Keychain & Kad Raya.. (",)

Hari nak update hadiah yang saya terima baru2 ni.. Hadiah keychain daripada Jemari Suri & Kad raya dari PinkUmmi.. (",)


Saya dapat keychain dari Jemari Suri sebab saya antara top komentar dekat blog dia... Selain dari keychain, JS jugak ada bagi duit RM1 untuk disimpan sebagai kenangan... Memang dapat je hadiah ni, saya terus je simpan duit tu.. yang jadi masalahnya, saya dah lupa duit tu dekat mana saya simpan... adehhh... betoi2 simpan saya ni... 


Yang ni pulak, kad raya dari PU.. saya terima hari Isnin baru ni... Ni kira kad raya terakhirlah yang saya dapat untuk tahun ni... (",) Apa2 pun thanks yer untuk JS & PU... (",) 


{ 46 comments.. read them below or add one }

Mama Adam Mama Adam September 22, 2012
Rajin mengomen. Ada la rezeki utk org peramah. Hihihi... Insya allah,kalo smpat nk ramah mesra jugak. Tapi, selalu kesuntukan masa. Huhuhu
eza miza eza miza September 22, 2012
hehehe.. kada raya yang tiba lepas raya...
lynn kamarul lynn kamarul September 22, 2012
ina..masih dapat kad raya lagi ? hehe untung la =) tgk ina blogging ramai kenalan kan sekarang..
lynn kamarul lynn kamarul September 22, 2012
huhuhu best dapat kad raya lagi even raya da abis
zachflazz zachflazz September 22, 2012
kad raya yang tentu bahkan mengingatkan kita bahwa hati tetap fithrah, bukan?

nur anis nur anis September 22, 2012
nanti bila akak jumpa duit tu, akak pulak lupa, duit tu duit apa..hihi
~Cik Sweety~ ~Cik Sweety~ September 22, 2012
wahh..murah rezki preggy mummy..(^__^)
ilanilyana ilanilyana September 22, 2012
Dah habis raya pun still terima lagi kad raye..menarik!
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan September 22, 2012
miskol duit tu kat mana dia nyorok. hehe
Sally Yatiey Sally Yatiey September 22, 2012
Bestnya dapat banyak hadiah dari rakan blogger. Hee
muhammad asyraf muhammad asyraf September 22, 2012
banyak hadiah.. :)

selamat berblogging.. :)
Norzie hany Norzie hany September 22, 2012
Cantik keychain tu....Tahniah ye.
QasehnyaRania QasehnyaRania September 22, 2012
eh..eh.. ada lagi yer..
simpan sungguh2 sampai diri sendiri tak jumpa..kih..kih
Tihara Tihara September 22, 2012
tomey nye keychain tu ina :)
Puan Kutu Puan Kutu September 22, 2012
dh habis raya pun ada lg kada raya yg baru publish./byk sungguh kad raya ina dpt.pasal jadik top commentar tu mmg patut la dpt byk.ina mmg rajin komen..:)
Mrs JemariSuri@mama QiSha Mrs JemariSuri@mama QiSha September 22, 2012
huhu..
mesti simpan bawah bantal ni...kihkih
.:fyzz:. .:fyzz:. September 22, 2012
Salam..lama x jln kt blog rina...besrnya dpt hadiah..sgt meaningful kan
Tihara Tihara September 22, 2012
salam ina, nak tanya ni..ada lagi tak ruang ads kat blog ni..? hari tu nk tanya tp takde banner..kalau ada inform eks.. :)
Haryati Faizal Haryati Faizal September 22, 2012
alahai....kiutnya keychain tu...ina...cantik...
Aju Mohit Aju Mohit September 23, 2012
Tahniah Ina, Adalah terselit mana2 tu ;)
Joanna Yunus Joanna Yunus September 23, 2012
Wah...keychain tu sangat comel dan geram pulak tengok....

Intan sihat ke????
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 23, 2012
wani pun dpt dr JS tp xbuat entry g....
azizah :) azizah :) September 23, 2012
jijah pon baru dapat kad raya dr kak PU.. kad raya terakhir..hehhee
zila manaf zila manaf September 23, 2012
raya tahun depan bg saya eh hehe
Si Matatajam Si Matatajam September 23, 2012
M pun dapat dari JS..tapi lain skit la kan..comel la Keychain penyu tu?
Si Matatajam Si Matatajam September 23, 2012
Alahai kenapa la tertypo tanda soal plak kat komen tadi...hu hu..
eita eita September 23, 2012
waaa....dapat lagi kad...
QasehnyaRania QasehnyaRania September 23, 2012
singgah malam =)
untuk alisha..hehe
Azi Azi September 23, 2012
keychain tu cantikla...
Fai CeritaCinta Fai CeritaCinta September 23, 2012
sangat cute keychain tu... nakkkk...
shidaR shidaR September 24, 2012
nama pon pemes hehee..JS dan PU hehee :)
sal ya sal ya September 24, 2012
memang meriah raya. akak simpan duit tu dan still jumpa ye. hehehe...
Myra Jay Myra Jay September 24, 2012
Heheee, simpan sampai tak ingat, memang suruh simpan la tu :)

BTW Tahniah ye ;)
syiela syiela September 24, 2012
tahniah.. akak pun dapat juga dari JS.. suka :)
ayut ayut September 24, 2012
kad rya terakhir..hihihi.RM1 tu mmg trus tersimpan gayaye tu kak ina..hihi :)
Riena Haiqal Riena Haiqal September 24, 2012
harap2 tahun depan dapat lagi.. hehehehe
comelnya Keychain tu..
fieda fieda September 24, 2012
la..kak fieda tak komen lagi rupanya..hehehe
ctk keychain tu..
deno deno September 24, 2012
comel betuk keychain kura2 tu... lambang terengganu tu kura2 tu.. hehe:)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat September 25, 2012
cutenya keychain tue...tahniah ina..
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa September 25, 2012
sha pun dapat gak kad raya..tp dr kwn lelaki..xberani nak update..tkt Mr a jeles haha..sha jeles yg keychin tu comey..sbb pink :P
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 26, 2012
comel je keychain turtle tue.. pink lg..
9n0L4 9n0L4 October 22, 2012
wahwah. kiut miut je keychain kure kure tu. ;)