Pengiklanan di blog IntaNBerliaN

Entry ni saya tulis untuk rujukan saya & mereka2 @ Blogshop yang sudi letak iklan di blog saya di masa akan datang (",)

Saya ada sediakan ruang iklan di bawah header & sidebar blog saya...

Saiz Banner : 125 x 125
Sewa bulanan : RM 5 tak kira di sidebar or bawah header
Bayaran : Dalam tempoh seminggu selepas saya tempek banner u all dekat blog saya.. dengan kata lain, tempek banner dulu, bayar kemudian.. hihi

Jika ingin saya buat entry untuk review produk or blogshop u all pun boleh.. Ohya, kalau u all nak buat entry review sendiri tapi nak post di blog saya pun boleh.. Bayaran kita boleh bincang yer..  (^_^)

Cara Bayaran : Bank in ke dalam akaun Maybank.. Saya guna bil so tak boleh la nak buat bayaran cara topup.. (^_^).. No akaun, saya bagitahu kemudian... (",)

Cara Contact Saya : 
Emel : zarina_naniey@yahoo.com.my
Facebook : zarina tazari

BAWAH HEADER

http://www.jubahgorgeous.com/   Start 08/02/2012 Last 08/02/2014 DONE PAYMENT RM 60
  
http://mimialya.blogspot.com   Start 01/07/2013 Last 31/12/2013 DONE PAYMENT RM 30

http://momsolutionstore.com/  Start 27/06/2013 Last 27/12/2013  DONE PAYMENT RM 30
  
http://nourain-ruzalila.blogspot.com/ Start 25/12/2013 Last 25/03/2013  Payment?

http://naylishaboutique.blogspot.com/ Start 25/12/2013 Last   Payment?

SIDEBAR



 P/s : U all boleh inform saya berapa bulan u all nak letak banner di blog saya.. samada sebulan or dua bulan sekaligus or apa2 je... (^_^)


{ 40 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur 26 September, 2012
alhamdulillah..mencurah2 rezeki kaklong alisha dan baby.. :)
Riena Haiqal Riena Haiqal 26 September, 2012
selamat berbisnes.. (^_^)
Ema Junaiha Ema Junaiha 26 September, 2012
ok..kalau akak tak sedar date dah watamat...ina inform akak yer..nanti akak bayar untuk 2 bulan dulu
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 26 September, 2012
bestnye dh ade ruang iklan utk blogshop2.. hehe...
Tihara Tihara 26 September, 2012
akak kena bank in bila yea..nanti ina inform k.. :)
Cikgu Ma Cikgu Ma 26 September, 2012
waaa...bsines baik punya..hehe...
Saleha Saleha 26 September, 2012
rancang nak buat part time bisness jugak, nnti bolehlah wat iklan dalam blog ina ni juga..
Everything's Everythings Everything's Everythings 26 September, 2012
Semoga rezeki mencurah2 ^^
bestnya dpt byk UV
Mrs JemariSuri@mama QiSha Mrs JemariSuri@mama QiSha 26 September, 2012
wah bertambah rezeki utk baby baru ...tahniah..
kak tini (umialya) kak tini (umialya) 26 September, 2012
akakpn nak masukkan iklan gak, cuba 2 bulan dulu

http://mimialya.blogspot.com/p/kopi-barli-5-dalam-1-smart-herbs.html

Aju Mohit Aju Mohit 26 September, 2012
Alhamdulillah perkembangan yang bagus untuk blog Ina ;)
Azi Azi 26 September, 2012
nnti klu sy nak aktif berbusiness bolelah iklankan kat blog intan ni ye...
~Cik Sweety~ ~Cik Sweety~ 26 September, 2012
murah rezki alisya n adknya..hehe
Mama Adam Mama Adam 26 September, 2012
Seronoknya! Tgk uv orang tinggi
maya amir maya amir 26 September, 2012
hi ina:) maya here..dah follow awak:) tq sudi letak banner saya.. nanti kite keep in touch ye dear..

simply moi is my personal blog
e-mayaonlinebiz tu - biz blog..heheh..

slmt berkenalan:)

fieda fieda 27 September, 2012
wah..makin berkembang pesat ni..dh bukak kat sidebar jugak..tinggi betul permintaan kat blog ina ye..cayalah..
kak tini (umialya) kak tini (umialya) 27 September, 2012
tk, cuba klik tp tak jmpa link, mgkn akak silap kot... hihihi
sal ya sal ya 27 September, 2012
rezeki ina. alhamdulillah.
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse 27 September, 2012
bestnye.. nak tumpang jugak boleh? tp biz masih dalam percubaan, belum ade page yg proper.. insyaAllah dalam masa terdekat ni. harap masih muat lagi nak tepek iklan kat sini nnt..reserved boleh?hahah.. nnt x muat, tambah tapak iklan k. :)
Myra Jay Myra Jay 27 September, 2012
Tahniah ye Ina, alhamdulillah ada jugak side income kan :)


Blog Myra pun ada gak yang tanya nak letak iklan tapi tak reti lak nak buat kotak iklan macam Ina ni :)
ayut ayut 27 September, 2012
tu dia..berbisnes sudah..hihihi.tgk trafik akak,menangis ayut..hahaha :)
Marya Yusof Marya Yusof 27 September, 2012
Wahhhhhh...kagum2 :))

Tahniah IB sebab manage to get all this :))
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief 27 September, 2012
wah uv kak ina tinggi la....ramai betul pemintaan kt blog kak ina ni..murah rezeKI..:)
nur anis nur anis 27 September, 2012
waa..banyaknya UV akak..:)
syiela syiela 27 September, 2012
alhamdulillah rezeki mencurah2
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY 27 September, 2012
beshnya mmg tinggi UV di blog Ina,
Alhamdullillah, Moga terus suksess ye
wan nurul hezrina wan nurul hezrina 27 September, 2012
wahh bagusnya untuk promosi blog.akan nurul fikirkan yea..tapi kalu berminat nurul sms terus.hihi kan ada num ina..buat 3 4 bulan sekali gus tapi ina kena remindlah takut terlajak..
azizah :) azizah :) 27 September, 2012
rezeki kak yer.. selamat berbisness..ek tetiba.. hehe

semoga makin up trafik akak..
Ikmal Ikmal 27 September, 2012
Assalam, tahniah... banyak rezeki erk...
shidaR shidaR 28 September, 2012
nnt shida up kat sini tuk blog shop shida kak hehee :)
9n0L4 9n0L4 22 October, 2012
wahhh. meriah dgn iklan blogshop ehhh. tahniah. :)
Redzuan Ridz Redzuan Ridz 02 April, 2013
assalamualaikum , sy nk sewa iklan 2 bulan boleh .. fb sy => http://facebook.com/redzuan.abdulmuluk


nnti boeh la sent details akaun bank kat inbox sy ..