Pemenang Mini Giveaway #7

Semalam kan, tanpa disuruh2, saya dah siap je masukkan ke dalam bekas nombor cabutan bertuah untuk peserta Mini Giveaway #7.. Si alisha ni laju je nak cabut undi, sanggup berhenti main & terus cabut undi.. hehhe.. Tak perlu diajar, dia tau je nak kene ambik satu2.. hahhaha... Bagus kakak alisha ni.. tiap2 bulan, tu lah kerja dia, mestilah dia dah jadi pakar kan.. muahahhah

So, tak mau lengah2 masa lagi.. saya terus umum pemenang yer... (",)

52. Muhammad Haikal Danial 
9. Nur Alya Afiqah
48. Qaliff Naufal.
34. Nuralya Atiqah

Saya ucapkan TAHNIAH pada pemenang... Ibu2 or mak saudara kepada pemenang, sila bagi alamat & nama u all dekat kotak komen ni yer... Jangan lupa bagitahu umur anak or anak saudara u all tu (",)

Ohya, baju T-shirt tu, ada 2 helai saiz 3T & 2 helai saiz 4T.. So, kepada 4 pemenang tersebut, 2 orang yang paling muda, saya akan bagi saiz 3T & saiz 4T untuk pemenang yang 2 orang lagi... (",)

JIKA IBU2 OR MAK SAUDARA PEMENANG TIDAK BAGI DETAIL DEKAT SAYA SEHINGGA JAM 12 TENGAH MALAM NI (26/09/12), ESOK SAYA AKAN KELUARKAN NAMA PEMENANG YANG BARU..

P/s : Sorry tak dapat balas jejak u all semalam.. lepas balik dari Klinik, hujan je memanjang.. so, broadband saya buat hal..


Pemenang Mini Giveaway #7

{ 49 comments.. read them below or add one }

mama aryan mama aryan September 26, 2012
tahniah kepada pemenang..akak kena cuba lg nanti hihi
sal ya sal ya September 26, 2012
tahniah pada yang menang.
Salmi Khairil Salmi Khairil September 26, 2012
tak de rezeki lagi..tahniah pada yang menang..
Mrs Velentine Mrs Velentine September 26, 2012
tahniah....xda nasib...cubit2 nuffnang
Mrs Velentine Mrs Velentine September 26, 2012
tahniah....xda nasib...cubit2 nuffnang
Mira Adzlia Mira Adzlia September 26, 2012
tahniah utk pemenang...hihi
Myra Jay Myra Jay September 26, 2012
Tahniah pada pemenang ;)

Ada tuah nama Alya ni, :)
NoEn NoEn September 26, 2012
tahniah kepada pemenang
nur anis nur anis September 26, 2012
tahniah semua yang menang..:)
ayut ayut September 26, 2012
tahniah kpda pemenang!melapor jgn xmlapor yer :)
syiela syiela September 26, 2012
tahniah pada pemenang.. tkde rezeki kat sini :)
fiza fiza September 26, 2012
Tahniah buat mereka.
Masya Masya September 26, 2012
tahniah buat semuanya....
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa September 26, 2012
alah...belum rezeki...:( congratsss to the winners :)
Ummu Muhammad Ummu Muhammad September 26, 2012
taniah yg menang

p/s: pandai intan meluaskan rezeki..bole tiru nih ;)
Kakzakie Kakzakie September 26, 2012
Tahniah pada pemenang, jangan lupa buat N3 anak pakai t-shirt yg Intan bagi tu.
adyna adyna September 26, 2012
tahniah kepada pemenang
nazirah (^_^) nazirah (^_^) September 26, 2012
tahniah kepada pemenang..;-)
best juga masuk pertandingan macam ni.....
nazirah (^_^) nazirah (^_^) September 26, 2012
tahniah kepada pemenang..;-)
best juga masuk pertandingan macam ni.....
Salmiza Salmiza September 26, 2012
opppsss lupa nak bgtau umur..
umur naufal 4thn..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 26, 2012
congrats sumer..

hjan eh? ati2 jgn kne hjan tau~..
Anum Shukri Anum Shukri September 26, 2012
hihihi..selalu terlepas mini giveaway ina..huhuhu...
Si Matatajam Si Matatajam September 26, 2012
Tahniah pada yg bertuah..
kakcik kakcik September 26, 2012
Tahniah kepada semua pemenang. :)
Cik Nur Cik Nur September 26, 2012
Nur terlepas lagi..xde rezeki lagi nur nak join GA akak ni tau..huhuhuh
Kesuma Angsana Kesuma Angsana September 26, 2012
Tahniah pada semua pemenang!
Nora Karim Nora Karim September 26, 2012
tahniah... tahniah... next time saya kena cuba lagi... :D
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC September 26, 2012
allhamdulillah... tahniah pd pemenang semua... :-)
eita eita September 26, 2012
tahniah...
sini pun hari2 hjan..
dengan kilat...guruh..
cukup lengkap
Mama Adam Mama Adam September 26, 2012
Tahniah!!! Xpe, lain kali MA cuba lagi ;)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina September 27, 2012
dah banyakkk terlepas peluang sbb kesihatan tak mengizinkan..apapun tahniah pd yang menang.tumpang hepi
shidaR shidaR September 28, 2012
huhu..shida telpas smnggu xdapat nk on9 tenet xde huhuhu..
shura shushi shura shushi October 01, 2012
Wah...Nur alya Atiqah menang tapi tak ada rezeki jawabnya :))

**busy sikit tak sempat online :))
9n0L4 9n0L4 October 22, 2012
sipi sipi je nak menang. hehe.