Mini Giveaway #7 : Jika u all ada anak or anak saudara, meh komen entry ni sebelum pukul 12 tengah malam (24/09/2012)

Pejam celik pejam celik.. dah masuk Mini Giveaway yang ke 7.. dengan kata lain, dah 7 bulan jugaklah saya dah anjurkan Mini Giveaway ni (",).. 

Seperti yang saya janjikan bulan lepas, Mini Giveaway pada bulan ni, terbuka untuk u all bagi nama anak u all or anak saudara u all.. Yela, Mini Giveaway #6 bulan lepas, hanya untuk anak sendiri je kan... so, untuk Mini Giveaway ni, saya akan tunaikan janji saya... (^_^)

HADIAH UNTUK MINI GIVEAWAY #7 ADALAH BAJU T-SHIRT UNTUK KANAK2 YANG BERSAIZ 3T & 4T


Cara nak join sangat mudah... 

1) Senaraikan nama anak or anak saudara u all yang u all agak2 boleh muat dengan baju bersaiz 3T & 4T... maksud saya, janganlah u all bagi nama anak or anak saudara u all yang berumur 20 tahun, dah sah2 la tak muat kan... hihii.. Kalau umur setahun tu no hal la.. yela, dah muat nanti baru lah pakai kan.. (",).. OHYA, UNTUK YANG BERSTATUS IBU, BAGI NAMA ANAK SENDIRI, KALAU YANG BELUM BERGELAR IBU, BAGI NAMA ANAK SAUDARA... TERPULANG DEKAT U ALL BERAPA NAMA PUN U ALL NAK BAGI.. (",)

2) Komen entry ni SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM INI (24/09/2012)

3) Esok (25/09/2012) saya akan keluarkan senarai nama anak2 u all.. 

4) Lusa (26/09/2012) saya akan keluarkan senarai pemenang...

5) JIKA HARI RABU (26/09/2012) SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI.. (^_^)

6) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH LIST NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG

4 ORANG PEMENANG YANG ALISHA CARI.. (^_^)

P/s : BE ke 18 ( Sunsilk Sleek ) telah singgah di Blog GA 

{ 69 comments.. read them below or add one }

sal ya sal ya September 24, 2012
hari tu tak sempat join.

1. NUR ISMAHANI ALYA
2. NUR ANIS INSYIRAH
3. MUHAMMAD IZZ AZFAR
4. eh, belum ada. hehehe...

join ye ina.
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail September 24, 2012
ala,, nak bagi nama sepupu boleh tak,, hehe,, dzul name dia,, dkat 2 tahun kot umur dia,,,, hehe
ieyda ieyda September 24, 2012
nk join jgk lah...

adam irfan
ieyda ieyda September 24, 2012
aleesya imani - 1 thn
fieda fieda September 24, 2012
ermm..maira umur 4 tahun so masih layak la join..hehehe

Nama anak ; HUMAIRA IMAN BT MOHD RAFLI

UMUR : 4 TAHUN
cik bubble a.k.a yoes cik bubble a.k.a yoes September 24, 2012
salam tuan tanah..sibuk bw jumpa pulak blog ni kebetulan ada GA..nak cuba nasib

nama anak : Aqiel Najwan bin Saizulazmil
kak tini (umialya) kak tini (umialya) September 24, 2012
nak jugak...

Nur Alya Afiqah - 3T...
(Alisha, kita kawan mau??? ngehhhhhh...)
mummy_ayu mummy_ayu September 24, 2012
wah..senangnya..nak join..
for my princess
Iris Nur Delisha ~ 4 tahun..
tq!! (alisha ~ delisha..kan dekat2 tu..pilih kita ek..)
mama aryan mama aryan September 24, 2012
akak nak try join lah..mana tau ada rezeki..

1.Adam aryan - 3t
2.Adrien aryan - 10bln
Myra Jay Myra Jay September 24, 2012
1. Muhammad Firas Bin Mohd Syukran (2yrs++)
2. Muhammad Ilhan Bin Mohd Syukran (7bulan)
akilla ibrahim akilla ibrahim September 24, 2012
salam..nak juga kasi anak sedara..hehehe

Tuah Eid Fahri - 1 tahun
aku eryati aku eryati September 24, 2012
1.Dania Eryati (4T)
2.Danish Rhamizan (3T)

sy try join..heheheh
NoEn NoEn September 24, 2012
nak jugak...hehe

alya adriana 3T :)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI September 24, 2012
olo..takde anak mahupun ank sedara..
dak-eiza dak-eiza September 24, 2012
tetibe nak join
anak sendiri dan anak sedara
buleh kot (",)

1. Afiya Intisyar Binti Shamsani (2t)
2. Nurshadrina Binti Muhammad Shah (2t)
3. Muhammad Shabil Bin Muhammad Shah (3t)
Kakzakie Kakzakie September 24, 2012
Anak kakak dah 9 tahunlah Intan. Tak apa bagi anak yg masih kecik. Tumpang seronok juga. Murah rezeki suka bersedekah nie Intan..
Masya Masya September 24, 2012
nak join jugak.. xtaulah amir muat x baju umur 4t tu hihihihi ..

muhammad amir hazim
Mama Adam Mama Adam September 24, 2012
yeay!!!!
nk join ina

Adam bin hasrimy - 4 tahun.



