Senarai peserta Mini Giveaway #26

U all semak link blog u all ada tak yer... jika takda, inform saya sebelum pukul 7 malam nanti..

  1. http://sweetsmilensweetlife.blogspot.com/
  2. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com
  3. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
  4. http://auntummawar.blogspot.com/
  5. http://coratcoretpinkummi.blogspot.com
  6. http://msvelentine.blogspot.com
  7. http://nusha1706.blogspot.com
  8. http://nursueada.blogspot.com
  9. http://syeedasaniey.blogspot.com/
  10. http://yuyueciutmiut.blogspot.com/
  11. http://lynndamya.blogspot.com/
  12. http://nazirahnyerr.blogspot.com
  13. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com
  14. http://ayuzan.blogspot.com
  15. http://ayielifememory.blogspot.com
  16. http://iamtifa.blogspot.com
  17. http://permatabiru0310.blogspot.com
  18. http://www.syuhadasalleh.my/
  19. http://mylovely-fieda.blogspot.com/
  20. http://mylovekasih.blogspot.com
  21. http://ka0rist0ry.blogspot.com
  22. www.ziezah.com
  23. http://aziazidah.blogspot.com
  24. http://sofiyahasya.blogspot.com
  25. http://syakirahusna.blogspot.com
  26. http://zaradha.blogspot.com/
  27. http://ibulala.blogspot.com


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."
Senarai peserta Mini Giveaway #26

{ 15 comments.. read them below or add one }

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) June 25, 2014
Semoga semua peserta akan bertuah untuk memenanginya :)
shahdiana shahdiana June 25, 2014
wah..yana penyertaan terakhir ye ina..nasib baik sempat...
Delimasari Delimasari June 25, 2014
yeaaahhhh - suka - No 2 - tq
lynndamya lynndamya June 25, 2014
Salam, kak..semalam sy dah dapat tau sapu tangan tu, cantikkk sgt !! Time kasih :D, nt sy buat entry ya..hehe
Ibu Lala Ibu Lala June 25, 2014
Nama akk x de dlm senarai pun.
Ibu Lala Ibu Lala June 25, 2014
Akk ada join ke tak masuk dlm komen
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 25, 2014
@Ibu Lala

komen akak xda plak... tp xpala kak, saya dah list kan link akak :)
azizah :) azizah :) June 25, 2014
hehe ada tersesat di situ.
fieda fieda June 26, 2014
eh..ada rupanya link kfieda..ingat takde..kelakar plk sbb boleh lak lupe bile letak link...hahahaha..
QasehnyaRania QasehnyaRania June 26, 2014
dah tahu siapa pemenangnya.. hihi
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 27, 2014
salam k.ina..
huhuhu..rasenye cma ade tinggalkan link..
mungkin sbb ade 'conflict editing' kot.. cma try komen banyak2 kali pon ttp jadik mcm tu...