Reaksi Alisha & Aqilah di Pantai Batu buruk

Masa kami balik Terengganu, kami ada pergi ke Pantai Batu Buruk... Tujuannya nak bawak anak2 saya ni naik kereta kuda princess..


Tapi dalam kereta tu, anak2 saya dah terlena.. penat sangat agaknya main sebelum tu..


Time sampai sana memang orang ramai macam biasalah kan... parking memang susah sikitla nak dapat tapi rezeki kami dapat parking betoi2 depan dekat kereta kuda tu "parking"..



Bila dah sampai, saya kejut la Alisha suruh bangun.. Mula2 tu anak solehah Alisha ni macam mamai2 la kan tengok tempat tu.. tiba2 ada pantai bagai pulak... maklumla orang jarang jumpa pantai... tapi kami tak bawak pun dia pergi sentuh air dekat pantai tu... bukan apa, baru sampai Alisha dah nak pergi tandas plak.. Balik dari tandas teruslah naik kereta kuda kan...



Aqilah kami kejut dia time dah sampai betoi2 mengadap pantai... bila dia jaga tengok pantai terus teruja.. Tu yang aksi anak solehah Aqilah ni bukan main lagi.. Nampok benor gaya terujanya... (",)


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."

{ 15 comments.. read them below or add one }

Maria Firdz Maria Firdz June 13, 2014
Anak sy tgk pnatai tapi tkutkat ombak...
cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl June 13, 2014
aaa..rindu nya hometown ifnir..hehe
tifaanvar tifaanvar June 13, 2014
xcited nya 2 ank dara ni
DYatie DYatie June 13, 2014
Aqilah... cepat je rasa masa berlalu.. dah besar dah dia.. hehehe...

Alisha.. bulu mata lentik tu sangat menawan.. ;)
lynn kamarul lynn kamarul June 13, 2014
x sabar nak tunggu aksi anak2 ina naik kereta kuda
syawalsimpsons syawalsimpsons June 13, 2014
lama sue tak sampai sini..last sue sampai kat pantai batu buruk ni 2009...sue ada kursus kat sini..mmmm.kenangan sungguh bila tgk pantai ni
Mimi Azirah Mimi Azirah June 13, 2014
Hahaha...memg nmpk keterujaan aqilah tuh
babYpose babYpose June 13, 2014
cantik Alisha, Aqilah nampak teruja tu..macam nak lari ke air tapi..masih pikir lagi :)
Nugrul Sakura Nugrul Sakura June 13, 2014
comey rambut alisha...pjg plus curly mmg lawaaa
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 13, 2014
Salam K.Ina..

hihi..aqilah nmpk mcm dah sama besar dgn kakak dia.. ke..cma yg salah tgk..? hihi.. kejao jer aqilah dah mmbesar..
mmg teserlah keterujaan tu...
azizah :) azizah :) June 14, 2014
comel.. budak2 mmg suka kan gan pantai..
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa June 15, 2014
eh..rambut alisha ctk, ikal..n muka dia mnghayati laut hihih..comel
Fiza Rahman Fiza Rahman June 17, 2014
Dah lama tak gi pantai.
Sya Mimie Sya Mimie July 07, 2014
Ank2 akk mesti teruja kan...
Sya Mimie Sya Mimie July 07, 2014
Ank2 akk mesti teruja kan...