Blog IntaNBerliaN dah ada ruang iklan... (",)

Semalam saya ada bagitahu u all yang saya nak letak ruang iklan berbayar dekat blog saya ni kan... Ruang iklan tu ada dekat bawah banner iklan EXABYTES... ada 6 kotak iklan semuanya... Seperti yang saya janjikan semalam, untuk bulan pertama ni, 6 blogshop @ blog yang berbisnes saya akan bagi percuma... tapi selepas sebulan @ banner untuk blogshop yang ke 7, akan dikenakan bayaran RM5 sebulan... (",)

So, saya bukak offer untuk owner 5 lagi blogshop @ blog yang berbisnes untuk datang komen di entry ni bagitahu mereka berminat nak tempek banner free selama sebulan...! TAPI bulan kedua jika masih berminat, kena bayar la pulok... hihii

Saya bukak ruang iklan ni HANYA UNTUK BLOGSHOP... KALAU BLOG U ALL TU, 2 DALAM SATU... KIRANYA MACAM, BLOG TU LAH U ALL BUAT PERSONAL & BLOG TU JUGAKLAH U ALL BERBISNES, PUN BOLEH JUGAK LETAK IKLAN DEKAT BLOG SAYA... (",) KALAU BLOG YANG MACAM BLOG SAYA YANG MEMANG DAH SAH2 PERSONAL & TAK BERNIAGA APA2... TAK DIGALAKKANLAH, bukan apa, sebab niat saya untuk tolong mereka2 yang berbisnes... (^_^)

P/s : Mereka yang berminat, sila bagi URL BLOG & URL BANNER.. hanya 6 blog terawal sahaja free... bila dah penuh, tapi masih nak letak banner, tunggu lepas sebulan yer.. tapi dah tak free lah.. (^_^) 

Blog IntaNBerliaN dah ada ruang iklan... (",)

