Pageview blog dah cecah 2 juta..

Saya malas sungguh nak bukak komputer & update blog sekarang ni... Tak sabar nak tunggu hari Khamis, nak balik TERENGGANU... haihh... Sebenarnya hajat di hati saya nak buat macam tahun lepas... Siapa yang dapat printscreen ANGKA 2 JUTA, saya nak bagi hadiah... Sekali pagi ni saya bukak blog & tengok sidebar... tu diaaa, dah 400++ terlebih dari 2 000 000... alahaiii... Padahal petang semalam saya tengok ada lagi lebih kurang 4k-6k untuk cecah 2juta... so, saya budget malam ni or pagi esok la akan bertukar jadi 2 juta... tapi tu la, rupanya saya tersilap... laju plak PV saya bergerak... Takpala, nak buat camne kan... takda rezeki untuk printscreen angka 2juta..


Apa2 pun ALHAMDULILLAH... di usia blog 3 tahun 4 bulan, akhirnya PV blog saya dah cecah 2 juta.. Walaupun blog orang lain lagi pendek jangka waktu dia untuk cecah juta2 ni.. Saya tetap bersyukur, sekurang2nya dah nampak la jugak usaha saya tu kan... Terima kasih dekat u all yang selalu berkunjung ke blog saya... Ohya, terima kasih jugak dekat EN. GOOGLE sebab bermurah hati "menampakkan" link blog saya di carian google... Ianya banyak membantu menaikkan UV & PV blog saya... (",)


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."




{ 16 comments.. read them below or add one }

Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna June 02, 2014
tahniah ina.. moga semakin maju~!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 02, 2014
salam k.ina..
wah..tahniah2..
:)
syawalsimpsons syawalsimpsons June 02, 2014
alhamdulillah rezeki kan ina..tahniah
QasehnyaRania QasehnyaRania June 02, 2014
alhamdulillah.tahniah :)
lynndamya lynndamya June 02, 2014
fuyooo~ gila lah kak..haha sy check sy punya tadi baru cecah 2ratus ribu je kak..ngahahaha..jauh gila beza...
twinscraftlife twinscraftlife June 02, 2014
안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
twinscraftlife.blogspot.com
Joanna Yunus Joanna Yunus June 02, 2014
Banyaknya... akak mmg entah bila sampai angka tu
azizah :) azizah :) June 02, 2014
hebat! terbaiklah blog akak!
mama_ka0ri mama_ka0ri June 02, 2014
tahniah ina!! memang blog awak antara yang famous!!
Mimi Azirah Mimi Azirah June 03, 2014
Tahniah kk ina dah capai 2 juta..
deno deno June 04, 2014
Tahniah kakina!! SOrry la lama tak datang sini ...