Bergaya itu wajib walau di mana sahaja.. (^_^)

Alisha kan dah makin besar & dah suka nak cantik2.. Baru ni kami pergi Pantai Merdeka, Alisha gerak dulu dengan abah dia ke tempat mainan, saya pulak singgah beli rojak buah jap... Sekali, bila saya pergi dekat Alisha & abah dia... Tu diaaa... anak saya tak bukak spek mata dia tu yer.... main papan gelongsor dengan berspek mata hitam... hahahhah


Budak2 lain takda pun nak berspek mata itam ni, si alisha je yang pakai sorang2... hihii... 


Tapi memang alisha selalu guna spek mata pun time dalam kereta, lebih2 lagi bila tengok abah dia guna.. cumanya saya ingat time nak main, dia akan bukaklah spek tu, upenya tak... heheheh


Kadang2 saya sendiri suka tengok budak2 yang suka bergaya ni... (^_^)


Main jongkang jongket sambil my dear pegang alisha... (",)


Tempek sekeping gambar alisha & acu dia @ my sis... suka tengok gambar ni.. sebab alisha senyum lain dari gambar2 yang biasa saya snap.. hehhe


{ 51 comments.. read them below or add one }

nur anis nur anis September 24, 2012
hihi..alisha pun nak jugak cantik-cantik..hihi...
kak tini (umialya) kak tini (umialya) September 24, 2012
tu dio bercermin mata itam, cunnnnnnn...
Kakzakie Kakzakie September 24, 2012
Anak dara naluri nak cantik memang ada. Tunggu semakin besar semakin dia pandai bergaya Intan..
kak tini (umialya) kak tini (umialya) September 24, 2012
tu dio, bercermin mata itam, cun...
syiela syiela September 24, 2012
comelnya alisha senyum camni :)
mama aryan mama aryan September 24, 2012
comel la alisha senyum,kat gambar last tu..doa2 la akak dpt baby girl gak next year..hik3
Azi Azi September 24, 2012
comel alisha senyum time minum air tu... suka tgk...
Riena Haiqal Riena Haiqal September 24, 2012
alahai senyuman dia comel la.. menggoda gitu.. anak dara ni memang suka bergaya ye.. nak main pun pakai spec mata..
ayut ayut September 24, 2012
hahaha..alisha the best!
comel gmbar last tu..acu alisha pon comel..hihihi :)
Bui Junaidi Bui Junaidi September 24, 2012
NANTI LAGI BESAR MAKINLAH SUKA BERGAYA..^_^
pinky pinky September 24, 2012
gambar last alisha cute sngt...hehehhee....
inazamri inazamri September 24, 2012
akak pun suka tgk budak girl bergaya.tinginnya akak nak bb girl sorg lg huhu.cutenye senyuman alisha ni.Besar esk mesti jd anak dara cantik manis ni.Ramai tergoda nnt.
lizz lizz September 24, 2012
comel sungguh alisha ni siap pakai spek lagi main slide yer...
zachflazz zachflazz September 24, 2012
yeah, sangat jarang alisha melepas senyumnya saat di-take picture. terima kasih alisha, sudah tersenyum kepada kami. hehe
Mrs Lurve Mrs Lurve September 24, 2012
huii memg bergaya btl nie, setiap masa xkira tmpt hehehehehe
Tihara Tihara September 24, 2012
alisha makin membesar dan makin cute :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat September 24, 2012
Bukan main lagi Alisha...dengan spek mata hitam kikiki
Masz Sidek Masz Sidek September 24, 2012
sy pun suka tengok gambar alisha dgn acu dia... manis je senyuman alisha kat situ...
ieda ieda September 24, 2012
aahha bukan main layie alisha ..
comel aje ngan cermin mata tuu ;))
Falsya Falsya September 24, 2012
Dh besau dh anak dara sorang nieh.l.dh pandai nak bergaya lg..hehe
Si Matatajam Si Matatajam September 24, 2012
Bergaya sakan dia tu.. Ha ha..mmg betoi la sweetnya kalau dia senyum..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha September 24, 2012
suka tgk alisha senyum mcm tu.hehehe
fieda fieda September 24, 2012
betul ina..tak pernah lagi tgk gambar alisha senyum menawan mcm tu..lain dh rupa dia ye..
azizah :) azizah :) September 24, 2012
berjaya penuh gaya! terbaiklah alisha syg~
PinkUmmi PinkUmmi September 24, 2012
ala comel la die senyum
Sally Yatiey Sally Yatiey September 24, 2012
Comel gambar last yang alisha senyum tu.. Hehe
~emi~ ~emi~ September 24, 2012
Kecik2 dah pandai bergaya ye Alisha ni..
✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ September 24, 2012
suke gambar yg last... comel alisha senyummm
Mrs Velentine Mrs Velentine September 24, 2012
ni mesti ikut mak dia ni..hehe
ShimaSalleh ShimaSalleh September 24, 2012
Wahhh! Alisha makan pasemboq ka? hihihi
QueeN TerataI QueeN TerataI September 24, 2012
biasalah anak perempuan.. mmg pandai bergaya... comel je Alisha.. geram tgk dia bila tersenyumm...
Nora Karim Nora Karim September 24, 2012
comei la alisha senyum gitu...
deno deno September 24, 2012
lama tak namapk alisya senyum mcm tu... suka sgt tu.. hihi... budak2 kalau ngan mak sedara mesti suka sgt... kan akak? :)
Kak yon Kak yon September 24, 2012
senyuman alisha manis sekali..
sal ya sal ya September 25, 2012
alya tak suka gaun2 ni. anis pun sama. nak ikut jejak langkah kakak dia la tu. tapi lipstick dgn bedak suka la dia pakai.
Masya Masya September 25, 2012
makin besra makin comellah alisha pandai bergaya pulak tu...
Myra Jay Myra Jay September 25, 2012
Comelnyer Alisya senyum macam tu...
Kiut sangat :)
eita eita September 25, 2012
dah jadi macam retis plok
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa September 25, 2012
suka tgk gmbr yg paling last tu..comel ja dia snyum..hehe
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 26, 2012
comel je ALisha snyum tue kn, hihi~..
Cik Nur Cik Nur September 26, 2012
a'ah..comel alisha dalam gambar last tu..lain senyuman dia..!
Puan Kutu Puan Kutu September 26, 2012
suka juga dengan pic last tu,muka senyum alisha sgt kiut..:)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief September 27, 2012
alisha yg cute dgn spek mata hitam hehe
wan nurul hezrina wan nurul hezrina September 27, 2012
hahaha cumil.nampak plak2 pakai spek mata hitam main gelongsor..dah namapun gurl
misshannajr misshannajr September 29, 2012
betul2 lain la gambar alisha kat sini..pestaim nmpk muka dia yg senyum habis..nmpk sungguh gembira little girl ni..selalu tgk gambar candid jer hehe...cuteee!!
9n0L4 9n0L4 October 22, 2012
hihi.agknye die rase die la paling comel sbb pakai spek tu. ;)