TERIMA KASIH kerana sudi baca entry saya + up kan traffic blog saya...

Saya tak tahu nak ucapkan terima kasih dekat siapa.. nama pun takda nak bagitahu.. link pun tak bagi.. so, saya tak boleh nak balas kembali jasa baik awak yang sudi singgah + baca entry di blog saya... (",) 

Saya nak tanya awak.. tulisan di blog saya ni ada mengata awak ke yer?.. ada menyinggung hati awak ke yer?.. 10 jari saya susun mintak maaf jika saya dah lakukan kesilapan tanpa saya sedari.. Saya manusia biasa yang tak pernah lari dari melakukan kesilapan...

Saya berblog untuk catatkan aktiviti anak saya.. aktiviti saya.. apa yang saya tahu saya nak kongsi dengan semua... Rasanya semua yang tertulis dekat blog ni adalah cerita saya.. takda pulak cerita orang lain.. tapi tak tahulah jika tanpa sedarkan... Emmm rasanya dalam blog saya ni, tak pernah pulak saya mengata orang... Apa2 pun saya mintak maaf sangat2.. saya manusia kerdil.. jika awak sudi, boleh je jadi kawan saya... saya lagi2lah sudi jadi kawan awak... (",)

P/s : Entry khas untuk TANPA NAMA & sewaktu dengannya.... 
TERIMA KASIH kerana sudi baca entry saya + up kan traffic blog saya...

{ 57 comments.. read them below or add one }

nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey September 11, 2012
org dengkilah tu.. maybe life die xmcm kak ina punye life.. Pengecut je guna Tanpa Nama ni.

As I know sejak follow blog Intan Berlian ni tak pernah pun keluar pasal sesapa.. Semua pasal Alisha and Kak Ina.

:)
Cik Rongoks Cik Rongoks September 11, 2012
sabar ye kak . lumrah bila berblog . ika pon penah kena :)

teruskan berblog k ^^
kakcik kakcik September 11, 2012
Perkara biasa tu Intan. Mungkin 'orang tu' tak ada apa nak buat! :)
Zie Zie September 11, 2012
Apasal ni Ina.. cik Anoy tu ganggu lagi ker? emm sabar jelah...
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat September 11, 2012
Cik Anon kutut ke?Tak pernah lagi kena gan cik Anon hihihi sabar jerlah Ina..
Wanieys Wanieys September 11, 2012
kenapa ni kak ina?owh tanpa nama yg kak ina gtau kt entry lepas tu ker...

biasa la dgn manusia ni kdg2 kita xboleh nk puaskan ht semua org...sabar jer la...
fazitaismail fazitaismail September 11, 2012
alahai knpa lak tu..
apa TANPA NAMA tu ckp ye..rasa nk tahu je..hehe
mama_umar_maryam mama_umar_maryam September 11, 2012
xperlu mntk maaf ina,,dulikkan tanpa nama tu..hmm
QasehnyaRania QasehnyaRania September 11, 2012
mmmm...siapa kah si misteri itu?nape?
ieda ieda September 11, 2012
uishh kenapa pula nie dikk ??
aduhhh x paham akk

kenapa erkk
setahu akk lah selama baca blog ina nie memang ina x sentuh pasal org lain .. hurmmm kalau ada pendapat2 dan pandangan ina tu yg setuju tuu normal lahhh , kita sesama manusia , mana nak puaskan hati sesama kita punn pendapat dan pandangan berbeza .. hurmm x jadi hal lah kalau itu yg di pelikkan ..

sabar je ina yeee
insyaallah org tuu akan sudi jadi kawan ina ;))
Cik Nur Cik Nur September 11, 2012
alaa kak..abaikan saja mereka2 tu.. mereka adalah inspirasi untuk kita terus berdiri..!

