Memuatkan ...

Pengiklanan di blog IntaNBerliaN

Entry ni saya tulis untuk rujukan saya & mereka2 @ Blogshop yang sudi letak iklan di blog saya di masa akan datang (",)

Saya ada sediakan ruang iklan di bawah header & sidebar blog saya...

Saiz Banner : 125 x 125
Sewa bulanan : RM 5 tak kira di sidebar or bawah header
Bayaran : Dalam tempoh seminggu selepas saya tempek banner u all dekat blog saya.. dengan kata lain, tempek banner dulu, bayar kemudian.. hihi

Jika ingin saya buat entry untuk review produk or blogshop u all pun boleh.. Ohya, kalau u all nak buat entry review sendiri tapi nak post di blog saya pun boleh.. Bayaran kita boleh bincang yer..  (^_^)

Cara Bayaran : Bank in ke dalam akaun Maybank.. Saya guna bil so tak boleh la nak buat bayaran cara topup.. (^_^).. No akaun, saya bagitahu kemudian... (",)

Cara Contact Saya : 
Emel : zarina_naniey@yahoo.com.my
Facebook : zarina tazari

BAWAH HEADER

http://www.jubahgorgeous.com/   Start 08/02/2012 Last 08/02/2014 DONE PAYMENT RM 60
  
http://mimialya.blogspot.com   Start 01/07/2013 Last 31/12/2013 DONE PAYMENT RM 30

http://momsolutionstore.com/  Start 27/06/2013 Last 27/12/2013  DONE PAYMENT RM 30
  
http://nourain-ruzalila.blogspot.com/ Start 25/12/2013 Last 25/03/2013  Payment?

http://naylishaboutique.blogspot.com/ Start 25/12/2013 Last   Payment?

SIDEBAR



 P/s : U all boleh inform saya berapa bulan u all nak letak banner di blog saya.. samada sebulan or dua bulan sekaligus or apa2 je... (^_^)


40 orang suka berlian:

Cik Nur berkata...

alhamdulillah..mencurah2 rezeki kaklong alisha dan baby.. :)

Riena Haiqal berkata...

selamat berbisnes.. (^_^)

Mrs Velentine berkata...

wah rezeki mencurah2

Ema Junaiha berkata...

ok..kalau akak tak sedar date dah watamat...ina inform akak yer..nanti akak bayar untuk 2 bulan dulu

Nisa Greennnpanda berkata...

bestnye dh ade ruang iklan utk blogshop2.. hehe...

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Wahhh...tinggi uv, :-)

Tihara berkata...

akak kena bank in bila yea..nanti ina inform k.. :)

Cikgu Ma berkata...

waaa...bsines baik punya..hehe...

Saleha berkata...

rancang nak buat part time bisness jugak, nnti bolehlah wat iklan dalam blog ina ni juga..

Everything's Everythings berkata...

Semoga rezeki mencurah2 ^^
bestnya dpt byk UV

Mrs JemariSuri@mama QiSha berkata...

wah bertambah rezeki utk baby baru ...tahniah..

kak tini (umialya) berkata...

akakpn nak masukkan iklan gak, cuba 2 bulan dulu

http://mimialya.blogspot.com/p/kopi-barli-5-dalam-1-smart-herbs.html

Aju Mohit berkata...

Alhamdulillah perkembangan yang bagus untuk blog Ina ;)

Azi berkata...

nnti klu sy nak aktif berbusiness bolelah iklankan kat blog intan ni ye...

~Cik Sweety~ berkata...

murah rezki alisya n adknya..hehe

Mama Adam berkata...

Seronoknya! Tgk uv orang tinggi

maya amir berkata...

hi ina:) maya here..dah follow awak:) tq sudi letak banner saya.. nanti kite keep in touch ye dear..

simply moi is my personal blog
e-mayaonlinebiz tu - biz blog..heheh..

slmt berkenalan:)

Eca Dwinky Asha berkata...

maju gila blog dia :)

fieda berkata...

wah..makin berkembang pesat ni..dh bukak kat sidebar jugak..tinggi betul permintaan kat blog ina ye..cayalah..

kak tini (umialya) berkata...

tk, cuba klik tp tak jmpa link, mgkn akak silap kot... hihihi

aimi adilah berkata...

kaya lah akk pas nie =)

-meeSUPERGIRL- berkata...

mantap lah trafik ! hehe

Mia Liana berkata...

wahhh hebat ni....

sal ya berkata...

rezeki ina. alhamdulillah.

Mummy GreenyHouse berkata...

bestnye.. nak tumpang jugak boleh? tp biz masih dalam percubaan, belum ade page yg proper.. insyaAllah dalam masa terdekat ni. harap masih muat lagi nak tepek iklan kat sini nnt..reserved boleh?hahah.. nnt x muat, tambah tapak iklan k. :)

Myra Jay berkata...

Tahniah ye Ina, alhamdulillah ada jugak side income kan :)


Blog Myra pun ada gak yang tanya nak letak iklan tapi tak reti lak nak buat kotak iklan macam Ina ni :)

ayut berkata...

tu dia..berbisnes sudah..hihihi.tgk trafik akak,menangis ayut..hahaha :)

Marya Yusof berkata...

Wahhhhhh...kagum2 :))

Tahniah IB sebab manage to get all this :))

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah uv kak ina tinggi la....ramai betul pemintaan kt blog kak ina ni..murah rezeKI..:)

nur anis berkata...

waa..banyaknya UV akak..:)

syiela berkata...

alhamdulillah rezeki mencurah2

Sally Yatiey berkata...

Tingginya UV

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

beshnya mmg tinggi UV di blog Ina,
Alhamdullillah, Moga terus suksess ye

wan nurul hezrina berkata...

wahh bagusnya untuk promosi blog.akan nurul fikirkan yea..tapi kalu berminat nurul sms terus.hihi kan ada num ina..buat 3 4 bulan sekali gus tapi ina kena remindlah takut terlajak..

azizah :) berkata...

rezeki kak yer.. selamat berbisness..ek tetiba.. hehe

semoga makin up trafik akak..

Ikmal berkata...

Assalam, tahniah... banyak rezeki erk...

shidaR berkata...

nnt shida up kat sini tuk blog shop shida kak hehee :)

kak tini (umialya) berkata...

akak wat pndahan jap lg..

9n0L4 berkata...

wahhh. meriah dgn iklan blogshop ehhh. tahniah. :)

Redzuan Ridz berkata...

assalamualaikum , sy nk sewa iklan 2 bulan boleh .. fb sy => http://facebook.com/redzuan.abdulmuluk


nnti boeh la sent details akaun bank kat inbox sy ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...