Tempat duduk Alisha dalam kereta.. (^_^)

Alisha ni kalau dalam kereta, selain dari duk dekat belakang, dia suka sangat duk dekat tengah2 antara saya & my dear... Dah la macam tu, kadang2 bukan setakat duduk saja2.. siap dengan nak kiss abah dia lah.. nak kiss ibu dia lah.. alahaiiii dalam kereta pun nak manja2 ye sayang.... hihii


Yang best tu, muat pulak ruang tu dengan dia.. ngam2 je... hehehheh


Nampak tak, alisha tutup muka.. malu la kononnya tu.. tapi dalam diam, mata menjeling ke arah ibu yang tengah snap gambar dia... muahhahha


{ 43 comments.. read them below or add one }

Tentang Kita Tentang Kita September 19, 2012
anak sedara saya pun gitu jugak..... yg paling tak tahan dia selalu ckp "papa..pama..aju..aju..." maybe dia takut papa dia bawa laju sgt
kak tini (umialya) kak tini (umialya) September 19, 2012
baru nampak bulu mata alisha yg lentik gitu
fiza fiza September 19, 2012
Samalah ngan qahirah. Rasa macam nak buat seat special kat tgh2 tu.
fieda fieda September 19, 2012
olololo..mmg budak2 suka duk tgh2 tu..maira pun gitu jgk ina..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 19, 2012
tmpt duduk alisha sama dgn qalief suka duduk dalam keta...dalam banyak2 ruang tang secoet tu juga dia nk menempek hehehe...gamaknya selesa kot diapit ibu dgn abah hehehehehe
Izan Ishak Izan Ishak September 19, 2012
port tu pun port faveret abg afnan/ affan jugak!
azizah :) azizah :) September 19, 2012
hehhe budak2 macam cemtu kot..ramai jijah tgk..
Mrs Velentine Mrs Velentine September 19, 2012
budak2 mmg mcm ni..bila dilarang makin di buat..so biar je dia duduk..
Mrs Lurve Mrs Lurve September 19, 2012
ehh memg betul kot, budak2 suka mcm tue, melainkan bila dia ada kawan utk duk dkt seat blkg jgk
Riena Haiqal Riena Haiqal September 19, 2012
comelnya Alisha.. anak dara gitu... :)
sama sebijik macam Haiqal.. alau dah naik keta memang sah la dia duduk kat bahagian situ..
Nora Karim Nora Karim September 19, 2012
budak2 memang suka duduk kat tengah2 tu kot ina... sebab anak2 saya pun gitu... hihihih
MamaEma MamaEma September 19, 2012
tapi kena hati-hati..takut terbreak emergency...
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P September 19, 2012
hahaa.. sempat menjeling ye Alisha
nini nini September 19, 2012
itu mahu tapi malu namanya..hehe
Haryati Faizal Haryati Faizal September 19, 2012
alahai...kiutnya!... smlah ngan anak yati pun, suke dok menyelit kat tgh2 tu...
Sally Yatiey Sally Yatiey September 19, 2012
Comel alisha. Suka tgk bulu mata alisha..
izan mama mia izan mama mia September 19, 2012
mmg lentik bl mata alisha...samalah ngan mia tempat tu juga paling dia suka duduk....sekali brek mengejut...terlentang jatuh...heheheh....tapi mia tak jadi hal...mama dia jer dok riso...anak2 mmg suka ddk tempat sempit..kan..

wah dah tempek pun banner yg buruk itu..hihihihi..malu lak rasanya...tq ina..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 19, 2012
ish..gedik tul tgk gmbr dia tu..jaga eca jpa dia..ku cubit2 gk pipi tu.hehehe

anak sedara eca lak lain..klu naik bukit,dah mula gk dia pgg penyangkut kt tepi tu..mula la byk ragam.
nita nita September 19, 2012
comel jer alisha tu kan ^_^

erm..samalah ngan ayraf dan aishah, selalu bergaduh sebab nak duduk tengah2 tapi yang selalu menang aishah lah..

perangai anak perempuan ni sama kan aishah pun suka kiss mama & baba dia.
zareliqa afiqa zareliqa afiqa September 19, 2012
Nampak da besar alisha dlm gambar nie. Cantik bulu mata dia :)
Zie Zie September 19, 2012
alahai same cam dania ja...
Mrs JemariSuri Mrs JemariSuri September 19, 2012
rasanye port paling best kt situ...sbb smua nmpk...haha
Azi Azi September 19, 2012
sama lah macam sofea... tak boleh duduk diam..
Azi Azi September 19, 2012
samalah macam sofea... xboleh duduk diam
Qasey Honey Qasey Honey September 19, 2012
nk pinjam bulu mata tu blehh..hehe

QH tnye td..cmne nk wt iklan kt blog mcm Intan buat tu...nmpk best la pulak..
Aju Mohit Aju Mohit September 19, 2012
Sama ngan anak2 Akak, suke Benar duk celah seat tu, ;)
Kak yon Kak yon September 19, 2012
sama dgn cucu akk..suka nyempil kat tengah tu..:-)
Si Matatajam Si Matatajam September 19, 2012
Khalish pun sama gak..suka dok celah2 seat cam Alisha.. Ha ha...cute ja kan..
sal ya sal ya September 20, 2012
kalau abahnya tak terganggu ok je.
mama aryan mama aryan September 20, 2012
sama je mcm adam,mesti nak dok tengah2,tp kaki dah pjg ayah dia nak masuk gear pun payah
Masya Masya September 20, 2012
semakin pandai bergaya alisha ni.. lentik betul bulu matanya...
ayut ayut September 20, 2012
same la gan ank sedara ayut tu kak...berebut nak duduk tgah.yg besar pon same je mcm yg kecik :)
nur anis nur anis September 20, 2012
hehe...dia pun nak jugak dapat pandang depan...hihi..jangan jatub tergolek dah la ye alisha...
shidaR shidaR September 20, 2012
amboi tengah2 tu heheee :) semua budak xkn duk stempat kan kak hehee :)
syiela syiela September 20, 2012
port si Iqbal juga kat situ :)
shahdiana shahdiana September 21, 2012
gelagat budak-budak ni best kan...
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat September 21, 2012
nak jugak menyempit kat situ ya..
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan September 22, 2012
esok dah ada adik alisha kena beralah la pulak :)
Puan Kutu Puan Kutu September 22, 2012
hehe alisha2..jaga2 abah tengah drive tu!
9n0L4 9n0L4 September 30, 2012
jage². karang brek emergency, terkedepan pulak alisha. ;)
QasehnyaRania QasehnyaRania January 30, 2013
sama mcm ciksu ye alisha.ciksu pon suka dduk kat situ kalau dok seat belakang..hihi