Senarai nama peserta Mini Giveaway #7

Sila semak nama anak or anak saudara u all ada tak ye.. Saya bagi tempoh hingga pukul 7 malam ni je.. Jika takda apa2 bantahan, malam ni alisha akan cabut undi & esok pagi saya akan umum pemenang.. so, alert dengan entry pengumuman pemenang tu yer... Takut nanti alisha akan buat cabutan lagi sekali... heheh

Sal ya
1. Nur Ismahani Alya
2. Nur Anis Insyirah
3. Muhammad Izz Azfar

Nur Mujahidah Ismail
4. Dzul

Ieyda
5. Adam Irfan
6. Aleesya Imani

Fieda
7. Humaira Iman

Cik Bubble a.k.a Yoes
8. Aqiel Najwan

Kak Tini (Umialya)
9. Nur Alya Afiqah

Ummu Muhammad
10. Muhammad

Mummy_ayu
11. Iris Nur Delisha

Mama Aryan
12. Adam aryan 
13. Adrien aryan

Myra Jay
14. Muhammad Firas
15. Muhammad Ilhan

Akilla Ibrahim
16. Tuah Eid Fahri

Aku Eryati
17. Dania Eryati 
18. Danish Rhamizan

NoEn
19. Alya Adriana

Dak-Eiza
20. Afiya Intisyar 
21. Nurshadrina 
22. Muhammad Shabil 

Masya
23. Muhammad Amir Hazim

Mama Adam
24. Adam 

Tihara
25. Ammar Rizky

Salmi Khairil
26. Haiman Akmal 
27. Muhammad Ashraf Najmi
28. Noornizamizan

Azi
29. Aizara Nur Sofea
30. Muhammad Amrullah Hakeem

Syiela
31. Muhammad Darwisy Iqbal

MaZaRa
32. NurZara Rania Amanina

Ayut
33. Adam Fahim

Shura Shushi
34. Nuralya Atiqah
35. Aqil Asyraf

Bazilah (^0^)
36. Nur Qaireen Zuyyin

Lizz
37. Qaysara zulfaa ezzehra

Nenot
38. Muhammad Dasuki 
39. Syafia Umairah
40. Muhammmad Syahmi

41. Muhammad Aiman Afifi
42. Muhammad Hijjaz
43. Sumayyah

44. Putri Nur Fatin Sabriena  
45. Putra Muhd Saiful Zahrien  


46. Muhammad Naufal Khalish

47. Nurul Hasanah

Salmiza
48. Qaliff Naufal

NugRuL SakuRa
49. Aizul Putra Anuar 
50. Mohamad Qhazeem 

Azizah :)
51. Nur Alia Safia
52. Muhammad Haikal Danial 

9n0L4
53. Muhammad Nabhan Fahimi
54. Wan Affan 

Haryati Faizal

55.  Muhammad Fawwaz Firdaus

Mrs Velentine
56. Mohamad Haikal Faiz
57. Ayu Syamirah(5thn)
58. Wani Syazwana


iWani'S
59. Shahrul Ridhuan 
60. Shahrul Naim 
61. Shahrul Mubarak 
62. Shahrul Akhiar 
63. Nur Aini Masykura

64. Nur Aina Farisya 
65. Che Aina Maisarah 
66. Muhammad Danish Haiqal 
67. Nur Annisa Elena

68.  Qahirah

69. Nur Rania Husna

Shahida 
70. Muhammad Amirul Darwisy

 ShimaSalleh
71. Mohamad Aqil Johari

QA's ~ mamapapa
72. Qisztina Araeisya 
73. Amsyar Hafiz 
74. Zhariff Izzat

Nora Karim
75. Alisya Farha

Nanakimie
76. Nuril Azim
77. Nuril Aufi
78. Nuril Aisy

79.  Muhammad Adam Yusuff 


LYAfrina
80. Nur Fasya Afrina

Deno
81.  Adam Khaleef 

Azatiesayang
82. Muhamad Aqmar Harraz
83. Nur Affrienna Hasya
84. Izham Zafran Naqeem
85. Izham Naufal Syazmeer
86. Khasif Damia
87. Amsyar safiey 

C'Jai
88. Izz Fathul Ammar

Teratak Hati
89. Muhammad Syafiq Hakim


P/s : Kenapa tak boleh preview entry sebelum publish yer... U all ada masalah ni tak?



