Pemenang baru untuk Mini Giveaway #7

Saya dah bagi tempoh sehingga pukul 12 tengah malam semalam.. tapi saya tak dapat lagi detail untuk 2 orang lagi kawan alisha.. Nampaknya, kawan alisha tu takda rezeki nak dapat hadiah dari Alisha.. So, pukul 6 lebih pagi tadi, Alisha dah buat 2 lagi cabutan... Pemenang yang baru adalah...

14. Muhammad Firas
88. Izz Fathul Ammar

Seperti biasa, saya bagi tempoh sehingga pukul 12 tengah malam ni.. jika tak dapat detail jugak, esok saya akan keluarkan nama pemenang yang baru... (^_^)

P/s : Hari ni baru saya balas jejak yer.. malam semalam tak sempat habis.. dah mengantuk.. hihi


Pemenang baru untuk Mini Giveaway #7

{ 33 comments.. read them below or add one }

fieda fieda September 27, 2012
tak naik jugak nama maira..huhu..takdok rezeki..
Mira Adzlia Mira Adzlia September 27, 2012
congrats kpd pemenangnya..hhi
Myra Jay Myra Jay September 27, 2012
Alhamdulillah ada rezeki nama Firas :) Ina nak pos ke @ nak bg by hand..heheee :)
ayut ayut September 27, 2012
ala....adam lom ada rezeki gaya yer ni...huhuhu
ieda ieda September 27, 2012
tahniah juga buat pemenang baru ;)
Marya Yusof Marya Yusof September 27, 2012
As salam IB,

Tahniah buat yg menang... mmg rezeki depa lah tu :))
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 27, 2012
telepas mini GA kali ni :)
hr ni wani baru on9...qalief warded la kak ina...tetiba ja tak sedar diri..hr ni dh 4hari kt ward...ni pun on9 guna tab jer
eza miza eza miza September 27, 2012
ala..tak sempat nak join... hehehe.. ari ni baru ada masa nak online.. kerja sudah siap.. hehehe... congratz kepada pemenang
Mrs Velentine Mrs Velentine September 27, 2012
takde rezeki lagi anak2 sya..tahniah pemenang baru
nur anis nur anis September 27, 2012
tahniah pemenang baru...:)
syiela syiela September 27, 2012
tahniah untuk pemenang baru.. nape la alisha tak cabut nama Iqbal :)
maya amir maya amir September 27, 2012
tadek rezeki yang smlm tu.. anyway tahniah kpd pemenang:)
Mama Adam Mama Adam September 27, 2012
hihihi... serah diri serah diri. kalu x nanti, alisha cabut nama org lain pulak. mana tau nama adam pulak yang naik :P
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 27, 2012
xde rezeki babychenta disini :)
Sally Yatiey Sally Yatiey September 27, 2012
Tahniah buat pemenang baru..
~emi~ ~emi~ September 27, 2012
Tahniah. takde rezeki lagi anak sedara sy..
sal ya sal ya September 27, 2012
tahniah pemenang baru.
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY September 27, 2012
Tahniah kpd pemenang,
x sempat pun nak join GA ni..lgpun akhir2 ni malas sgt nak join GA..hihi
Cik Nur Cik Nur September 27, 2012
tahniah buat mereka...
Azi Azi September 27, 2012
masih blum ada rezeki...

bygkan klu semua kwn alisha ni berkumpul, mesti seronokkn. sofea suka klu ramai kawan...
C'Jai C'Jai September 28, 2012
Izz Fathul ammar anak sedara akak...tak sangka naik nama..aci lagi ke tak ni
ros_reeza ros_reeza October 01, 2012
Tahniah kepada para pemenang :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat October 02, 2012
tahniah buat mereka yg menang....
9n0L4 9n0L4 October 22, 2012
tahniah pada sume pemenang. :)