Rezeki Berblog.. (",)



Alhamdulillah... hari ni saya dapat lagi cashout Nuffnang untuk kali yang ke 5... Tapi jumlah dia takdalah banyak pun.. sekadar RM50.05 tapi dah tolak RM1, so, dapatlah RM49.05... hihi.. 2 bulan baru dapat RM50.. ni pun harapkan orang klik, earning dari BE tu sikit je lah.... BE dekat blog saya dah lama habis... tu yang saya terus cashout.. malas nak tunggu lama2... (",)

Simpan dalam bank boleh jugak membiak.. hehhe...  Lagipun duit income saya berblog ni, akan digunakan untuk anak2 saya... Dah nak bersalin ni, at least bolehlah topup apa yang patutkan... Lagipun, dah lama saya tak guna duit Nuffnang ni.. hanya cashout pertama & kedua je dah belanja.. yang lain tu saya simpan termasuklah cek dari Exabytes.. (",)

Apa2 pun, saya ucapkan TERIMAKASIH dekat u all yang sudi jenguk blog saya (^_^)



{ 50 comments.. read them below or add one }

Tihara Tihara September 28, 2012
alhamdulillah seronoknya ina..akk nye dah stop..sbb uffy majuk kut, kan sblom ni byk problem..kiki :)
Saleha Saleha September 28, 2012
tahniah.. pandai buat duit
Myra Jay Myra Jay September 28, 2012
Tahniah ye Ina, dah 5x cashout..
Blog Myra dah 2 bulan takdak BE, nak cashout tak lepas lagi ;)
Mrs Lurve Mrs Lurve September 28, 2012
rezeki lagi...alhamdulillah..
eB eB September 28, 2012
2 bln jerk dpt 50? wahhhh kencang tuh rezekinyer...
kami sthn pn blom tentu dpt 50. hik3
Hilmirda Daud Hilmirda Daud September 28, 2012
Alhamdullilah rezeki...
Semoga dimurahkan rezeki lagi selepas ni.
PinkUmmi PinkUmmi September 28, 2012
tahniah kak Ina...

hehehe first time nih nak besekan pgil kak ina....
Mak Wardah Mak Wardah September 28, 2012
Intan, jujur akak sampai sekarang tak faham benda2 ni...hihihi, take care
adyna adyna September 28, 2012
rezeki kan ina..dok umah pun leh cr duit ;)

akak tunggu pasni nak cashout..duit ritu dah dapat :)
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha September 28, 2012
alhamdulillah rezki anak2 yer.. :)
lynn kamarul lynn kamarul September 28, 2012
ina... syok la duit masyuk tiap2 bulan ++ rezeki alisha ngan adik dia lah tu
Masya Masya September 28, 2012
murah rezeki ina, alhamdulillah...
pinky pinky September 28, 2012
Rezeki betul....bestnyer....
kakcik kakcik September 28, 2012
Cek terakhir yang kakcik claim dari Nuffnang dah hampir dua bulan belum juga sampai lagi. :(

Sekarang nak dapat satu BE pun susah...
fieda fieda September 28, 2012
dah cukup ye ina..cepat plk dia update..ingatkan hari isnin baru updated..ok la dpt jugak cashout..
ieda ieda September 28, 2012
alhamdulillahh dikk
rejeki walau hanya rm50
sape nak bagi kan

akak lakk ada masuk dlm bank , tapi x lama rupenya ekeke ;)
aku eryati aku eryati September 28, 2012
wah dia dah cash out...xpe sikit..janji hasil blog tu yg bermakna kan...
Riena Haiqal Riena Haiqal September 28, 2012
Alhamdulillah rezeki anak2.. (^_^)
SumeSakan SumeSakan September 28, 2012
alhamdulillah...rezeki2..hehehehe lama x komen sini....selamat bertemu kembali...cehhh poyos aje kenyataan ku ini....ehehehehe
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna September 28, 2012
alhamdulillah..,murah rezeki anak2 kan..best betul..
sue zainun sue zainun September 28, 2012
:) moga lebih murah rezki ina..insyaallah..
Mrs Velentine Mrs Velentine September 28, 2012
alhamdulillah...syukur...cubit2 sini.
Cik Nur Cik Nur September 28, 2012
alhamdulillah..rezeki adik alisha.. :)
Nora Karim Nora Karim September 28, 2012
alhamdulillah rezeki sampingan...
PinkUmmi PinkUmmi September 28, 2012
alhamdulillah rezeki...bila la nak merasa...wlupun tak mengaharap sgt..rezeki tuh pas datang...
fiza fiza September 28, 2012
Tahniah...Rezeki. Saya tak bley cash out lagi sbb baru ada RM17 >_<.
Mama Adam Mama Adam September 28, 2012
Bestnya! My-adam baru cash out sekali. Alhamdulillah... Itu pun, lama tau. Lapan bulan!
Puan Kutu Puan Kutu September 28, 2012
Alhamdulillah..sikit byk tak penting,yg pntg rezeki.sape nak bg kan.hikhik
Azi Azi September 28, 2012
rezeki tu..alhamdulillah.. sy tahun pertama berblog income sen sen jer.. hihihi..
azizah :) azizah :) September 28, 2012
Alhamdulilah kak.. rezeki :) rezeki...
mama aryan mama aryan September 28, 2012
alhamdulillah rzeki anak2..akak baru je nak letak iklan,belumada hasilnya lg,insyaAllah nanti ada la..hehe
Haryati Faizal Haryati Faizal September 28, 2012
beshnya, semua tu rezeki anak-anak kan...
shidaR shidaR September 28, 2012
alhamdllah akak :)
rezeki blg akak hehee :)
shida rajin juga klik2 akak nye tuttt..shuss..hehee..nnt depa tau..hehe..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 29, 2012
arghhh..jelly gila...eca 3minggu lagi kot ble cashout..sila2x teruskan meng"ehem". :P
Si Matatajam Si Matatajam September 29, 2012
Alhamdulillah...moga rezeki anak2 Ina akan makin melimpah ruah....
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan September 29, 2012
yeay! nanti boleh belanja alisha mainan. hehe
ayut ayut October 01, 2012
rm50 klu kumpul mmg berlambak jd ye kak ina...nnt leh kumpul lg kak :)
ros_reeza ros_reeza October 01, 2012
Alhamdulillah :) Tahniah Kak Ina :)
sal ya sal ya October 02, 2012
alhamdulillah... rezeki je walaupun sikit.
wan nurul hezrina wan nurul hezrina October 02, 2012
arituh 25.09.2012 nurul dah cash out nuffnang 1st time.semyum lebar..tak pernah cash out lagi.alhamdulillah dah cash out 1kali..senangjer rupanya nak cash out.nnt dpt cek nurul kasi entri..hikhik
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda October 10, 2012
rezeki Ina & anak2 la tue.. alhamdulillah.. ^_^
9n0L4 9n0L4 October 22, 2012
dah fed up dgn nuffy ni. huhu. tak reti nak update². ;)
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal June 19, 2013
Alhamdulilah...ada rezeki dari nuffnang.. kekadang mselim3 suka baca entry lama2...

mselim3

pls: baca dan kaji, bagaimana nak pikat nuffnang nie....hheheh