Gambar terkini di usia kandungan 7 bulan lebih.. (^_^)

Hari ni baru saya dapat update blog dengan menempek gambar terbaru.. malam tadi baru sampai sungai petani.... minggu lepas tak dapat update sebab kabel kamera tertinggal dekat kampung.. hihii.. Ohya, lagi 3 hari kandungan saya dah nak masuk 8 BULAN @ 32 MINGGU.. cepatnya masa berjalan kan.. (",).. Lagi 2 bulan insyaAllah akan bersalin..

Hari ni saya nak mulakan entry dengan letak gambar saya ketika kandungan berusia 7 bulan lebih... Nanti dah tak mengandung, boleh tengok kembali gambar2 ketika mengandung.. hihii


Ini gambar saya memakai baju kaftan yang stail jubah tu.. di pagi raya.. kandungan berusia 7 BULAN 2 MINGGU.. Ohya, sebelah saya tu my dad.. time ni kami beraya di rumah arwah opah saya...


Yang ni pulak memakai baju kurung pahang ketika kandungan berusia 7 BULAN 3 MINGGU... di majlis perkahwinan adik ipar saya.. (",)

Gambar saya mengandung 5 BULAN 
Gambar saya mengandung 6 BULAN SEMINGGU


{ 54 comments.. read them below or add one }

Deqla manjew Deqla manjew September 04, 2012
eh kecik je nmpk perot tu..tp menten comel la..hihi
Masya Masya September 04, 2012
comelnya lah perut ina mengandung huhuhuhuhu ... siap blh pakai baju kurung pahang lagi..
Wanieys Wanieys September 04, 2012
cantik kaftan kak ina....kak ina comel jer pakai kurung pahang polkadot tu :)....owh br sampai yer mesti letih kan
Myra Jay Myra Jay September 04, 2012
Cantik baju Kaftan Ina, kaler pelangi :)

Perut pun dah nampak, comel je ;D
syawalsimpsons syawalsimpsons September 04, 2012
sue tak banyak gamba waktu pregnant ni...ado la kot...tp nampak muka je lebey...kakakkakak.....
Nana Nana September 04, 2012
alahai comelnye ibu mengandung...
kiut jer perut ina...hehe
Myra Jay Myra Jay September 04, 2012
Ina, Myra berkenan la dengan jubah kaftan tu, beli kat mana ye? Nak try cari 1 macam tu...heheee ;D
Tihara Tihara September 04, 2012
adoih jenuh akak tunggu loading gambo..line slow sgt..moga ina dan baby sihat selalu dan selamat melahirkan nanti..tumpanghepi tgk org pegnen dan selamat bersalin :)
eza miza eza miza September 04, 2012
sp kat na? eza dok taman kelisa ria..hikhik... kecik ja perut.. comell..
Mrs Lurve Mrs Lurve September 04, 2012
dh 7 bulan, tp perut masih xnmpk sgt..untung ina, mesti boleh pakai baju mcm2 ag..berseri2 wajah ibu alisha nie
lynn kamarul lynn kamarul September 04, 2012
ina kecik je so tak nampak sgt.. apepun moga dipermudahkan bersalin nnt.. hehe jeles dgr intan jmp kawan blogger di majlis kenduri kawin =). kita ni bila la dapat bjumpa
nur anis nur anis September 04, 2012
waa..dah nak masuk 8 bulan ye kak...
cantik akak di pagi raya..:)
Farah Shamsudin Farah Shamsudin September 04, 2012
dah nampak tummy, tapi mcm tak bsr sgtkan.. okela tuu.. senang nanti kan.. tk cr darlings..
ayut ayut September 04, 2012
adehh..akak ni mmg tulang kecik tau..tak nmpk pon naik mane bdn tu :) smga shat slalu ye kak ina!
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 04, 2012
asal org yg pregnant sume comel je..arghhh,jelous!.haha
ros_reeza ros_reeza September 04, 2012
Kak Ina dah pregnant 7 bulan++, tpi, stil boleh pakai baju kurung pahang :)
mama aryan mama aryan September 04, 2012
comel je yer..perut x nampak sangat,kalu akak dah besar dah
Sally Yatiey Sally Yatiey September 04, 2012
Dah masuk 7 bulan lebih rupanya.. hee :D Take care ^_^
Saleha Saleha September 04, 2012
gambar 1st tu macam tak nampak mengandungpun
Dylla Abas Dylla Abas September 04, 2012
hee...dh nmpk dh perut dia :p
aimi adilah aimi adilah September 04, 2012
cam tak nmpk.. hihihh pape pon semoga akak sihat ye =)
Mira Adzlia Mira Adzlia September 04, 2012
cm kcik je prut akak...hihi
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan September 04, 2012
kalau tengok belakang macam anak dara, kalau tengok depan. oh! bawak perut rupanya. hehe.
Zie Zie September 04, 2012
memang tak nampak perutnya... maklomlah orangnya tinggi lampai... cute jer ina ni..
CikMai CikMai September 04, 2012
cantik :) semoga dipermudahkan urusan ye kak .
MamaEma MamaEma September 04, 2012
kecil perutnya..kalau camni akak punya perut baru 3 bulan...hehehe
Cik Nur Cik Nur September 04, 2012
cantik baju kurung pahang tu.. :)
polkadot.. :)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY September 04, 2012
comel jerk ibu mengandung, kecik jerk perut w/pun kandungan dh masuk 7 bulan 3 minggu..
Azi Azi September 04, 2012
cantiknya ibu mengandung... tak nampak sangat pun perutnya...
emma emma September 04, 2012
bseri2 muka ibu mngandung ni :)

