Memuatkan ...

Gambar terkini di usia kandungan 7 bulan lebih.. (^_^)

Hari ni baru saya dapat update blog dengan menempek gambar terbaru.. malam tadi baru sampai sungai petani.... minggu lepas tak dapat update sebab kabel kamera tertinggal dekat kampung.. hihii.. Ohya, lagi 3 hari kandungan saya dah nak masuk 8 BULAN @ 32 MINGGU.. cepatnya masa berjalan kan.. (",).. Lagi 2 bulan insyaAllah akan bersalin..

Hari ni saya nak mulakan entry dengan letak gambar saya ketika kandungan berusia 7 bulan lebih... Nanti dah tak mengandung, boleh tengok kembali gambar2 ketika mengandung.. hihii


Ini gambar saya memakai baju kaftan yang stail jubah tu.. di pagi raya.. kandungan berusia 7 BULAN 2 MINGGU.. Ohya, sebelah saya tu my dad.. time ni kami beraya di rumah arwah opah saya...


Yang ni pulak memakai baju kurung pahang ketika kandungan berusia 7 BULAN 3 MINGGU... di majlis perkahwinan adik ipar saya.. (",)

Gambar saya mengandung 5 BULAN 
Gambar saya mengandung 6 BULAN SEMINGGU


54 orang suka berlian:

Deqla manjew berkata...

eh kecik je nmpk perot tu..tp menten comel la..hihi

Masya berkata...

comelnya lah perut ina mengandung huhuhuhuhu ... siap blh pakai baju kurung pahang lagi..

Wanieys berkata...

cantik kaftan kak ina....kak ina comel jer pakai kurung pahang polkadot tu :)....owh br sampai yer mesti letih kan

Myra Jay berkata...

Cantik baju Kaftan Ina, kaler pelangi :)

Perut pun dah nampak, comel je ;D

syawalsimpsons berkata...

sue tak banyak gamba waktu pregnant ni...ado la kot...tp nampak muka je lebey...kakakkakak.....

Nana berkata...

alahai comelnye ibu mengandung...
kiut jer perut ina...hehe

Myra Jay berkata...

Ina, Myra berkenan la dengan jubah kaftan tu, beli kat mana ye? Nak try cari 1 macam tu...heheee ;D

Tihara berkata...

adoih jenuh akak tunggu loading gambo..line slow sgt..moga ina dan baby sihat selalu dan selamat melahirkan nanti..tumpanghepi tgk org pegnen dan selamat bersalin :)

eza miza berkata...

sp kat na? eza dok taman kelisa ria..hikhik... kecik ja perut.. comell..

Mrs Lurve berkata...

dh 7 bulan, tp perut masih xnmpk sgt..untung ina, mesti boleh pakai baju mcm2 ag..berseri2 wajah ibu alisha nie

lynn kamarul berkata...

ina kecik je so tak nampak sgt.. apepun moga dipermudahkan bersalin nnt.. hehe jeles dgr intan jmp kawan blogger di majlis kenduri kawin =). kita ni bila la dapat bjumpa

nur anis berkata...

waa..dah nak masuk 8 bulan ye kak...
cantik akak di pagi raya..:)

Farah Shamsudin berkata...

dah nampak tummy, tapi mcm tak bsr sgtkan.. okela tuu.. senang nanti kan.. tk cr darlings..

Farra berkata...

good luck...

ayut berkata...

adehh..akak ni mmg tulang kecik tau..tak nmpk pon naik mane bdn tu :) smga shat slalu ye kak ina!

Eca Dwinky Asha berkata...

asal org yg pregnant sume comel je..arghhh,jelous!.haha

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

masih kekal comel!

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P berkata...

ala, comel je perut akak..

ros_reeza berkata...

Kak Ina dah pregnant 7 bulan++, tpi, stil boleh pakai baju kurung pahang :)

mama aryan berkata...

comel je yer..perut x nampak sangat,kalu akak dah besar dah

Sally Yatiey berkata...

Dah masuk 7 bulan lebih rupanya.. hee :D Take care ^_^

Saleha berkata...

gambar 1st tu macam tak nampak mengandungpun

Dylla Abas berkata...

hee...dh nmpk dh perut dia :p

aimi adilah berkata...

cam tak nmpk.. hihihh pape pon semoga akak sihat ye =)

Mira Adzlia berkata...

cm kcik je prut akak...hihi

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

kalau tengok belakang macam anak dara, kalau tengok depan. oh! bawak perut rupanya. hehe.

Zie berkata...

memang tak nampak perutnya... maklomlah orangnya tinggi lampai... cute jer ina ni..

CikMai berkata...

cantik :) semoga dipermudahkan urusan ye kak .

MamaEma berkata...

kecil perutnya..kalau camni akak punya perut baru 3 bulan...hehehe

Cik Nur berkata...

cantik baju kurung pahang tu.. :)
polkadot.. :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

comel jerk ibu mengandung, kecik jerk perut w/pun kandungan dh masuk 7 bulan 3 minggu..

Azi berkata...

cantiknya ibu mengandung... tak nampak sangat pun perutnya...

emma berkata...

bseri2 muka ibu mngandung ni :)

xnampak cam pregnant 7bulan, comel je perut 2 :)

ShimaSalleh berkata...

Berseri wajah ibu mengandung :)))

syiela berkata...

walau dah 7 bulan namun boleh lagi berbaju kurung.. untungnya.. tetap maintain comel kat situ :)

fieda berkata...

ina ni biar betul..comey jer nmpk selim...tak gaya langsung mcm org ngandung..

shidaR berkata...

cantikk kak..walupn mgndung..bseri jer muka akak :)

Puan Kutu berkata...

tetap slim wpun mengandung.hehe

Si Matatajam berkata...

Kecik molek ja M tgk Ina...walaupun dah nak sarat Tp maintain cute jer perut tu..

azizah :) berkata...

akak kenapa la perot akak ni comey sgt! jeles tol..hehehe xnmpk pregnant pon..

izz iizza berkata...

tetap maintain cantik..:)

nanakimie berkata...

dua2 cantik:)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
hihi..comel je..
orgnye comel.. pewot pun nmpk comel...
xkisah..asalkan bby & ibu sihat..

ermm..sekali tgk muka akak ni cam familiar je... :)

shahdiana berkata...

comel sangat perutnya...tak nampak pun si kecik tu...heheheh

wan nurul hezrina berkata...

jeles tgk slim jer..huaaa nurulnie klu preggylg tahlah bertmbh2 besarlh gamaknya.perutpun kecikjer ina ni...still cun

QueeN TerataI berkata...

comelnya perut walau dah berusia 7 bulan... :)

Bazilah (^0^) berkata...

salam. selamat hari raya kak :) lama dah x jengah sini. nway comel jer perut hehehe

QasehnyaRania berkata...

agak2 kalau bergambar berdua sapa paling tinggi..hehe
mmm..mana gambaq pengantinnya, nak tengok juga, boleh?

sal ya berkata...

buat kenangan. nnt bila tengok pic ni mesti rindu nak pregnant lagi...

Nisa Greennnpanda berkata...

bestnye Ina ade pic time pregnant..
sy dlu x amik lgsg.. asyik focus kat stdy je, hehe.. XP

ieedaz @ mama_isha berkata...

berseri2 nyer mak buyong ni...:)

9n0L4 berkata...

serasi je ina dgn kaler pink. comel. naik seri. ;)

NaZiRaH... berkata...

keciknya perut akak..;-)
yg 9 bulan ni taknak update ke akak?

NaZiRaH... berkata...

keciknya perut akak..;-)
yg 9 bulan ni taknak update ke akak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...