{ 51 comments.. read them below or add one }

lynn kamarul lynn kamarul September 19, 2012
wahh tahniah... sy takde buat promo iklan utk mana2 blog lagi. hihihi best jugak kan blogging ni. dapat gak buat duit skit2
Riena Haiqal Riena Haiqal September 19, 2012
cepat rebut peluang selagi masih ada.. free tu.. (^_^)
eB eB September 19, 2012
baru dpt msk komen bolg u nioh dear...
x tau psl per...
dok kluar hedaer jerk selalu..
eB nak gaks,... tapi x der banner..
url blog ader...
http://mamaaerish.blogspot.com/
tq :)
izan mama mia izan mama mia September 19, 2012
nak gak boleh ??..masihkah ada ruang???
aimi adilah aimi adilah September 19, 2012
nk niaga gak lah cm ne =) hihihihih
adyna adyna September 19, 2012
wah best la ina buat iklan dlm blog dah :)
adyna adyna September 19, 2012
wah best la ina buat iklan dlm blog dah :)
Mira Adzlia Mira Adzlia September 19, 2012
ala...xde brg plak nk bniaga..hihi
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI September 19, 2012
nak masuk tp takde banner blogshop la plak..huaaa..
Kakzakie Kakzakie September 19, 2012
MamaEma dah masukkan iklan dia dah Intan. Bagus buat macam ini kan.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 19, 2012
nk ltk banner edit blog ble x?.cop satu tmpt.hahaha
shura shushi shura shushi September 19, 2012
Bagi free, murah rezeki u nanti :))
pinky pinky September 19, 2012
sesapa yg buat bisness jgn ketinggalan intan offer baik tu...hehhee...
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey September 19, 2012
ada 5 lgi.. cpt2 siapa dapat :) lmbt kene tunggu sebulan lagi :)
Tihara Tihara September 19, 2012
alamak banner tak buat lagi..thn depan kot..btw berjaya juga ina guna coding tu...good luck :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 19, 2012
mmg xde lagi pun banner tuk edit blog.hahaha....nnti je la eca buat eh..sbb skrg busy.gpun ada lagi xsiap...hukhuk.
Mrs Velentine Mrs Velentine September 19, 2012
wah cepat2..cubit2 nuffnang
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 19, 2012
hahaha.sesaja nak ngaco akak..
gpun tgh pening pala siapkn report.
azizah :) azizah :) September 19, 2012
alaaaaaaaa baru nak letak.... hahahha
eB eB September 19, 2012
dear,
mmg utk biz pn...
kan eB biz graphic design?...
x kira yer? x per ar kalo g2... :)
nur anis nur anis September 19, 2012
waa...dah jadi medan iklan..:)
Haryati Faizal Haryati Faizal September 19, 2012
bagusnya ina, share ngan kwn2 kan, tolong menolong... apa salahnya... lg pun ramai yg menjenguk blog ina...
izan mama mia izan mama mia September 19, 2012
This comment has been removed by the author.
Masz Sidek Masz Sidek September 19, 2012
usaha yg bagus kak.... :D
QueeN TerataI QueeN TerataI September 19, 2012
wah dah maju setapak yer... xde bisnes la plak nak tepek kat sini.. :)
ayut ayut September 19, 2012
bukak2 mmg nmpk rus iklan yer..hihihi..tmpt strategik tu..ayut pon tak leh tersenarai..non ado brg nak dijual.hihihi :)
Qasey Honey Qasey Honey September 19, 2012
wah bestnye...camne nk buat cmtu tu...ehhh sibuk lak nk tau ekkk...cuba share sikit..hihi
inazamri inazamri September 19, 2012
akak baru pikir ni nak bisnes ape ye hehehhe.bestgak ni kalau ada blogshop.
Tentang Kita Tentang Kita September 19, 2012
wah..tahniah ina....blog lini blog picisan jer...xde tawarkan tmpt tuk iklan2 nie..
fieda fieda September 19, 2012
tahniah ina..dah ada ruang iklan tu...cer ajor sikit guane nak buat ruang iklan tu...dok reti..niat hati nk bantu gak kwn2 blogger berniaga ni..
Izan Ishak Izan Ishak September 19, 2012
tahniah ina... dah maju selangkah lagi bila tolong kawan2 promot blogshop dorg ye.
fieda fieda September 19, 2012
ina..ni nok tanya se lagi..mcm budak baru belajar pulok..guane nok kasi center iklan exabytes tu..
~Cik Sweety~ ~Cik Sweety~ September 19, 2012
tahniah kak..semakin maju akak sekarang yea..tt url sweety tu,akk remove yg lama,letak yg baru yea..takut nnt silap msuk blog pula..hehe
Hilmirda Daud Hilmirda Daud September 19, 2012
singgah sini... dah semakin meriah blog ina ni.
Nora Karim Nora Karim September 19, 2012
wah... dah makin maju dah Ina ni... alhamdulillah... bagus... tahniah...
MamaEma MamaEma September 19, 2012
iklan yg pertama..terima kasih banyak untuk ina...

meh2 beli PB..ngeh3x
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 19, 2012
tggu sy wat banner utk blogshop dlu aa, hehe...
zareliqa afiqa zareliqa afiqa September 19, 2012
alaa.. iqa takde blogshop.. page ade lar,, huhu
Azi Azi September 19, 2012
siapa kah yang bertuah tu dpt 5tmpt lagi tu
Si Matatajam Si Matatajam September 20, 2012
Sapa yg ada blogshop tu best la...free promotion lg..mana Mau cari...cepat2 promote..
sal ya sal ya September 20, 2012
rebutlah peluang yang ada ni. rugi tak iklankan blogshop kat blog ina ni.
shidaR shidaR September 20, 2012
nice nnt shida nk tempah la nk letak banner shop shida hehee :)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa September 20, 2012
wah..heheh..cpt2..sblum terlmbt hehe
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan September 22, 2012
ada blog boleh buat duit walaupun duduk kat rumah je. rezeki kat mana-mana je ada, yang penting kita usaha. moga bertambah2 rezeki akak lepas ni :)
Puan Kutu Puan Kutu September 22, 2012
tak bukak bisnes lg..klu dh ada nti ina tolong promotekan ekk.haha
9n0L4 9n0L4 September 30, 2012
tahniah, maju setapak lagi. nak bukak iklan mcm mane saye ni, uv pun hampeh je. huhu.
Dani Perfume online shop Dani Perfume online shop January 07, 2013
assalamualaikum, masih ade ke ruang iklan berbayar ni? t.kasih
Dani Perfume online shop Dani Perfume online shop January 07, 2013
assalamualaikum,masih ade ke ruang utk saya join iklan berbayar ni? t.kasih