Gambar terkini di usia kandungan 7 bulan lebih.. (^_^)

Hari ni baru saya dapat update blog dengan menempek gambar terbaru.. malam tadi baru sampai sungai petani.... minggu lepas tak dapat update sebab kabel kamera tertinggal dekat kampung.. hihii.. Ohya, lagi 3 hari kandungan saya dah nak masuk 8 BULAN @ 32 MINGGU.. cepatnya masa berjalan kan.. (",).. Lagi 2 bulan insyaAllah akan bersalin..

Hari ni saya nak mulakan entry dengan letak gambar saya ketika kandungan berusia 7 bulan lebih... Nanti dah tak mengandung, boleh tengok kembali gambar2 ketika mengandung.. hihii


Ini gambar saya memakai baju kaftan yang stail jubah tu.. di pagi raya.. kandungan berusia 7 BULAN 2 MINGGU.. Ohya, sebelah saya tu my dad.. time ni kami beraya di rumah arwah opah saya...


Yang ni pulak memakai baju kurung pahang ketika kandungan berusia 7 BULAN 3 MINGGU... di majlis perkahwinan adik ipar saya.. (",)

Gambar saya mengandung 5 BULAN 
Gambar saya mengandung 6 BULAN SEMINGGU


{ 54 comments.. read them below or add one }

Deqla manjew Deqla manjew 04 September, 2012
eh kecik je nmpk perot tu..tp menten comel la..hihi
Masya Masya 04 September, 2012
comelnya lah perut ina mengandung huhuhuhuhu ... siap blh pakai baju kurung pahang lagi..
Wanieys Wanieys 04 September, 2012
cantik kaftan kak ina....kak ina comel jer pakai kurung pahang polkadot tu :)....owh br sampai yer mesti letih kan
Myra Jay Myra Jay 04 September, 2012
Cantik baju Kaftan Ina, kaler pelangi :)

Perut pun dah nampak, comel je ;D
syawalsimpsons syawalsimpsons 04 September, 2012
sue tak banyak gamba waktu pregnant ni...ado la kot...tp nampak muka je lebey...kakakkakak.....
Nana Nana 04 September, 2012
alahai comelnye ibu mengandung...
kiut jer perut ina...hehe
Myra Jay Myra Jay 04 September, 2012
Ina, Myra berkenan la dengan jubah kaftan tu, beli kat mana ye? Nak try cari 1 macam tu...heheee ;D
Tihara Tihara 04 September, 2012
adoih jenuh akak tunggu loading gambo..line slow sgt..moga ina dan baby sihat selalu dan selamat melahirkan nanti..tumpanghepi tgk org pegnen dan selamat bersalin :)
eza miza eza miza 04 September, 2012
sp kat na? eza dok taman kelisa ria..hikhik... kecik ja perut.. comell..
Mrs Lurve Mrs Lurve 04 September, 2012
dh 7 bulan, tp perut masih xnmpk sgt..untung ina, mesti boleh pakai baju mcm2 ag..berseri2 wajah ibu alisha nie
lynn kamarul lynn kamarul 04 September, 2012
ina kecik je so tak nampak sgt.. apepun moga dipermudahkan bersalin nnt.. hehe jeles dgr intan jmp kawan blogger di majlis kenduri kawin =). kita ni bila la dapat bjumpa
nur anis nur anis 04 September, 2012
waa..dah nak masuk 8 bulan ye kak...
cantik akak di pagi raya..:)
Farah Shamsudin Farah Shamsudin 04 September, 2012
dah nampak tummy, tapi mcm tak bsr sgtkan.. okela tuu.. senang nanti kan.. tk cr darlings..
ayut ayut 04 September, 2012
adehh..akak ni mmg tulang kecik tau..tak nmpk pon naik mane bdn tu :) smga shat slalu ye kak ina!
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 04 September, 2012
asal org yg pregnant sume comel je..arghhh,jelous!.haha
ros_reeza ros_reeza 04 September, 2012
Kak Ina dah pregnant 7 bulan++, tpi, stil boleh pakai baju kurung pahang :)
mama aryan mama aryan 04 September, 2012
comel je yer..perut x nampak sangat,kalu akak dah besar dah
Sally Yatiey Sally Yatiey 04 September, 2012
Dah masuk 7 bulan lebih rupanya.. hee :D Take care ^_^
Saleha Saleha 04 September, 2012
gambar 1st tu macam tak nampak mengandungpun
Dylla Abas Dylla Abas 04 September, 2012
hee...dh nmpk dh perut dia :p
aimi adilah aimi adilah 04 September, 2012
cam tak nmpk.. hihihh pape pon semoga akak sihat ye =)
Mira Adzlia Mira Adzlia 04 September, 2012
cm kcik je prut akak...hihi
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan 04 September, 2012
kalau tengok belakang macam anak dara, kalau tengok depan. oh! bawak perut rupanya. hehe.
Zie Zie 04 September, 2012
memang tak nampak perutnya... maklomlah orangnya tinggi lampai... cute jer ina ni..
CikMai CikMai 04 September, 2012
cantik :) semoga dipermudahkan urusan ye kak .
MamaEma MamaEma 04 September, 2012
kecil perutnya..kalau camni akak punya perut baru 3 bulan...hehehe
Cik Nur Cik Nur 04 September, 2012
cantik baju kurung pahang tu.. :)
polkadot.. :)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY 04 September, 2012
comel jerk ibu mengandung, kecik jerk perut w/pun kandungan dh masuk 7 bulan 3 minggu..
Azi Azi 04 September, 2012
cantiknya ibu mengandung... tak nampak sangat pun perutnya...
emma emma 04 September, 2012
bseri2 muka ibu mngandung ni :)

