 2013
comelnye aqilah..dh besar dh..;D
Cik Puan Rara Cik Puan Rara May 09, 2013
sama lah anak sy.asik angkat bontot je.hee.memanjat mmg dh num satu dh.,
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 09, 2013
Salam K.Ina..
Alhamdulillah..
advanced aqilah ni..
semoga mmbesar dgn sihat ye syg ^^
anitadiana anitadiana May 09, 2013
cepat betul si aqilah ne....arryan pun..suka angkat kak dan kepala..pelik dia nak buat apa..
Haryati Faizal Haryati Faizal May 09, 2013
dia dh tak sabar dah tu nak join kakak dia...
lynn kamarul lynn kamarul May 09, 2013
comelnya aqilah... hehe ade iras2 kakak dia
Dylla Abas Dylla Abas May 09, 2013
muka teruja habis nak berdiri ye :)
Si Matatajam Si Matatajam May 09, 2013
Wah dah start nk berdiri la..cepatnya!
lizz lizz May 09, 2013
ololo tomeynyer dier...dah 6 bulan dah kejab jer dah besar...
Sally Yatiey Sally Yatiey May 09, 2013
Bagusssssss aqilah! ;D hee
eita eita May 09, 2013
cepat nyer..
memang aktif betol aqilah ni kan
Cik Nur™ Cik Nur™ May 09, 2013
waahh....dia mmg tak sabar nak berdiri la tu...

rasanya cepat jalan la aqilah ni.. :)
jaakechik jaakechik May 09, 2013
perkembangan yg cepat. jenis baby yg aktif ni...sbb tu dia cpt belajarr... heeeee!
Myra Jay Myra Jay May 10, 2013
Hheeee, mesti bangga tu dapat berdiri macam tu..

Good job Agilah :D
Masya Masya May 10, 2013
lepas ni belajar mengemaslah dia yer...
QasehnyaRania QasehnyaRania May 11, 2013
nampak iras ayah ni :)
QasehnyaRania QasehnyaRania May 11, 2013
nampak iras ayah ni :)
azizah :) azizah :) May 11, 2013
cepat perkembangan aqilah ye..
Mas Zull Mas Zull May 12, 2013
assalamualaikum intan...amboi suka nyer die...;)
deno deno May 13, 2013
wah! tak sabar nak tengok aqilah "dapat kaki"^_^