Tiga jenis RESEPI PUDING ROTI

Semalam saya buat puding roti... Tapi tak pasti nama betoi dia apa... Saja buat sebab nak habiskan stok roti yang dah dekat nak tarikh luput tu...


Inilah puding roti yang saya buat semalam tu... Eh, kalau u all nak resepi, KLIK SINI yer... jangan risau.. yang pastinya sangat2 senang.. saya kan suka masak yang simple2 je... hihii.. Kalau tak silap saya, dah 3 jenis puding roti yang saya share dekat u all dalam blog ni... U all dah try ke belum ni?? (",)


PUDING ROTI LAICI BERJELI... U all kene try.. memang sedap.. pendek kata, semua PUDING ROTI dekat blog saya ni sedaplah... muahhahha... nak resepi KLIK SINI...



Ni yang paling terbaru saya share dengan u all.... (",) KLIK SINI untuk tengok resepi... (",) Kalau u all tak nak try sekarang pun.. buatlah hari raya nanti.. mesti tetamu cakap sedap.. ececcecce (^_^)

p/S : Ketiga2 resepi ni saya dah buat bagi kaum kerabat rasa... dorang kata sedap... Rakan2 blogger pun dah ada yang try (",)




Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. Kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 

{ 31 comments.. read them below or add one }

Kesuma Angsana Kesuma Angsana June 19, 2013
tq share semua sedap2 lah ina !
syawalsimpsons syawalsimpsons June 19, 2013
SUE DAH TRY 1..TINGGAL LAGI DUA RESEPI X TRY LAGI
lynndamya lynndamya June 19, 2013
wah yg laici tu xpernah tgk pulak, selalu pnah makan yg pic last tu, hii sedap, nt boleh lah try..hehe :D
Sally Yatiey Sally Yatiey June 19, 2013
Sedapppppp.. Nanti2 nak try jugaklah ;D hehe
Izan Ishak Izan Ishak June 19, 2013
yg first tu jiran k.izan pernah bagi. maybe masa tu termanis sikit... anak2 tak mau mkn pun

yg paling disukai ramai kat umah ni tentulah yg no3. kuah kastard jgn dilupa... mkn sejuk2 mmg best!
azizah :) azizah :) June 19, 2013
semuanya sedap2 nih..terliur sudah..
Ummi Iman Ummi Iman June 19, 2013
Terliur tgk. Warna warni. Menarik.
Mimi Azirah Mimi Azirah June 19, 2013
thanks kak ina share semua resipi nih
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin June 19, 2013
Kak, Solehah kagum dgn akak. Walaupun akak masak simple2, tapi resipi akak semuanya sedap2. Sebab tu la Solehah xragu2 mintak resipi dari akak.hehe Goodluck akak. Nanti klu da resipi baru,keep sharing ye. Tak sabar nak try resipi akak lg.hehe :)
Pwincess sarah Pwincess sarah June 19, 2013
terliur tgk.. blk nanti nak cuba buat puding roti laici berjeli la.. :D

puding roti biasa dah buat dah hari tu..
JunAina JunAina June 19, 2013
Amen...

Jarang nak masak2 anak2 tengok benda2 jarang makan depa tengok jeee...typical!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 19, 2013
Salam K.Ina..

huhu.. puding berlaici tu menggoda jiwa sungguh..
yg last tu cma dlm proses nk buat.. mmg ringkas je resepi2 akak ni :)
hana hadi hana hadi June 19, 2013
mak hana pernah buat resepi ke 3.sedap tapi hana hana rasa sedap yang puding 1 dan 2 tu sebab warna menarik.. hehe lagipun hana suka buah2
Cik Nur™ Cik Nur™ June 19, 2013
Aminn.!
Allah Maha mendengar...

Puding akak semuanya nampak sedap2..
Nur belum bkesempatan cuba lagi..
Myra Jay Myra Jay June 19, 2013
Myra suka puding roti yg 1st tu, nanti nak buatlah :)
mama_ka0ri mama_ka0ri June 19, 2013
waahh..

macam sedap!!
nanti nak try buat la..tak pernah buat lagi puding roti..

#saya area parit buntar tak bape clear lagi sebab baru pindah..so, tak sure jalan hj raof tu tang mane..hehe..saya duk bandar baharu sebenarnya..tapi selalu ke parit buntar cari barang umah..
ieda immi ieda immi June 20, 2013
memang sedap puding roti nie , buat dgn penuh kasih sayang x kesah lah resepi yg mana satu janji sodappp !

akak suke yg laici tuu , selalu gak buat .. x daya nak masuk enterpreme aje ekeke ;)
Maria Firdz Maria Firdz June 20, 2013
wah.. sedap2 belaka.. nak dkt raadhan ni, g sesuai ni buatjuadah berbuka.. :)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 20, 2013
amiinnn..

yg last tu mmg mabless..
lizz lizz June 20, 2013
ermmm meleleh nengok puding roti ni...sedapnyer...
Deq's Qienz Deq's Qienz June 20, 2013
sedapnya kak ina..terliur dah nih
Si Matatajam Si Matatajam June 20, 2013
Mmg nampak menyelerakan sangat..mmmmm..
Deqla Manjew Deqla Manjew June 20, 2013
yg last sekali menarik hati deqla.. teringin nk buat la nnti..
anitadiana anitadiana June 20, 2013
sedapnya ina..kak ita nak cuba gak lah...
Mas Zull Mas Zull June 20, 2013
assalamualaikum intan...ya Allah sedapnya...dpt tengok jadilah...:)
Fiza Rahman Fiza Rahman June 21, 2013
Semua belum try lagi.
deno deno June 23, 2013
em sedap! suka puding!:)
mama3heroo mama3heroo June 25, 2013
wow..nmpak menyelerekan..
puding roti yg last tu je m3h pernah buat//hehe
ros_reeza ros_reeza June 28, 2013
thanx kak ina share resepi. nak try jugak nanti.
AnonymousAnonymous July 19, 2013
Amin..

Sedapnyerrrr...