Gambar terkini si cilik yang bakal berusia 2 tahun esok.. (^_^)

Yap.. ESOK @ 05/09/2012 GENAPLAH ALISHA DENGAN USIA 2 TAHUN.. (",) Sekejap je.. dah nak masuk 2 tahun anak saya ni... (",) So, hari ni sebagai hari terakhir di usia 1 tahun lebih.. saya nak tempek gambar Alisha... hihii.. Lagipun rasa macam dah lama tak tempek gambar alisha yang baru.. (",)


Gambar di hari raya kedua.. baru balik beraya.. siap pegang handbag acu dia lagi.. hihi


Model si cilik memperagakan pakaian di karpet merah.. hihii... (Di majlis perkahwinan adik ipar @ Mak Anjang Alisha)



Alisha sedang belajar buat PEACE... hehehh



Bergaya di tepi tiang... time ni kami bersiap nak gerak ke Selangor dari Teluk Intan..



Sempat lagi main di Taman Permainan ketika singgah di Restoran Jejantas time kami dah nak balik Parit Buntar 


Model cilik kali ni memperagakan pakaian sambil di pimpin oleh si abah.. hehehh


{ 58 comments.. read them below or add one }

Masya Masya September 04, 2012
ala lalalaala tomeynya dia....
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan September 04, 2012
comelnya alisha posing kat tiang tu :)

dah nak masuk 2 tahun dah alisya :)
Cikgu Ma Cikgu Ma September 04, 2012
wish hepi bzday to alisha...jd org pertama kan...hehe
aizamia3 aizamia3 September 04, 2012
makin comel dan cute... ;)
Wanieys Wanieys September 04, 2012
alolololo comenyer alisha.....pakai polkadot pink sm dgn ibu juga erk....esok dh 2tahun yer alisha kejap jer xlama lg jd kakak pulak hiihihi
ayut ayut September 04, 2012
ok alisha dh besar..dh pandai bergaya..dah makin comel.dh makin cantik.hihihi.be a good daughter ye alisha..selamat hari lahir yg ke-2 in advance..hahaha.nnt jumpe acik ayut ea :p
Zie Zie September 04, 2012
Alahai cutenya dia, haritu tak sempat nak amik pic dia... semoga jadi anak yg baik yer alisha...
ieda ieda September 04, 2012
sekejap je masa berlalu
x lama layie alisha akan ada adik .. adalah geng dia nanti .. nak2 kalau dpt bb gurl sure dia lagi xcited kan ;)
Falsya Falsya September 04, 2012
Aloh aloh chumel....hehehe..kejap je kan..;)
MamaEma MamaEma September 04, 2012
happy besday girl..geram tgk dia bergaun
nur anis nur anis September 04, 2012
alisha dah besar..makin cantik la..:)
Cik Nur Cik Nur September 04, 2012
comelnya alisha....!
akak, muka gambar akak dekat pelamin tu iras yasmin hani lah.. :)
Sally Yatiey Sally Yatiey September 04, 2012
Comelnya. Cantik baju2 Alisha. Hee. Esok umur dah masuk 2 tahun. ;D
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY September 04, 2012
alahai comel jerk alisha yg bakal menginjak ke usia 2 thn ni..kecik molek jerk orgnye mcm ibu dia jgk..

suka tgk pic alisha & ina sedondon berbaju polkadot pink..comey2..
jemarisuri jemarisuri September 04, 2012
saat bahagia melihat anak2 membsr..cepatnye masa berlalu...
UmmiAbi UmmiAbi September 04, 2012
Happy besday budak bijak..hehe..Moga jadi kakak yang baik,anak yang solehah & beriman..:)
Azi Azi September 04, 2012
comelnya anak dara ni...geram tengok..
syawalsimpsons syawalsimpsons September 04, 2012
alahai cumill budak tecik ni pose kan...nak jadi model erk...
emma emma September 04, 2012
Da besar ye kakak ni.. xlame lg nk dapat adik kn :)

suke tengok gelagat Alisha..
rostina76 rostina76 September 04, 2012
salam aidilfitri intan berlian&family....comeynye Alisha bergaya...masa red carpet tu dah ala2 princess
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P September 04, 2012
yeke, dah nak masuk 2tahun.. kecik molek macam mama nya. Okaylah, selamat menyambut hari lahir ke 2 tahun Alisha. membesar jadi anak yang baik ye. Jangan nakal2 tau, bijak2 boleh :)
Rai Rai September 04, 2012
amboi..comelnya anak dara ni.. pandai da nak bergaya..