xnampak cam pregnant 7bulan, comel je perut 2 :)
ShimaSalleh ShimaSalleh 04 September, 2012
Berseri wajah ibu mengandung :)))
syiela syiela 04 September, 2012
walau dah 7 bulan namun boleh lagi berbaju kurung.. untungnya.. tetap maintain comel kat situ :)
fieda fieda 04 September, 2012
ina ni biar betul..comey jer nmpk selim...tak gaya langsung mcm org ngandung..
shidaR shidaR 04 September, 2012
cantikk kak..walupn mgndung..bseri jer muka akak :)
Puan Kutu Puan Kutu 04 September, 2012
tetap slim wpun mengandung.hehe
Si Matatajam Si Matatajam 04 September, 2012
Kecik molek ja M tgk Ina...walaupun dah nak sarat Tp maintain cute jer perut tu..
azizah :) azizah :) 04 September, 2012
akak kenapa la perot akak ni comey sgt! jeles tol..hehehe xnmpk pregnant pon..
izz iizza izz iizza 04 September, 2012
tetap maintain cantik..:)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ 05 September, 2012
salam kak..
hihi..comel je..
orgnye comel.. pewot pun nmpk comel...
xkisah..asalkan bby & ibu sihat..

ermm..sekali tgk muka akak ni cam familiar je... :)
shahdiana shahdiana 05 September, 2012
comel sangat perutnya...tak nampak pun si kecik tu...heheheh
wan nurul hezrina wan nurul hezrina 05 September, 2012
jeles tgk slim jer..huaaa nurulnie klu preggylg tahlah bertmbh2 besarlh gamaknya.perutpun kecikjer ina ni...still cun
QueeN TerataI QueeN TerataI 05 September, 2012
comelnya perut walau dah berusia 7 bulan... :)
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) 05 September, 2012
salam. selamat hari raya kak :) lama dah x jengah sini. nway comel jer perut hehehe
QasehnyaRania QasehnyaRania 05 September, 2012
agak2 kalau bergambar berdua sapa paling tinggi..hehe
mmm..mana gambaq pengantinnya, nak tengok juga, boleh?
sal ya sal ya 05 September, 2012
buat kenangan. nnt bila tengok pic ni mesti rindu nak pregnant lagi...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 05 September, 2012
bestnye Ina ade pic time pregnant..
sy dlu x amik lgsg.. asyik focus kat stdy je, hehe.. XP
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha 06 September, 2012
berseri2 nyer mak buyong ni...:)
9n0L4 9n0L4 08 September, 2012
serasi je ina dgn kaler pink. comel. naik seri. ;)
NaZiRaH... NaZiRaH... 21 October, 2012
keciknya perut akak..;-)
yg 9 bulan ni taknak update ke akak?
NaZiRaH... NaZiRaH... 21 October, 2012
keciknya perut akak..;-)
yg 9 bulan ni taknak update ke akak?