Tihara Tihara September 24, 2012
akak nak join lah..seronok plak ramai2 ni...nama anak buah akak Ammar Rizky baru 6 bulan :)
Salmi Khairil Salmi Khairil September 24, 2012
nak join jugak..selalu terlepas jer GA IB, harap kali nie terpilih...

1. Haiman Akmal
2. Muhammad Ashraf Najmi
3. Noornizamizan


banyak nyer Be..mesti bestkan,rezeki
Mira Adzlia Mira Adzlia September 24, 2012
anak sndri xde..ank buah pun xde..hukhukhuk
Azi Azi September 24, 2012
sy join...

nama anak :

1. Aizara Nur Sofea
2. Muhammad Amrullah Hakeem
syiela syiela September 24, 2012
Join juga :)

Muhammad Darwisy Iqbal
MaZaRa MaZaRa September 24, 2012
Tetiba singgah sini bleh gak join yea.....Saje suka^2 mane tau ader rezeki anak....:)-

Nama Anak : NurZara Rania Amanina Bt Safarin (1 tahun 3 Bulan)
ayut ayut September 24, 2012
anak xde..nk sedara nk tepek gak..!hihihi

1)adam fahim

:)
shura shushi shura shushi September 24, 2012
Sudah kahwin tapi belum ada rezeki lagi, letak nama anak buah eh

1)Nuralya Atiqah
2)Aqil Asyraf

:))
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) September 24, 2012
nak kasi anak sedara hehe.

Nur Qaireen Zuyyin (2 yrs ++)
lizz lizz September 24, 2012
nak join jugak hehe
Qaysara zulfaa ezzehra 3tahun
zachflazz zachflazz September 24, 2012
wah, baik sekali Kau, Intan.
saya nak menyimak saja dulu. kasihan Intan nanti harus berkirim ke Indonesia jika saya menang, hehe..
nenot nenot September 24, 2012
nenot nk join :) guna name ank sedara

1. muhammad dasuki bin shamsuddin
2. syafia umairah binti sukri
3. muhammmad syahmi bin sukri
DuNia KeBaHaGiaaNKu....... DuNia KeBaHaGiaaNKu....... September 24, 2012
nak join.....

1.muhammad aiman afifi
2.muhammad hijjaz
3.sumayyah
Masz Sidek Masz Sidek September 24, 2012
good luck... good luck untuk peserta yg join...
ieda ieda September 24, 2012
hari tuu joint
x der rejeki .. kali nie sukee nak joint layie

putri nur fatin sabriena
putra muhd saiful zahrien

anak saudara sorang aje

raihan zuhaira .. kalau dpt lahh ;))
Si Matatajam Si Matatajam September 24, 2012
Harap ada rezeki putera M ni

Muhammad Naufal Khalish (4thn)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 24, 2012
nak letak nama babychenta lah...

Nurul Hasanah Binti Aswan
Salmiza Salmiza September 24, 2012
wah...bestnya GA ni..
Nak join jgk...nama anak kite..

QALIFF NAUFAL BIN MOHAMAD HAFIS -3T
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa September 24, 2012
Nak JOIN Jugak utk anak sedara

1) Aizul Putra Anuar - 3 THN
2) Mohamad Qhazeem - 1 THN

tq
azizah :) azizah :) September 24, 2012
nak join gak..nama anak sedara

1. Nur Alia Safia
2. Muhammad Haikal Danial 2years


tahniah kak! BE baru..
9n0L4 9n0L4 September 24, 2012
name anak² sedara

1) muhammad nabhan fahimi
2) wan affan

join. ;)
Haryati Faizal Haryati Faizal September 24, 2012
yeye! nak join....

Muhammad Fawwaz Firdaus 2yrs
Mrs Velentine Mrs Velentine September 24, 2012
Nak join...

1.Mohamad HaikalFaiz(5thn)
2.Ayu Syamirah(5thn)
3.Wani Syazwana(2Thn)

Tahniah dpt BE...
iWani'S iWani'S September 24, 2012
Nak join gak la..mane tau rezeki anak2 sedara...hehehe

1. Shahrul Ridhuan (6thn)
2. Shahrul Naim (5thn)
3. Shahrul Mubarak (4thn)
4. Shahrul Akhiar (2thn)
5. Nur Aini Masykura (11bln)-leh gak kn?hehe...
~emi~ ~emi~ September 24, 2012
Nak join jugak! Untuk anak2 sedara. Mana tahu bertuah nnt. Hihi


1. Nur Aina Farisya (5T)
2. Che Aina Maisarah (4T)
3. Muhammad Danish Haiqal (3T)
4. Nur Annisa Elena (10Bulan)


Maaflah saya taruk sampai 4 orang. Diorang ni umur tak sama tapi saiz tubuh lebih kurang sama je, kecuali yang umur 10bulan tu .
fiza fiza September 24, 2012
Nak join. Esok bday qahirah. Mana tau ada rejeki >_<.

