Update hadiah yang diterima

Hadiah ni dah lama saya dapat tapi baru nak update.. Sorry yer pada pemberi... (",).. Hadiah ni saya dapat pasal saya meneka dengan betoi dekat blog mereka.. Kebetulan ada teka teki.. tak sangka pulak betoi.. hihi



Tudung 3 segi + baju T-shirt saiz Alisha ni saya dapat dari blog Jemari Suri.. Baju tu ngam2 je dengan Alisha.. dah banyak kali guna pun.. hihii.. cantik (",)


Kerongsang & butang yang warna warni ni saya dapat dari Kak Iza.. Si Alisha ni berkenan pulak dekat butang tu.. dapat dekat dia duk buat main.. last2 saya ambik simpan.. hihii


Kerongsang berbentuk bunga yang comel ni pulak, saya dapat dari Mama Qhayra.. Banyak betoi kerongsang yang saya dapat dari member2 blog.. (",).. Apa2 pun, saya ucapkan terima kasih untuk Jemari Suri, Kak Iza & Mama Qhayra.. (",)

{ 48 comments.. read them below or add one }

muhammad asyraf muhammad asyraf September 15, 2012
wah..banyaknya hadiah.. champion ni :)
misshannajr misshannajr September 15, 2012
murah sungguh rezeki akak :)
kak tini (umialya) kak tini (umialya) September 15, 2012
keronsang & butang berwarna warni akakpn terima.. cantikkan...
Ena's Palace Ena's Palace September 15, 2012
tahniah la...byk tul dpt hadiah...murah rejeki awk...
Riena Haiqal Riena Haiqal September 15, 2012
wah tahniah tahniah... banyak dapat hadiah ye.. (^_^) semua comel2
Norzie hany Norzie hany September 15, 2012
Banyaknya Ina dpt hadiah....Tahniah.
syawalsimpsons syawalsimpsons September 15, 2012
rezeki tu...alhamdulillah...
Kakzakie Kakzakie September 15, 2012
Tahniah dari kakak Intan. Butang tu amat berguna kalau kakak sebab kakak jahit baju sendiri. Buat jadikan mata anak patung Alisha pun boleh. Jadikan hiasan pada baju plain pun boleh. Cantiklah..
anisanis September 15, 2012
salam kak,
boleh tak saya nak dapatkan sebutharga untuk sewa ruang iklan dlm blog akak?

email sy: anishaniza88@gmail.com

tq
Mummy Akmar Mummy Akmar September 15, 2012
Salam Kenal...

Wah tahniah dapat hadiah GA!

Mummy DONE follow. Nanti rerajin singgah blog Mummy and follow back yea

Take Care Sis
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat September 15, 2012
Cr pun kadang2 tak sempat update hadiah hihihi lawa tudung...
TiranaAduka TiranaAduka September 15, 2012
Assalamualaikum wbth...
pekabar Intan.......?
adyna adyna September 15, 2012
wow best nyer..akak suka button tue la comey :)
Wanieys Wanieys September 15, 2012
murah rezeki kak ina & alisha :)
Sally Yatiey Sally Yatiey September 15, 2012
Banyaknya hadiah yang diterima dari blogger..
Si Matatajam Si Matatajam September 15, 2012
Alhamdulillah murah rezeki Ina...
azizah :) azizah :) September 15, 2012
tahniah kak! murahnya rezeki akak :) Alhamdulilah yer..
ieda ieda September 15, 2012
seronok lah alisya .. dpt apa yg dia suke ;)
Haryati Faizal Haryati Faizal September 15, 2012
beshnye...suke tengok butang warnawani tu....
Cik Nur Cik Nur September 15, 2012
murah rezeki akak.. :)
lepas ni, sentiasa di murahkan rezeki lagi.. amin..!
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC September 15, 2012
warghhh.. syoknyer... murah rezeki... Allhamdulillah..
Dylla Abas Dylla Abas September 15, 2012
mesti semangat nk berblog makin b'tambah lepas dpt hadiah2 ni kan :)
fieda fieda September 16, 2012
ctknya tudung purple tu..gilo kak fieda tgk..hihi..maklum lah fanatik purple katakan..
fieda fieda September 16, 2012
iklan takdok nok klik2..
~Cik Sweety~ ~Cik Sweety~ September 16, 2012
wahh..murah rezki mama alisya..tahniah yea kak..lama tak sggh cni.. moga akak n baby dlm perut tu sehat yea..(^_^)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 16, 2012
byknye hadiah yg Ina dpt ye..
rezeki..hehe..

dtg klik2 sni..
nk hp nokia lumia yg br tue la... >_<
Puan Kutu Puan Kutu September 16, 2012
sekali tiga tu update.mmg byk betuilah hadiah yg ina dpt..:)
Tihara Tihara September 16, 2012
wahh jadi koleksi keronsang :)
syiela syiela September 16, 2012
rezeki kan.. alhamdulillah
eita eita September 16, 2012
rezeki tu...
comel2 belaka
jaakechik jaakechik September 16, 2012
tahniah dear...hehe..untung blogging kan? dpt ramai kenalan, dpt duit dan hadiah jugak..heee
NoEn NoEn September 17, 2012
alhamdulillah murah rezeki kan
caliph shuriken caliph shuriken September 17, 2012
smoga trus murah rezki, kak ina ^^
MamaEma MamaEma September 17, 2012
semakin bertambah koleksi dr blog kan
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- September 18, 2012
mee tak pernah menang .. kalau menang pon owg tak bagi hadiah . kne tipu . huk
LYAfrina LYAfrina September 18, 2012
tahniah..murah rezeki ina kan..
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P September 18, 2012
mesti dah banyak hadiah koleksi dari menang blog kan :)
nur anis nur anis September 18, 2012
tahniah kak..tak payah beli kerongsang dah..:)
Mira Adzlia Mira Adzlia September 18, 2012
best2...sonoknye byk dpt hadiah...
Azi Azi September 18, 2012
seronoknya dapat hadiah...
9n0L4 9n0L4 September 24, 2012
amboiiii. kiutnye baju tu. padan pulak dgn alisha tu ye. ;)