Rawang Burger Bakar Sungai Petani memang sedap!!

Awai tahun hari tu, saya dah try burger bakar dekat Parit Buntar tapi rasa dia biasa2 je... Hari Ahad baru ni, my dear beli RAWANG BURGER BAKAR DEKAT SUNGAI PETANI... Ya Allah... Sedap sungguh rupanya.... Beli yang 2 tingkat kongsi dengan my dear.. harga dia RM14...


Rasa berbaloi bayar RM14 dengan kesedapan macam tu... Lebih2 lagi rasa macam dah lama tak makan kenyang2 sejak adik saya kemalangan... My dear pun cakap sedap tau... 


Kalau u all tinggal dekat Sungai Petani, boleh la try... Rawang Burger Bakar ni, dah banyak tempat ada... Tak rugi punyalah... Ohya, kalau di Sungai Petani, kedai Rawang Burger Bakar dekat TAMAN RIA INDAH, JALAN KELAB CINTA SAYANG, BERHADAPAN ESSO & KEDAI BUKU SHADANI.. KALAU TAK JUMPA TEMPAT, CONTACT NO 012-575 1326.. Kalau tak nak tunggu lama, buat temmpahan awal2.. (",) Bukak dari pukul 6 petang hingga 12 tengah malam...


{ 31 comments.. read them below or add one }

JunAina JunAina June 18, 2013
Balik Perlis boleh singgah merasa tp kalau ada kat Pelris lagi best nih.
mama_ka0ri mama_ka0ri June 18, 2013
hohohoho...

baru jer duk borak2 ngan en.hubby pasal burger bakar..baru ingat nak try burger bakar kat parit buntar..ade lagi sedap rupanya..boleh try la nanti..:)

#nanti kalau saya ke amanjaya mall boleh la kita calling2 jumpa..hihi..(nak tuntut ilmu cemane nak lariskan blog ni..haha..)
Mimi Azirah Mimi Azirah June 18, 2013
meleleh air liur sy kak tgk burger nih...adoiii
syawalsimpsons syawalsimpsons June 18, 2013
burger rawang ni mmg sedap..sekali makan waktu pregnantkan izz...terus HB naik tinggi tau
fieda fieda June 18, 2013
yuhuuu...salam ina...bru berkesempatan komen sini haaa....amboi..lapor perut kfieda tau..nk marathon entry ina ni tp maaf la kalau tak komen..kfieda gi marathon baca ye..
mrs mell mrs mell June 18, 2013
kecuq ayaq liyuq... huiii...
Mama Idlan Irsyad Mama Idlan Irsyad June 18, 2013
ooo, kat situ jer ker.. hehe.. tau2..
Nora Karim Nora Karim June 18, 2013
akak pun dah makan RBB ni... memang sedap di tekak akak... :D
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P June 18, 2013
nampak menyelerakan.. tp entah knapa mandong ni tak berkenan plak makan burger
deno deno June 18, 2013
tak pernah makan kat kedai beger bakar.. pernah mkn yg buat sendiri je
Cik Nur™ Cik Nur™ June 18, 2013
Err...mmg nmpk sedaplah...
Ni yg buat nur teringin nak mencubanyaa....
HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe June 18, 2013
salam perkenalan....diterjah dr blog kak rai...terbekenan dengan entry...best nie...dah lamer rietta tunggu outlet kat sni...rietta kt kepala batas...xde larr jauh sgt...tpi nk kena godek map dulu...hehehe...
Ibu Lala Ibu Lala June 18, 2013
Wow meriahnya. Menjejeh air liur tgk ni. Mcm mn keadaab adik ina?
QasehnyaRania QasehnyaRania June 18, 2013
kalau mahal sedap mmg berbaloi kan :)
nita nita June 18, 2013
rasa terliur pulak tengok gambar :P
ieda immi ieda immi June 18, 2013
mak aihhh
terpaksa pejam mataaaaaaaaaaa
AnonymousAnonymous June 18, 2013
Trima ksh dr sy sbgai tuan pnya RBB SG PETANI...jenama kami sudah mmpunyai 60 outlet di seluruh ngara...dan 1 di UK...semoga kalian semua brpuas hati dgn bger yg kami hdangkan...
the malay male the malay male June 18, 2013
rawang burger bakar mmg sedap, kat mana mana cawangan pun rasa tetap ok... pernah makan siap dapat t shirt percuma lagi.
Puan Kutu Puan Kutu June 18, 2013
macam best,dh la tak penah mkan burger bakaq,gila jakun sy nie.hakhak
Sally Yatiey Sally Yatiey June 18, 2013
nampakkkkkk sedappp! ;D
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin June 19, 2013
Parit buntar? ada ke kt situ? slma solehah lalu laluan, xd lak nmpk org jual burger bakar
azizah :) azizah :) June 19, 2013
terliur tengok burger ni..mmg nampak sedapp!!
lizz lizz June 19, 2013
ermmm terliuryer ina...
Deqla Manjew Deqla Manjew June 19, 2013
x penah try lagi.. nk ajak hubby try la nnti..hihi..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 19, 2013
org tgh on diet.jgn tunjuk gmbr makanan :P
Sayangku Zie Sayangku Zie June 19, 2013
sedap tu ina... dagingnya rasa fresh... kat penang pun ada... emm yum yum
Deq's Qienz Deq's Qienz June 19, 2013
fuhhhh meleleh aihhh..terliur mak buyung ni la kak ina..jauh beno nk g cari nihhh
Myra Jay Myra Jay June 19, 2013
Ok, bolehla terjah sebab dekat..
Nanti leh roger Ina kita makan + jumpa kat sini ke :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 19, 2013
Salam K.Ina..

huuuu.. bege bako mmg terbaek.. tak pernah lagi try yg RBB..
cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl June 19, 2013
Nanti nk ajak la bakal husband ifnir pegi kedai bege ni lepas kenduri belah sungai petani.huhu
Si Matatajam Si Matatajam June 20, 2013
Nampak sedapnya... Kalau kat Langkawi burger bakar EE burger yg best..