happy becoming birthday alisha.. be a good girl ok..
ShimaSalleh ShimaSalleh September 04, 2012
Alorrrr comei nya Alisha... Pinjam kasut bleh? hihihi... Cantik baju pokodot tuh match ngan mama dia la..
syiela syiela September 04, 2012
happy besday dear.. moga membesar jadi anak yg solehah buat ibu dan abah...

comel model cilik ni
fieda fieda September 04, 2012
amboi...tomey2 belaka gambar anak dara ni..maklumlah nk jadi kakak dh..comey lote..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 04, 2012
ISH,BERGAYA SAKAN PULA...EH EH,HADIAH ALISYA XBELI LGI...BUSY BUSY.HAHAHA
shidaR shidaR September 04, 2012
comelnyer..gaun dia pun cute2 lg2 polka dot tu heheee :)
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa September 04, 2012
alaaaahahhaiiiii!!tomeynya allisha..hepi bday :)
LYAfrina LYAfrina September 04, 2012
comelnyer alisha bergaya dgn baju dress dia..msti bju raya ni kan...

happy birth in advance buat alisha..
smoga membesar menjadi ank y baik serta bjaya ddunia serta akhirat..amin...

** ina..lya ada kirimkan sekali duit raya buat alisha..x banyak pon ina...
Puan Kutu Puan Kutu September 04, 2012
comelnya alisya dengan dress polkadotnya.suka 100x.hehe
Puan Kutu Puan Kutu September 04, 2012
oh ye lupa plaknak wish.selamat hari lahir alisha!
Kesuma Angsana Kesuma Angsana September 04, 2012
epy birtday in advance from untie KA ye dear, moga jadi anak terbaik di dunia & di akhirat amin2
Si Matatajam Si Matatajam September 04, 2012
Dah besar anak dara ni..cute la tgk baju kembang2 semua tu..Happy becoming 2nd besday dear Alisha cayang..
Gen2Merah Gen2Merah September 04, 2012
wahhh, sedar tak sedar alisya dah menjangkau umur 2 tahun... tak sabar nak tunggu alisya genap umur baligh 17 tahun.. pasti jadi si agdis remaja yang cantik.. he

harap blog Intan akan sentiasa update perkembangan alisya..
fiza fiza September 04, 2012
Comel. Sama bulan ngan qahirah rupanya. Qahirah hujung 25/9 nanti ☺☺
azizah :) azizah :) September 04, 2012
makin comey alisha ni kak... cantik!
Masha Meisters Masha Meisters September 04, 2012
ehehe...comelnyer gaun pink jalan kat red carpet :)
Mama Adam Mama Adam September 04, 2012
Happy birthday alisha. Besday anti jumaat ni! Sama lah kita virgo kan!

Bibir mcm anti jolie la... Cantik!
izz iizza izz iizza September 04, 2012
comel dan lawa alisya pakai skirt camtu..terserlah cantik jer..:)
Aju Mohit Aju Mohit September 04, 2012
Alahai besar dah alisha ye, boleh jadi kakak yang baik dan comel ;)
nanakimie nanakimie September 05, 2012
comey anak dara ibu alisha ni:)

p/s:ibu dia pun berinai sama ye..hee...
ros_reeza ros_reeza September 05, 2012
Amboi... dah pandai posing depan kamera ye :) hihihi
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 05, 2012
Alhamdulillah..
hihi.. gaya alisha pegang handbag acu dia yg x menahan tu.. :)
shahdiana shahdiana September 05, 2012
ina, memang haritu masa baca entry ina nak balik chemor ada rasa nak jumpa tapi masa baca entry tu ina dah odw kot....takde rezeki...lain kali kita jumpa ek...alamat yana ada kat entry ucapan selamat hari raya....
wan nurul hezrina wan nurul hezrina September 05, 2012
cumilnya dier..dah nk 2thun dh ek..lawa semua dress alishya2 kenan tgk
lizz lizz September 05, 2012
cutenyer...happy birthday alisha...
QueeN TerataI QueeN TerataI September 05, 2012
comel anak dara sorg ni yer.. comel mcm ibu dia la kan..
QasehnyaRania QasehnyaRania September 05, 2012
cute alisya bergaun pink..=)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 05, 2012
msti byk dress Alisha kn... comel je sumer pic..
lynn kamarul lynn kamarul September 06, 2012
raya ke empat haritu pun sy sempat ke parit buntar. rumah mertua kakak ipar di tanjung piandang
Myra Jay Myra Jay September 06, 2012
Comelnyer Alisha pakai seket...
Geram tengok :)
9n0L4 9n0L4 September 08, 2012
hehe. gaye mcm anak sepupu saya je. jarinye mcm tu jugak lah kalau buat peace. ;)