Mini Giveaway #26


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #26.. akan ada 7 orang pemenang.. Cabutan pertama akan dapat baju skirt, cabutan kedua akan dapat kain samping, cabutan ketiga hingga ketujuh akan dapat sarung tisu.

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (24/06/2014), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (25/06/2014), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (26/06/2014), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI KHAMIS @ 26/06/2014, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."

{ 28 comments.. read them below or add one }

Cik Siti MAR Cik Siti MAR June 24, 2014
saya join
http://sweetsmilensweetlife.blogspot.com/
Delimasari Delimasari June 24, 2014
join sini
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/06/mini-giveaway-by-intan-berlian.html
ros_reeza ros_reeza June 24, 2014
Ros join .

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
Zee Suhaini Zee Suhaini June 24, 2014
zee join kak..
http://auntummawar.blogspot.com/
Mimi Azirah Mimi Azirah June 24, 2014
sy join kak ina

http://coratcoretpinkummi.blogspot.com
Mrs Velentine Mrs Velentine June 24, 2014
join msvelentine.blogspot.com..done klik2
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 24, 2014
join..

http://nusha1706.blogspot.com

moga ada rezeki aamiin
sueada sueada June 24, 2014
saya join

nursueada.blogspot.com
Syeeda Syeeda June 24, 2014
syeeda join

http://syeedasaniey.blogspot.com/
Princes Yuyue Princes Yuyue June 24, 2014
http://yuyueciutmiut.blogspot.com/
lynndamya lynndamya June 24, 2014
Salam, wah mudahhh....em xmalu nak join jugak boleh tak? Haha

http://lynndamya.blogspot.com/
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra June 24, 2014
Saya join kak..
nazirahnyerr.blogspot.com
Maria Firdz Maria Firdz June 24, 2014
Salam... Saya join...
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com
Ayu Zan Ayu Zan June 24, 2014
nak nak nak.
http://ayuzan.blogspot.com
Ayie Atiqah Ayie Atiqah June 24, 2014
ayie nk join =)
ayielifememory.blogspot.com
tifaanvar tifaanvar June 24, 2014
join
http://iamtifa.blogspot.com
permatabiru permatabiru June 24, 2014
sy join
http://permatabiru0310.blogspot.com
Syuhada Salleh Syuhada Salleh June 24, 2014
join..

http://www.syuhadasalleh.my/
fieda fieda June 24, 2014
http://mylovely-fieda.blogspot.com/
Nurullai Abdullah Nurullai Abdullah June 24, 2014
As salam kak ina.. nak join jg..

http://mylovekasih.blogspot.com
mama ka0ri mama ka0ri June 24, 2014
Saya join..

http://ka0rist0ry.blogspot.com
azizah :) azizah :) June 24, 2014
jijah join kak

www.ziezah.com
Azi Azi June 24, 2014

Salam.
Nk join. Aziazidah.blogspot.com
shahdiana shahdiana June 24, 2014
http://sofiyahasya.blogspot.com
http://syakirahusna.blogspot.com

join ina...
zara'adha zara'adha June 25, 2014
saya join jugak..

http://zaradha.blogspot.com/
Ibu Lala Ibu Lala June 25, 2014
Hu hu hu. Dah join tp x de dlm list ni pun. Sedihnya.
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 25, 2014
@zara'adha

Actually dah tutup sebenarnya... tapi xpala... saya senaraikan jugak... Esok saya umum pemenang
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 25, 2014
@Ibu Lala

Laa yeke kak... komen akak tak masuk plak... tapi xpala... saya list kan jugak :-)