Aqilah dah tumbuh gigi


Perkembangan Aqilah ni cepat sungguh dari kakak dia... Yang terbaru, Aqilah dah tumbuh gigi.. Kalau Alisha dulu, 8 bulan lebih baru tumbuh gigi.. Aqilah ni pulak, 7 bulan lebih dah tumbuh... Hari Rabu baru ni saya perasan yang Aqilah dah tumbuh gigi bawah bahagian depan sebelah kanan... lepas tu, hari Sabtu tu pulak, MIL saya plak yang perasan Aqilah tumbuh lagi satu gigi bersebelahan dengan gigi yang dah tumbuh tu... So, Aqilah dah ada 2 batang gigi.. (",)

Nampaknya saya harus bersedia ni, kot2 niple kene gigit time menyusu.. hihiii.. eh jap, actually, semalam dia dah mula gigit tau.. bila saya cakap "adoi sakit".. boleh pulak si Aqilah ni senyum.. hahahh


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 

{ 29 comments.. read them below or add one }

izan mama mia izan mama mia June 25, 2013
ehe....kalau saya biar lambat anak tumbuh gg,..nnt lambat laa rosak gg tuu...kalau awal,..kemungkinan nak rosak gg tu makin besar.... kesian tgk ada anak2 yang umur 3 tahun tapi gg dah rosak...

tapi Allah dah bg anak tumbuh gg awal,..nak buat camana yer... kita pulak laa yg kena rajin bersihkan gg dia... mg gg aqilah tumbuh dgn sihat...
Mrs Velentine Mrs Velentine June 25, 2013
wah dah pandai gigit time nyusu..tahan jelah mama..
Mira Adzlia Mira Adzlia June 25, 2013
alahai cumilnye dier..
Maria Firdz Maria Firdz June 25, 2013
tahniah.. lpas ni mkin laju la dia makan...
umi alya umi alya June 25, 2013
sukalah tengok Aqilah, makin besar makin comel..

In shaa allah, adik ina akan sembuh sepenuhnya biarpun ia mungkin mengambil masa sedikit
.:fyzz:. .:fyzz:. June 25, 2013
so suwit aqilah...baby saya sufi amira dh setahun...baru sebatang gigi..hehe
*azni* *azni* June 25, 2013
comel aqilah pose macam tabik hormat..hehe..jaga2 la ina pasni bila dia dah tumbuh gigi..
D Yatie D Yatie June 25, 2013
Hehhehe. Anak nih kalau kita mengadoi lagi dia suka kan. Dok siap gelak lagi. Hihi.
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra June 25, 2013
;-),mesti comey, adik solehah saya dah ada 6 klu x salah, 2 atas 4 bawah,klu senyum dah nampak habis suma gigi...hihi
mrs mell mrs mell June 25, 2013
yeahh.. dah tumbuh gigi.. kata aqilah.. cekci tayang tiak.. hihi
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI June 25, 2013
hihi..makin comel bila ada gigi,
Mama Vogue Mama Vogue June 25, 2013
Eh comelnyer Aqilah buat gaya camtu..!!
Gerammm...
lizz lizz June 25, 2013
ololo comelnyer dier...dulu sara pun 7 bulan dah tumbuh gigi...

memang bilerdah tumbuh gigi nimemang risau sikit tang kena gigit tu...seriau...
Mas Zull Mas Zull June 25, 2013
assalamualaikum intan...cepatnya aqilah tumbuh gigi yer...cucu mama 9 bln baru tumbuh giginya...:)
Deq's Qienz Deq's Qienz June 25, 2013
lorr cepat kan..qhayra dulu pon tumbuh gg awal juga..3bln dh ader 2btg gigi di bawah.
Aisy Nasiha Aisy Nasiha June 25, 2013
wah cepatnya dia ada gigi. nazif dah 10 bukan lebih belum ada satu pun gigi, tapi nak makan benda keras dah...
Deqla Manjew Deqla Manjew June 25, 2013
wahh.. dah tumbuh gigi ye... lps ni rajin menggigit la pulak dia..haha
Myra Jay Myra Jay June 25, 2013
Hheee, comel je Aqilah angkat tgn macam tu :)
Fiza Rahman Fiza Rahman June 25, 2013
Cepat tu dah tumbuh gigi ☺☺. Gigi qhalif masih 8 batang, atas 4 bawah 4. Dan masih belum berjalan.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 25, 2013
blogger-to-be jugaklah aqilah ne...kecik2 dah ada blog.
Cik Nur™ Cik Nur™ June 25, 2013
cepatnya dia tumbuh gigi.. :)
Nora Karim Nora Karim June 26, 2013
Adoi... tang kena gigit tu yg tak thn tu... huhuhu
azizah :) azizah :) June 26, 2013
cepat sungguh! setiap ank2 lain perkembangannya kan..
Azi Azi June 27, 2013
kata org klu cepat tumbuh gigi lambat jln, xsure la betul ke tak.. kata off course semua ibu bapa nak anak dia cepat jln kan..
Puan Kutu Puan Kutu June 27, 2013
yey budak tomey ni dh tumbuh gigi.si aiani takpdan dengan baby,gusi dia menggigit boleh tahan sakit.tak taula klu dh ada gigi cmna,mau kena sepak pipi tu.haha
fieda fieda June 27, 2013
sekejap je dh besar
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 27, 2013
Salam K.Ina..

hihi..cpt gigi aqilah tumbuh ye..
kene jaga2 la lps ni takut kene geget!

Sweetmama Sweetmama July 02, 2013
ala tomeinye aqilah, besar dah dia..:)