Pertemuan dengan Blogger Kak Zie @ Sayangkuzie (",)

Pada 23/08/2012 @ hari raya ke 5, saya ada invite Kak Zie datang ke majlis perkahwinan adik ipar saya dekat Parit Buntar Inn...  Rumah kak zie dekat je dengan Parit Buntar.. tu yang kak zie datang.. so, kami pun bolehla jumpa.. hihii.. Tapi tu la, saya tak sempat nak melayan kak zie sangat sebab time tu alisha dah mula nak tido... so, saya bagi alisha tido dulu lepas tu baru pergi sambung layan kak zie.. (",)

Seronok jumpa kak zie ni.. kak zie pun takdalah nak malu2 sangat.. macam dah lama kenal.. yela, selalu kami bertegur sapa dekat blog je kan... kadang2 dari blog ni pun kita dah rasa rapat dengan empunya blog kan.. (",).. Macam kak zie ni, selain dari bertegur sapa di blog, kami pernahlah sembang2 dekat telefon & dekat emel... (",) Ada rezeki nak jumpa lagi kak zie... seronok tau jumpa membe2 alam maya ni... ada sape2 nak jumpa saya jugak tak?.. hehhehe


Ni gambar saya & kak zie.. time ni rayyan dah menangis.. lapar susu lah tu... tak sempat nak main2 dengan rayyan lebih2... tu la, alisha pun tido.. kalau tak, mesti dia yang sibuk2 bila jumpa baby.. nak peluklah, ciumlah... macam2 lah dia nak buat si kakak kecik tu.. hehhe


Kak zie bersama anak2 tapi saya & biras solo.. anak duk dalam perut masing2.. hihii.. Alisha tido, idlan pulak dengan abah dia kot time ni... Ohya, biras saya tu blogger Jaa... sekarang ni dah bersalin pun.. baby boy... time ni Jaa pregnant 37 minggu kalau tak silap saya... 38 minggu dah bersalin... (",)


Tempek sekeping gambar perkahwinan adik ipar... Ohya, adik ipar saya yang perempuan yer... (",)

Kak Zie pun ada buat entry pasal pertemuan ni.. nak baca.. silalah TERJAH yer... (^_^)

P/s : Pada yang belum mengenali my dear, boleh je godek2 entry saya yang lama2.. tahun lepas punya.. ada je gambar walaupun sekeping dua.. hihi

{ 52 comments.. read them below or add one }

fiza fiza September 06, 2012
Dah baca kat blog zie ☺☺
Wanieys Wanieys September 06, 2012
wah bestnyerrr kak ina jumpa kak zie...hr tu wani dh baca n komen pun blog kak zie psl ni hehe
GreenJade GreenJade September 06, 2012
seronok dpt jupe kwn blogger kan sis..

sis nmpk menten je body walopon 'udah berdua org'..hehehe
Tihara Tihara September 06, 2012
haah ada tengok dalam blog zie..seronoknya ina kan jumpa kawan bloger :)
Kakzakie Kakzakie September 06, 2012
Seronoknya jumpa teman alam maya kan. Best dapat pegang Rayyan yg montel tu..
Si Matatajam Si Matatajam September 06, 2012
Berseri ja muka ibu2 mengandung ni...cantik pelamin tu..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 06, 2012
mari jumpa..tahun depan lah.hahaha :P
Masz Sidek Masz Sidek September 06, 2012
ada rezeki insya-Allah kita jumpa kak... ;D
mama aryan mama aryan September 06, 2012
seronok juga kalu dapat jumpa member blogger ni ye,setakat ni akak tak penah jumpa sapa2 lg
ros_reeza ros_reeza September 06, 2012
Ros dah baca dah aritu :)

Selamat pengantin baru untuk adik ipar kak Ina :)
azizah :) azizah :) September 06, 2012
seronok jumpa rakan2 blogger kan kak..even kenal di alam maya..
Masha Meisters Masha Meisters September 06, 2012
hehe...bestnyer dapat ketemu2 ni kan :)
QueeN TerataI QueeN TerataI September 06, 2012
bestlah dpt berjumpa-jumpaan kan... dah dekat elok sgt kalau nk berjumpa..
inazamri inazamri September 06, 2012
setakat ni akak lum ada kesempatan jumpa kawan2 blogger lagi.maybe nnt akan bertemu juga.ina tetap maintain cantik walau tgh mengandung ye.
Sally Yatiey Sally Yatiey September 06, 2012
Seronoknya dapat jumpa rakan blogger ;D hee
pinky pinky September 06, 2012
intan muka berseri seri...alisha nk dpt adik pompuan ker?? =)
ieda ieda September 06, 2012
aah akk ada juga baca di blog zie

