Malam pun nak bergaya??

Kalau semalam saya cerita pasal alisha yang main dekat taman permainan pun nak guna spek mata itam.. hari ni nak cerita pulak pasal cerita alisha di malam hari dekat rumah pulak.. hiihii.. Kejadian ni berlaku 2 hari lepas...


Tengah2 saya duk mengadap komputer, si alisha ni pergi masuk bilik & ambik baju dia sambil bagitahu saya nak pakai baju tu.. Baju tidur yang dia tengah guna tu, dia suruh bukak.. adehhh..


Tengoklah ni, baju apa yang anak saya nak pakai di malam hari... amboiiii bukan main lagi nak bergaya walaupun dah nak tido... hihii... Yang bagus tu, dia tahu pulak pergi cari baju tu satu set.. kot la ingatkan dia nak ambik baju lain ke, skirt lain ke.. tapi tidak sama sekali... hihiii

Ohya, saya rasa kan, alisha ni dah makin berat la... Sebabnya, baju warna putih yang bahagian dalam tu, masa beli bulan pose hari tu, macam besar sikit.. tali siap menggelebeh.. tapi sekarang dah ngam2 pulak.. hihii.. Nampak sangat ikut jejak langkah ibu dia yang makin mem'berat' bagaikan juara ni... hehhe

P/s : BE ke 19 (Dutch Lady Activgold) & 20 (RB Veet it Off 2) telah singgah di Blog IntaNBerliaN GA & Contest


{ 46 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine September 25, 2012
wah mmg bergaya...hehe..cubit2 cini
Mrs Velentine Mrs Velentine September 25, 2012
untung ar..sya x pena dpt BE
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P September 25, 2012
amboi, nak bergaya dah malam lah..
Mrs Lurve Mrs Lurve September 25, 2012
wuihhh..kemain sejak nak dpt adik nie hehehe
Riena Haiqal Riena Haiqal September 25, 2012
wah malam2 pun nak bergaya juga.. sah la anak dara betul ni. heheheheeheh.. (^_^)
nur anis nur anis September 25, 2012
huhu...dah tak payah akak nak pilihkan baju dah lepas ni..dia dah pandai pilih sendiri..hehe
mama aryan mama aryan September 25, 2012
pandai alisha ye..malam2 pun nak bergaya
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna September 25, 2012
budak perempuan memang ada instinct kot kan..
ros_reeza ros_reeza September 25, 2012
Amboi..bergaya di malam hari ye.. hihi.. ni mesti ibunya pun suka bergaya jugak.. :)
syawalsimpsons syawalsimpsons September 25, 2012
betoi2 ni nak bergaya di malam hari ni...
fiza fiza September 25, 2012
Bergaya tak kira masa yer alisha >_<.

Wah...bestnya ina. BE saya dah jadi ME.
ayut ayut September 25, 2012
mak aiii...merah mak ngah..hahahaha..alisha ni ada2 je :)
Ema Junaiha Ema Junaiha September 25, 2012
tidur pun pakai baju ke alisha..hehehe
fieda fieda September 25, 2012
mmg nmpk alisha dh pandai bergaya la in..nmpk dia dh tinggi..
fieda fieda September 25, 2012
ina....tu la ina tak sangka plk be ni muncul rtime kak fieda punya uv camni..baru semalam kan kak fieda sebut2 kalau be muncul time2 gini kan best.tak sangka plk dia kasi arini..ina punya blog ga pulak kaya dgn ga ye..be veet tu sama dgn kak fieda punya...
Joanna Yunus Joanna Yunus September 25, 2012
heheheheheh anak dara memang macam tu agaknya....sumaiyyah pun sama kalau dulu nak pakai baju cantik je sekarang pulakkan dia mesti nak pakai tudung seragam je jangan lain sikit hehehehe
Nora Karim Nora Karim September 25, 2012
bagus la alisha ina ni... suka cantik2... hehehe...
fieda fieda September 25, 2012
eh..baru perasan be dutch lady pun sama dgn kak fieda...
azizah :) azizah :) September 25, 2012
Tahniah kak..rezeki baby..

Alisha mkin besar makin bergaya .Hehe
Sally Yatiey Sally Yatiey September 25, 2012
Alisha ni pandai bergaya..
UmmiAbi UmmiAbi September 25, 2012
Amboi ank dara ni...kalah ibu..hehe
Azi Azi September 25, 2012
sama la mcm sofea, memlm nak pakai gaun, mgkin kna beli baju jenis kaftan pas ni... comel alisha in red
anitadiana anitadiana September 25, 2012
pandai betul nak melaram ya anak dara ne...
Si Matatajam Si Matatajam September 25, 2012
Malam2 pun nak melaram ya Alisha..
My Khalish pun dah makin berat..hi hi
Hilmirda Daud Hilmirda Daud September 25, 2012
Amboi anak dara kecik ni... nak tido pun nak bergaya..nasib baik tak minta nak pakai make up hihihi.
sal ya sal ya September 25, 2012
membesar sihat tak apa la ina.
PinkUmmi PinkUmmi September 25, 2012
bukan main lg alisha ye mlm2 pun nk bergaya
Haryati Faizal Haryati Faizal September 25, 2012
mlm2 pun nak melaram?
ish, ish...mlm tuk tido la syg...
syiela syiela September 25, 2012
amboi anak dara ni bergaya semedang :)
syiela syiela September 25, 2012
amboi anak dara ni bergaya semedang :)
Myra Jay Myra Jay September 25, 2012
Nampak tinggi Alisya bila pakai skirt ni :)
Pandai lak tu cari 'matching' :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat September 25, 2012
malam2 pun nak bergaya ya Alisha hihihi
eita eita September 25, 2012
sakan alisha...
malam pun nak bergaya bagai..
adehhhh
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa September 25, 2012
nuff langsung xpena singgah lg..huhu..dia nak posing tu kak..tu yg dia nak bctk2 hehe
Everything's Everythings Everything's Everythings September 25, 2012
Hahah kecil2 sudah pndai bergaya ni ^^
Ummu Muhammad Ummu Muhammad September 26, 2012
intan kite pun suke tgk budak bergaye tau ;)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 26, 2012
hehe.. Alisha nie..lawak lak..
nk gi mane pki lawa2 mlm2 tue? hihi~..
dh mkin brat ke? biase la, nk m'besar la tue kot.. XP
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan September 26, 2012
ikut sape ni suka bergaya ni? hehe
Cik Nur Cik Nur September 26, 2012
hihihi..malam2 pun nak pakai baju cantik2 ye... :)
Puan Kutu Puan Kutu September 26, 2012
abak girl mmg suka bergaya.ok lg alisha nak bergaya dimalam hari,kawan sy anak dia setiap kali keluar mall anak dia mintak belikan handbag,klu tak dpt siap guling2 depan kedai,aptb.haha
wan nurul hezrina wan nurul hezrina September 27, 2012
belawan lawanlah berat sesama korang.hehe mmg matching sungguh baju n skirt mcm nak g jalan.gaknya nak g jalan jalan dalam mimpi2.hikhik
9n0L4 9n0L4 October 22, 2012
amboihhhhh. mlm mlm pun nak pakai merah. ;)
Gadis Kampung Gadis Kampung November 10, 2012
amboi kecik2 dah pandai posing adik nie...