Jangan di sebabkan mereka kita jatuh..

abaikan je kak, diorg mmg pantang nampak org senang...
Riena Haiqal Riena Haiqal September 11, 2012
apsal.. ada yang tersinggung ker? setahu saya walaupun saya baru jadi follower awak dan pembaca tegar blog awak ni, takder pun awak mengata atau memburukn orang lain.. awak always cerita kisah awak dan anak awak.. itu jer.. tetap gak ada yang terasa ker.. biarkan la.. dia salah faham agaknya
syiela syiela September 11, 2012
mesti ada si anon mengacau kan.. lantak dia la ina.. akak dulu pun penah kena.. geram sangatkan.. takpe kurang2 mcm ina kata up juga traffic ni..

dia sangat jeles tu! biarkan dia dengan labunya
fiza fiza September 11, 2012
Alahai...kenapa lah masih wujud manusia yg ada PHD. Abaikan lah ina.
nur anis nur anis September 11, 2012
ada insan tanpa nama lagi ke kak...abaikan je lah ye kak..yang penting, saya nak tengok akak update hari-hari..^__^
syawalsimpsons syawalsimpsons September 11, 2012
sue pon baru kena last week..tp sue tak up entry pasai tanpa nama ni..sebab dier kasi nama mael lambong...cian mael lambong yg dapat nama...mmmmm...sama la maki sana sini...sedey hati tersentap bila baca...kiter tak kaco dier...dier pon sebok la nak kaco kiter kan....tp bila nak up pasai ni, en asbeen tak kasi...katanyer abaikan..org camni tak leh tgk kiter senang...hati sedey...boleh luahkan kat FB je...itupon berkias...tp ado jugak yg mengondem...mmmm...tp abaikan org gini kan...mmg tak leh tgk kiter senang...biarkan dier ngan labu2nyer...
fieda fieda September 11, 2012
la pulok...selama ni aman jer kat sini..bakpe pulok tanpa nama ni dtg wat hal...dengki sgguh dia ke ina..tp pelik dok suke dtg gok masuk sini..kan tak pasal2 dh kasi ina traffik..kan ina.........hihihi
fieda fieda September 11, 2012
iklan takdok la pulok nk klik2..ina..kenapa//cik anon komen mende pulok..aritu kan dia komen perasan kan..kali ni ape pulok..aduhai.
Sally Yatiey Sally Yatiey September 11, 2012
Kenapa ni?
Ada orang dengki ke?
suhaina laui. suhaina laui. September 11, 2012
dengki la tu...jgn endah le...blog ina mmg best
Srikandi  Utara Srikandi Utara September 11, 2012
jgn la pedulikan org yg dengki mcm tu... biasa la dlm kita menulis blog ni, ada yg meluat ada yg xsuka.. yg ptg kita suka apa yg kita buat...

teruskan menaip dan jgn pedulikan org yg dengki tu.. saya rasa ramai lgi yg nak baca blog awk..=)
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail September 11, 2012
semua pasal kak ina dengan your daughter je,,, mana ada pasal yang lain,, grrr,, sape la wat akak sakit hati ni,,
Mrs Velentine Mrs Velentine September 11, 2012
lah kenapa ni...takkan berkongsi cerita kehidupan sendiri pun ada yg terasa
Dylla Abas Dylla Abas September 11, 2012
dah lama sy follow blog ni...tak pernah pula terbaca kisah orang lain selain dari kisah si comel Alisha ni kan..pedulikan la cik Anon tu, takpe...sy dah pernah kena...jgn layan...lama2 diam la dia :)
azizah :) azizah :) September 11, 2012
ekk..siapa pulak cik anon tu... hish... dengki agaknya...huh
Falsya Falsya September 11, 2012
rasenye ina xde pun nak ckp2 psal org..hurmmm..dengki kut..xpe la ina..sabar kayh..
adyna adyna September 11, 2012
ina itu lah akak dah tak letak utk tanpa nama...

coz kalu tanpa nama nie dia komen memang menyakitkan hati jer walaupun kite tak kata dia pun...

sebab tanpa nama nie dia leh cover kite tak dapat jejak dia balik..

akak ok je berkawan ngan ina :)

p/s:pernah down menulis bile kena hentam teruk satu masa dulu..
mama aryan mama aryan September 11, 2012
sebenarnya si dia tu suka nak tau pasal ina,sebab tu dia baca setiap citer yg ina tulis,biarkan je..
Mrs Suriz Mrs Suriz September 11, 2012
su pun pernah jadi camni, xpernah2 cakap pasal org tetiba terasa. tak tahu kenapa.. huhu..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 11, 2012
Salam kak ina..
oo.. ni pasal pengomen tanpa nama tu ke..?
huhuh.. susah jgk klu ada yg tak senang dgn kita ni..

apepun harap2 akak teruskan bersabar..
jika niat kita baik.. insyaAllah ianya akan ok..