Senarai nama peserta Mini Giveaway #7

{ 45 comments.. read them below or add one }

Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 25, 2012
alhamdulillah,ada nama babychenta.heheheh..


akak,xleh preview napa eh?..means dri draft tu kn?.leh je a...hehehe
Ummu Muhammad Ummu Muhammad September 25, 2012
no 10 jual! ;)

p/s: tak try lgi rini sbb takde entry lagi hehe
fieda fieda September 25, 2012
harap mengena la..susah nama nk kena dlm ga ina ni..
fieda fieda September 25, 2012
ina..kak fieda ok boleh preview tp cuma tak suka lepas jer publish dia tak keluar mcm yg dulu...dia keluar kat tempat semua post2 kita...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI September 25, 2012
wah..ramai join..

eh, ok je kak leh preview..
ayut ayut September 25, 2012
ayut punye ank sedara ada...hihi.no.33

aik..xleh review kah?ayut boleh lg..takkan dh byk post jd xleh review kot..pelik...
Kesuma Angsana Kesuma Angsana September 25, 2012
tahniah pada yg berjaya nnti ye!
Kakzakie Kakzakie September 25, 2012
Siapalah yg dapat t-shirt tu agaknya.
Ibu Lala Ibu Lala September 25, 2012
alamak..nape tak tahu pun ada contest ni. nak join jugak. boleh join lagi ke nih..cane nak join...?
Mrs Velentine Mrs Velentine September 25, 2012
wah jauhnya no. 56 57 58...cubit2 sini
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) September 25, 2012
nama bazi ada! hehehe alisha, buat cabutan bebaik yer hehe
mama aryan mama aryan September 25, 2012
alhamdulillah..nama anak2 akak ada,kalu ada rezeki insyaAllah dpt baju hihi
fiza fiza September 25, 2012
Ada nama >_<.

Biasalah ina. Saya pon pernah kena. Kekadang boleh preview kekadang tak bley.
Ema Junaiha Ema Junaiha September 25, 2012
giveaway apakah ini,..hehehe..terlepas sudah..
ieda ieda September 25, 2012
alhamdulillahh ada nama

ps : eh eh .. ok je dik .. akk leh je preview dulu sblm publish .. cer buat banyak kali atau refresh kan page tuu
azizah :) azizah :) September 25, 2012
Oyeah ada di situ

Jijah boleh jer preview kak
Sally Yatiey Sally Yatiey September 25, 2012
Goodluck untuk yang join..
Azi Azi September 25, 2012
ada.. 29 & 30... hi3
Si Matatajam Si Matatajam September 25, 2012
Harap2 Alisha pilih no.46 ye dear.. Hi hi..
zachflazz zachflazz September 25, 2012
congrats untuk pemenang semuanya.
sal ya sal ya September 25, 2012
ada semuanya. akak punya okay je ina. blh je preview.
PinkUmmi PinkUmmi September 25, 2012
hehehe..tak tau pun ade mini giveaway yg nih....

p/s sy leh je preview entry sblm publish
Haryati Faizal Haryati Faizal September 25, 2012
yey nama fawwaz ada...no.55
lizz lizz September 25, 2012
nama qaysara ader suker....
lizz lizz September 25, 2012
suker, qaysara tersenerai....
Myra Jay Myra Jay September 25, 2012
Ok ada dalam senarai..

Myra boleh je review sblm publish, mungkin 'hang; kot masa tu.
QasehnyaRania QasehnyaRania September 25, 2012
wah..good luck utk semua..
boleh je su baru buka tak sat.
singgah petang =)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat September 25, 2012
good luck untuk semua...tak sempat cr join..
nanakimie nanakimie September 25, 2012
pernah jgk xboleh preview sis...dok kata error je,try banyak kali baru boleh,hee....nana rasa line u nana ni yang slow:)

btw gudluck anak2 buah maklang:)
nanakimie nanakimie September 25, 2012
pernah jgk xboleh preview sis...dok kata error je,try banyak kali baru boleh,hee....nana rasa line u nana ni yang slow:)

btw gudluck anak2 buah maklang:)
eita eita September 25, 2012
seoga berjaya semua...

ita dah makin jauh ketinggalan...jenuh lah kena baca banyak2 ni
:)
LYAfrina LYAfrina September 25, 2012
fuhh..mudahan ade rezeki buat asya
Nora Karim Nora Karim September 25, 2012
mujur ada nama alisya (no 75) ingat dah cabut undi tadi... tekejut... hahaha
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 26, 2012
xleh preview? leh je dear.. Ina still xleh ke?
Cik Nur Cik Nur September 26, 2012
GA ni nur terlepas ni...huhuhuh..xpe..bulan depan nak cuba join..huihi..

tapi kalau nak join pun xboleh ni, nur xde ank..jijijiji
Puan Kutu Puan Kutu September 26, 2012
aduh terlepas lg mini ga ina nie..:)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 27, 2012
ramai gak yg join yer...sedap2 jer nama anak dorang :)
9n0L4 9n0L4 October 22, 2012
langsung tak alert kot. hadoiii. ;)