selamat pengantin baru buat pengantin ;)
anitadiana anitadiana September 06, 2012
bestnya ina dapat jumpa geng bloger..he..he..selamat pengantin baru buat adik ipar..comel sangat...
Kesuma Angsana Kesuma Angsana September 06, 2012
KA pown ade baca ari tu kat blog zie!
izan mama mia izan mama mia September 06, 2012
dah baca dlm blog zie,...mmg seronoklah dapat jumpa rakan alam maya...
eza miza eza miza September 06, 2012
Ada rezeki berjumpala kita nanti..hehe
Haryati Faizal Haryati Faizal September 06, 2012
beshnye dpt jumpe kak zie...
fieda fieda September 06, 2012
seronoknya dapat jumpe..nk jumpe jgk tp ina jauh la...nun di utara..
Mak Wardah Mak Wardah September 06, 2012
salam, Intan bestnya dapat jumpa...Selamat hari raya maaf zahir batin
Gen2Merah Gen2Merah September 06, 2012
wahhh, seronok kan dapat jumpa kawan blogger... bestt
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan September 06, 2012
sonoknya dapat jumpa, saya tak pernah lagi jumpa rakan blogger, tapi tak tahu kalau saya kawen nanti, semua datang. hehe
Cik Nur Cik Nur September 06, 2012
bilalah nur boleh jumpa akak ni.. :)
Errah Errah September 06, 2012
bestnya dpt jumpa rakan2 blogger kan..
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ September 06, 2012
Bestnya jumpa kawan alam maya...Klu k.atie mmg malu sungguh la nk jumpa.:D
Selamat pengantin baru kpd kedua mempelai semoga bahgia hingga ke akhir hayat.
Aminnn
fadh leyanie fadh leyanie September 06, 2012
best jumpa kawan blogger,semoga ikatan berkekalan :P
adyna adyna September 06, 2012
seronok kan dapat jumpa kawan blogger.. akak pernah jumpa 2org je :) salah seorang kak yong
Mama Adam Mama Adam September 06, 2012
Hahahah... Tapi, kalo MA, jumpa depan, hanya byk senyum je kot. Hahahah. Saya pendiam ;)
Zie Zie September 06, 2012
ada juga yer entry gambar kak. .. ha betul apa ina pemes apa... ramai follower. .. tq entry ni... hehe malulah pulak org buh gambar kita kat blog... huhu.. kalau kat blog sendiri tak rasa pulak.. hehe alhamdulillah dapat jga jumpa... ina ni memang peramah orangnya...
Qasey Honey Qasey Honey September 06, 2012
mesti seronokkan dpt jumpa rakan blogger...face 2 face..
eita eita September 06, 2012
hari tu ada tengok kat blog kak zie
Joanna Yunus Joanna Yunus September 07, 2012
hehehehe suka tengok gambar yang last tu... macam persatuan ibu2 dan ibu2 mengandung pulak...dalam gambar tu pun nampak sarat dah kan...

Bila Intan nak jumpa akak pulak
Marya Yusof Marya Yusof September 07, 2012
As salam IB,

Akak dah baca kat blog Zie... Seronoknya dr alam maya bertemu di alam nyata... Begitulah indahnnya alam maya kan... :)
QasehnyaRania QasehnyaRania September 07, 2012
dah..hehe

manais dgn persalinan pinkk..seri ibu ngandung =)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat September 07, 2012
Cr ada baca kat blog zie...seronokkan dapat jumpa...
sal ya sal ya September 07, 2012
seronok jumpa blogger kan?!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 07, 2012
bestnya dpt bertemu rakan2 blogger.. :)
MamaEma MamaEma September 07, 2012
seronok dr kawan alam maya jumpa alam nyata kan..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 07, 2012
sronoknye Ina dpt jmpe blogger lain..

sy mmg dh lame tringin nk jmpe ngan Ina & ALisha, hehe...
izz iizza izz iizza September 08, 2012
bestnya dpt jumpa rakan blogger..iza x pernah jumpa sesapa lagi..ada ker yg nak jumpa iza..hihi

Puan Kutu Puan Kutu September 09, 2012
oh byk juga blogger yg ina dh jmp..sy ni ina sorg jer.haha
Nora Karim Nora Karim September 09, 2012
ina ni betul ke pregnant..? perut tak nampak pun... jeles!
suhaina laui. suhaina laui. September 09, 2012
ina...berseri2 la muka.....cantik ...kongsi la rahsia ;)
Myra Jay Myra Jay September 09, 2012
Best jumpa rakan blogger ni kan..

Bila la kita nak jumpa ye Ina ;)
shahdiana shahdiana September 10, 2012
best kan jumpa kawan-kawan blogger...asyik baca entry orang je kan buat perjumpaan...takde rezeki nak jumpa ina..padahal chemor dengan meru bukan jauh mana....
9n0L4 9n0L4 September 10, 2012
nampak berseri betul lahhh muke ina. seri ibu mengandung. ;)