Buat si anon tu.. berhentilah jadi pembaling batu yg smbunyi tangan ye..
Semoga erat silaturrahim sesame kita…Alhamdulillah..
ShimaSalleh ShimaSalleh September 11, 2012
Abaikan saje :)
Janji kita happy.. Kalau pikir nanti sakit hati :))
lynn kamarul lynn kamarul September 11, 2012
urmm nape ina, rasanya sy pun sedar awk hny menulis ttg keluarga awk. isshh ada pulak yg terasa hati eh. xpe la abaikan je
Ulan News Ulan News September 11, 2012
yg sabar ya kak intan,,
semoga ada hikmah nye :D
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ September 12, 2012
Salam Ina...sapalah tu ya?Hemmmm....
cove ranza cove ranza September 12, 2012
kadang dunia blog tidak seindah dibayangkan, pasti ada saja orang yang tidak suka atau bercakap kotor di blog kita.. itulah bumbu-bumbu ngeblog.. ada senang ada duka :D
jaakechik jaakechik September 12, 2012
iri hati,mmg xleh lari kan? payah nk puaskan hati org. kita tulis, dia baca. pastu komen yg negatif. dah tu masuk baca wat apa. pangkah je la kan?
A. Y. Indrayana A. Y. Indrayana September 12, 2012
terima kasih balik ...
sudah mau meramaikan blog awak :)


salam ...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 12, 2012
entry yg sgt cun utk si anon.. hehe..
sal ya sal ya September 12, 2012
adehhh... pesal dengki2 nih?
Marya Yusof Marya Yusof September 12, 2012
IB,

Biasanya lah... tanpa nama ni org yg kita kenal kot... Dia jeles tu... its ok dear... keep writing & blogging! Tak rugi apa pun... just ignore them :))
Myra Jay Myra Jay September 12, 2012
Sabar ye Ina..
Abaikan je kalau ianya manyakitkan kita, kalau tegur secara depan/berani kita boleh terima kan..
Haryati Faizal Haryati Faizal September 12, 2012
biasalah manusia, pantang org lain lebih sket, ada je yg tak puas hati... biar je lah, klu org nak baca blog kita bacalah, klu meluat toksah baca...
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan September 12, 2012
tak payah la dengki2, saya yang tak update hari2 ni tak dengki pun. hehe.
izz iizza izz iizza September 12, 2012
jgn layan la ina..diorg bila blog kita dah ramai pengunjung mula la akan buat kita down..dan rasa x semangat nk berblogging..taktik jer tu..harap ina kuatkan semangat tu..toksah duk layan orang yang x bernama ni..
MamaEma MamaEma September 12, 2012
ada yang komen pelik2 pelik ke ina
ieyda ieyda September 12, 2012
suka hatilah yg dengki tu...yg penting kita hepi....
Puan Kutu Puan Kutu September 12, 2012
adatlah tu tak semua org suka apa yg kita tulis di blog, org yg tak suka tu sebenarnya tak bahagia macam kita,tu yg dok dengki hidup org.huhu..
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa September 12, 2012
blur sketika..xpa kak..kuatkan ja niat kita...lau xbetul abaikan..sha da pernah kena..:)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 12, 2012
golongan jelly-jelly mmg xkn hidup lama dlm blog.hahaha
muhammad asyraf muhammad asyraf September 12, 2012
salam kak,

singgah sini jap ye..

follow sekali bleh kan? :)

www.kisahsigemok.com
Si Matatajam Si Matatajam September 13, 2012
Huk aloh! Cik Anon buat Hal kat blog ni ka? Ignore ja la Ina
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa September 13, 2012
biarkn jela,ina...org mcm ni makin dilayan makin meroyan,eheheh!!!dia jeleslerrrrr tu,eheheh!!!
Azi Azi September 13, 2012
mesti ada orang dengki ni.
wan nurul hezrina wan nurul hezrina September 13, 2012
nie kes anonlah ek..adajer dowg nie kan?kan?nurul suka jer entri2 ina.banyak info lagi..
9n0L4 9n0L4 September 15, 2012
ade aku kesah? hehe. die dengki la tu. ;)