xnampak cam pregnant 7bulan, comel je perut 2 :)
ShimaSalleh ShimaSalleh September 04, 2012
Berseri wajah ibu mengandung :)))
syiela syiela September 04, 2012
walau dah 7 bulan namun boleh lagi berbaju kurung.. untungnya.. tetap maintain comel kat situ :)
fieda fieda September 04, 2012
ina ni biar betul..comey jer nmpk selim...tak gaya langsung mcm org ngandung..
shidaR shidaR September 04, 2012
cantikk kak..walupn mgndung..bseri jer muka akak :)
Puan Kutu Puan Kutu September 04, 2012
tetap slim wpun mengandung.hehe
Si Matatajam Si Matatajam September 04, 2012
Kecik molek ja M tgk Ina...walaupun dah nak sarat Tp maintain cute jer perut tu..
azizah :) azizah :) September 04, 2012
akak kenapa la perot akak ni comey sgt! jeles tol..hehehe xnmpk pregnant pon..
izz iizza izz iizza September 04, 2012
tetap maintain cantik..:)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 05, 2012
salam kak..
hihi..comel je..
orgnye comel.. pewot pun nmpk comel...
xkisah..asalkan bby & ibu sihat..

ermm..sekali tgk muka akak ni cam familiar je... :)
shahdiana shahdiana September 05, 2012
comel sangat perutnya...tak nampak pun si kecik tu...heheheh
wan nurul hezrina wan nurul hezrina September 05, 2012
jeles tgk slim jer..huaaa nurulnie klu preggylg tahlah bertmbh2 besarlh gamaknya.perutpun kecikjer ina ni...still cun
QueeN TerataI QueeN TerataI September 05, 2012
comelnya perut walau dah berusia 7 bulan... :)
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) September 05, 2012
salam. selamat hari raya kak :) lama dah x jengah sini. nway comel jer perut hehehe
QasehnyaRania QasehnyaRania September 05, 2012
agak2 kalau bergambar berdua sapa paling tinggi..hehe
mmm..mana gambaq pengantinnya, nak tengok juga, boleh?
sal ya sal ya September 05, 2012
buat kenangan. nnt bila tengok pic ni mesti rindu nak pregnant lagi...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 05, 2012
bestnye Ina ade pic time pregnant..
sy dlu x amik lgsg.. asyik focus kat stdy je, hehe.. XP
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha September 06, 2012
berseri2 nyer mak buyong ni...:)
9n0L4 9n0L4 September 08, 2012
serasi je ina dgn kaler pink. comel. naik seri. ;)
NaZiRaH... NaZiRaH... October 21, 2012
keciknya perut akak..;-)
yg 9 bulan ni taknak update ke akak?
NaZiRaH... NaZiRaH... October 21, 2012
keciknya perut akak..;-)
yg 9 bulan ni taknak update ke akak?