QAHIRAH BINTI HUSAINI

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ September 24, 2012
nak join!!

Nur Rania Husna - 2 tahun
shahida shahida September 24, 2012
nama anak : muhammad amirul darwisy bin abdul harith

umur : khamis nie 27hb sep genap 2 tahun

insyaAllah kalau ada rezeki anak..amin
ShimaSalleh ShimaSalleh September 24, 2012
Cantik2 baju pilihan Alisha tuh... Pandai Alisha pilih hihihi...
Terjah jugak lah...

MOHAMAD AQIL JOHARI 3THN

:))
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa September 24, 2012
nak join nak join!!!!

just nak try luck :)

anak sendiri :

Qisztina Araeisya ( 3T )
Amsyar Hafiz ( 2 ++ T)
Zhariff Izzat ( 1 ++ T)

:)
Nora Karim Nora Karim September 24, 2012
nak join juga...

Alisya Farha Kamarul Irwan...
2 tahun...
nanakimie nanakimie September 24, 2012
eh ingat nana da terlepas tadi,hee..:)

ni nama anak sedara nana

-nuril azim
-nuril aufi
-nuril aisy

hope ada rezeki anak buah nana dapat baju comel:)
nazirah (^_^) nazirah (^_^) September 24, 2012
nak join juga..anak sedaraku yg cumelll ;-)
Muhammad Adam Yusuff
LYAfrina LYAfrina September 24, 2012
nak cuba jugak...

Nur Fasya Afrina - 4Y
deno deno September 24, 2012
assalamualaikum akak... deno mintak maaf sgt2.. lama betul tak menyinggah kat sini.. skrg deno sihat sikit.. alhamdulillah ubat antibiotik yg doc kat spital bagi berkesan.. syukur sgt sbb kalau tak jadik kena warded.. terima kasih jugak kat akak yang mendoakan kesihatan deno... :)

rindu nak dtg sini.. nak tahu keadaan akak, alisya.... akak makin cantik.. alisya makin comel.. betul la org ckp ibu yang mengandung mesti makin cantik! :)

sebenarnya final exam deno dah makin hampir, takut jugak... hihi.. maklum la ini sem terakhir dan sgt susah.. harap2 deno lulus semua... oh ya, deno nak inform juga, deno jarang sikit dpt dtg sbb deno nak buat preparation utk exam tu.. nanti bila dah abis exam, bleh la deno slalu dtg sini jenguk akak dan alisya... salam peluk cium dari kakdeno utk alisya ya akak :)

akak, deno pun nak join mini giveaway ni kak.. hehe.. first time join, biasanya selalu tak sempat.. oleh kerana deno dah xde adik yg masih kecil.. deno sertakan nama anak buah deno, si adam khaleef.. harap bertuah kali ini.. amin!! ^_^

NAMA : ADAM KHALEEF BIN SYAMSUL NIZAM
UMUR : 4TAHUN

♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ September 24, 2012
Salam Ina..rajinnya buat mini Giveaway.Emm..anak2 k.atie dah besau2 semua..Joinkn nama anakbuah k.atie yg kecik2 tu ya.


1.Muhamad Aqmar harraz
2.Nur Affrienna Hasya
3.Izham Zafran Naqeem
4.Izham Naufal Syazmeer
5.Khasif Damia
6.Amsyar safiey

Semoga ada rezeki.Aminnn
C'Jai C'Jai September 24, 2012
anak akak takde dah yg buleh pakai saiz ni..tapi nak masukkan nama anak buah....Izz Fathul Ammar... :)
zila manaf zila manaf September 24, 2012
anak tekak leh? ngehhhhh
teratak hati teratak hati September 25, 2012
Sempat tak ni..

Muhammad syafiq hakim bin muhammad hafiz

Hehe..
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- September 25, 2012
tak ada anak .. kawin pon idok .. haha . anak saudara gemuk2 .. kunk kalau dapat mmbazir pulak .. hehe ..
QasehnyaRania QasehnyaRania September 25, 2012
huhu..xsempat nk join..;(

good luck pada peserta semua ;)
ros_reeza ros_reeza September 25, 2012
alamak.. tak sempat nak join.. huhu.. semalam tak buka blog :(
Ema Junaiha Ema Junaiha September 25, 2012
good luck pada semua yg join.
anitadiana anitadiana September 25, 2012
ruginya tak sempat join...semalam ada kursus tak sempat buka blog..apa-apa selamat lah semuanya...best lah ina ne rajin bersedekah...
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa September 25, 2012
ala xsmpat nak join..huhuh..apapun gud luck kamu
Puan Kutu Puan Kutu September 26, 2012
klu aiman dh sah2 tak muat kan baju nie.hehe tp sy ada ank sedara umo 2taun lebih..takde rezeki sbb dh terlepas kan..huhu
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 27, 2012
telepas sudah...comel baju2 tu hehe
wan nurul hezrina wan nurul hezrina September 27, 2012
ala tak sempat join.takperlah.hikhik btw cute baju2 tuh..